Já to říci po dalších 400 km bohužel nemohu. Trošku jsme bobšovi šlapali na krk a potvora bral nad 6 litrů.Jajuska95 píše:Myslím, že už nám spotřeba klesá..
Ale frčel!
Moderátor: Blue Lanos
Já to říci po dalších 400 km bohužel nemohu. Trošku jsme bobšovi šlapali na krk a potvora bral nad 6 litrů.Jajuska95 píše:Myslím, že už nám spotřeba klesá..
Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký den zdravím hlavně nové kolegy " NEW SPARK " a rád bych je ujistil,že obavy ze stejných barev vozidel mít nemusí vždyt' já například mám svýho MATIZE SE ve světle zelené barvě U38 už 8 roků a na žádném srazu , kterých jsem již absolvoval hafo, jsem se ještě nesetkal s touto barvou naopak je to škoda
Tak přátelé, hlavu vzhůru a vychytávejte na svých vozidlech veškeré pro a proti. Ahojky " Vazoun "
-----------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
---------------------alvin píše:Ja som na tom,čo do farby podobne ako Vazoun, ešte som sa s rovnakým na žiadnom zraze nestretol, po Nitre ich behá ďaľších 5 tejto farby U63 a čo sa týka nového SPARLA najviac sa mi páči v tej Oceľovo-modrej Ice
http://www.chevrolet.sk/modely/novy-spark/galeria/
každá líška svoj chvost chváliJajuska95 píše:Nejhezčí je hnědá metalíza..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |