Podsvietenie vnutorných klučiek
Moderátor: Blue Lanos
Re: Podsvietenie vnutorných klučiek
Peto maš to pekné a čo tak dat niečo podobné na hmlovky ja stale nad tým rozmýšlam ,ale ešte stále nič. Tak skús niečo vymyslet .Kde si zohnal té biele smerovky lebo ja som ich vyrabal a ak dakdo chce oranžové sklíčka tak mu ich dám čauko
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
A já som ich robil a sú zo z krytu na neonech Jo a kápnul si na to -zajtra idem kupovať chrom pásik lebo to na blinkrách bol zbytok čo my ostal z nárazníkou a tak idem dokúpiť a buchnem to aj na hmlovky No aj tak to je tvôj nápad lebo som pozeral tu sekciu o rámčeku na SPZ no a tam som si to všimnul na tvojej Predpokladám že to aj Ty máš tak podobne spravené
Ahojda všichni ja jsem tu dlouho nebyl, ale jdu vám ukázat co má můj Dejwik nového na sobě jsou to BLINKRY
- Přílohy
-
- DSC09776.JPG (23.87 KiB) Zobrazeno 1753 x
Leganza 2.0 16V CDX LPG r.v. 98, 98 Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
No vidím že si šikula tak máš to za 1
JEE za 1 ?? tak to půjdu slavit jen tu mam problém s touto údajně tlakovou hadicí asi mi teče jen to nikde neni znát . Žádná kapalina se mi neztrácí
- Přílohy
-
- DSC09777.JPG (33 KiB) Zobrazeno 1747 x
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
az som ostal prekvapeny ze preco si dal peha taku SPZ pokym som si nevsimol ze to nepisal peha
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Jee to je pěkné udělam jen sklíčka a už si mého mazlíka spletou s PEHY kráskouFoXo píše:az som ostal prekvapeny ze preco si dal peha taku SPZ pokym som si nevsimol ze to nepisal peha
Ahojte kurnik máš to dobré ja som tiež myslel že to Peto sem dal staršiu fotku No a ešte to budeš mat krajšie ak tam dáš tuning žiarovku namiesto tej oranžovej Tá hadica trubka ide zo serva ja ju mám tiež zasranú od oleja ale to je od motorového no zatial to neriešim
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoši na tu rúrku bacha Whisky22 na nu dojel v Baldovci no našťastie bol po ruke Palikx a tak sa to spravilo
Tadyhle ju už drží v ruke
Tadyhle ju už drží v ruke
- Přílohy
-
- Baldovec2007_71.jpg (92.68 KiB) Zobrazeno 1739 x
jj díky já ji budu hlídat a snad to bude dobré jen teď musím sehnat barvu a zkusim přestříkat dveře a kryt zrcátka tak to snad výjde