Konečně jsem potkala Nového SPARKA
Moderátor: Blue Lanos
Konečně jsem potkala Nového SPARKA
Jezdíme stále po Karlovarce od Prahy po sever a stále jsme marně vyhlíželi na silnici kolegáčka (jedno jaká barva). Včera jsem jela nakoupit do Kadaňského Kaufu a ejhle on tam jiný, ale téměř stejný Bobeš! Musím říci, že jeho majitelka ho měla vevnitř skvěle vyšperkovaného plyšáky v barvě autíčka! Hádej v jaké barvě? Zdá se že to pro ní je také srdeční záležitost jako pro většinu z nás. Moc to potěšilo
Janík
- Reklama
Re: Konečně jsem potkala Nového SPARKA
Tak to je fajn, já jsem viděla jedině v Ostravě-Polance, v bílé barvě.. Jinak jsme Sparka viděli v Chevroletu v Poděbradech, když jsme jeli na sraz, ale ten byl jen vystavený..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Jajuska95 píše:Tak to je fajn, já jsem viděla jedině v Ostravě-Polance, v bílé barvě.. Jinak jsme Sparka viděli v Chevroletu v Poděbradech, když jsme jeli na sraz, ale ten byl jen vystavený..
Pravda ještě vídám stát sem tam u Srby v Modřanech, protože bydlím kousek ... tak při zkušebních jízdách, ale to nepočítám.
Janík
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Klub majiteľov a priaznivcov nováho SPARKA na FB jr TU:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 6719053416
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ahojte dnes si nas pri hypermarkete odchytil taky mily par v rokoch a mozno bude v Ziline prirastok zatial som na ceste videl len jeden a to v Brne zeleny vo vybave LT skoda ze som nechytil majitela.Predajca mi vravel ze predal okrem nasho este dva ale na cestach niesu tak neviem.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Alvine, tohle je dílo mě a ještě Josefa, který má toho červeného Sparka.. Ještě plánujeme webové stránky, ale to mi ještě pomůže Ivoš
alvin píše:Klub majiteľov a priaznivcov nováho SPARKA na FB jr TU:
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
aháá,Jájuško,to viem že Jozef má v tom prsty ,ale nevedel so,že aj Ty máš na tom zásluhu,takže kto nieje na FB nech sa zaregistruje
toť je v mojej bysnívanej farrbe a bižutéri alazatiaľ pre mňa len vzdialený sen
toť je v mojej bysnívanej farrbe a bižutéri alazatiaľ pre mňa len vzdialený sen
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Přesně tak Alvine
- Přílohy
-
- naše logo.. :-)
- sparkys.jpg (2.63 KiB) Zobrazeno 4689 x
-
- FDV2fce71_02_CF115362.jpg (16.5 KiB) Zobrazeno 4689 x
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ahojte , v Poprade bi som ich narátal na prstoch jednej ruky .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Aspon by si mohol ratat v Ziline som saaaaaaaaaaam
CHEVY SPARK 1,2LT biely
V Ostravě jsem myslela,že jsem jediná, ale už jsem dostala echo, že byl spatřen bratříček. A viděla jsem i tmavě modrou metalízu jezdit - no musím říct, že není nic moc atraktivní, radši ta červená
Jeeeej vitaj v klube.Dufam ze sa ti u nas bude pacit.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Hannah84: Jéééé, ty jsi z Ostravy já tam mám rodinu a Sparka jsem tam viděla bílého v základní výbavě v Ostravě-Polance.. Odkud jsi ty? Vítám tě mezi námi my se tam taky opět chystáme za mou rodinou
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Prečo,aj tá tmavomodrá metalíza má čosi do seba,nič proti nejHannah84 píše:V Ostravě jsem myslela,že jsem jediná, ale už jsem dostala echo, že byl spatřen bratříček. A viděla jsem i tmavě modrou metalízu jezdit - no musím říct, že není nic moc atraktivní, radši ta červená
- Přílohy
-
- IMG_0139.JPG (246.24 KiB) Zobrazeno 4511 x
-
- IMG_0120.JPG (239.84 KiB) Zobrazeno 4511 x
alvin píše:Prečo,aj tá tmavomodrá metalíza má čosi do seba,nič proti nejHannah84 píše:V Ostravě jsem myslela,že jsem jediná, ale už jsem dostala echo, že byl spatřen bratříček. A viděla jsem i tmavě modrou metalízu jezdit - no musím říct, že není nic moc atraktivní, radši ta červená
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex