Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
...úvod z předcházející str. : mě dnes nepotěšily zprávy v TV, " nadčlověk " v superbu vytlačil z dálnice mazdu, prý ho předtím zdržovala... a ta skončila po opakovaných převráceních mimo dálnici...
...inu včera byl v TV dovětek k dotyčné osobě ing. vysoká škola dopravní, věk 40let, povolání manager, nehodu způsobil služebním superbem, polehčují okolnost zavolal záchrannou službu...
...ale furt to nechápu, to nemůže udělat duševně normální člověk, dle svědeckých vyjádření v místě bydliště " vyježděný řidič "...
...jsem zvědavý na konečný rozsudek soudu, měl by dle mě následovat " exemplární " trest...
...inu včera byl v TV dovětek k dotyčné osobě ing. vysoká škola dopravní, věk 40let, povolání manager, nehodu způsobil služebním superbem, polehčují okolnost zavolal záchrannou službu...
...ale furt to nechápu, to nemůže udělat duševně normální člověk, dle svědeckých vyjádření v místě bydliště " vyježděný řidič "...
...jsem zvědavý na konečný rozsudek soudu, měl by dle mě následovat " exemplární " trest...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Pěkný den
Sice situace na silnicích je den ode dne horší. A možná na obyčejných státovkách ještě horší kdy ve špičce se nedá vůbec předjet ale tohle je vrchol lidské arogance Tady to vzala kamera a byli svědci ale moc bych za to nedal,že už se to stalo i jindy a jinde.A nebo opravdu předjíždění na nepřehledných místech ! Vím o čem mluvím,mě už se to taky stalo,že proti mě vyrazilo auto který předjíždělo kolonu která jela proti mě.Už jsem to tady psal.No nebudu to víc rozvádět jen aspoň přidávám ten zvukový záznam.
http://www.novinky.cz/krimi/197139-muz- ... -z-d1.html
Tak pevný nervy,bleskové reakce a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Sice situace na silnicích je den ode dne horší. A možná na obyčejných státovkách ještě horší kdy ve špičce se nedá vůbec předjet ale tohle je vrchol lidské arogance Tady to vzala kamera a byli svědci ale moc bych za to nedal,že už se to stalo i jindy a jinde.A nebo opravdu předjíždění na nepřehledných místech ! Vím o čem mluvím,mě už se to taky stalo,že proti mě vyrazilo auto který předjíždělo kolonu která jela proti mě.Už jsem to tady psal.No nebudu to víc rozvádět jen aspoň přidávám ten zvukový záznam.
http://www.novinky.cz/krimi/197139-muz- ... -z-d1.html
Tak pevný nervy,bleskové reakce a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
jo tohle je humus nejvetsi.okamzite prijit o papiry a 10 let do vezeni.
zavedl bych povinne psychotesky kazdemu kdo dela ridicak a v podstate kazdemu kdo uz ho ma.mozna je to blbost ale dusevne vyrovnany clovek nema problem.a magor nebo proste nervak s narusenou psychikou by neprosel a mozna by se nestavalo tolik pruseru.
to co tady bylo natoceno ja vidim kazdy den na silnici letos a docela se zacinam bat vubec predjizdet.ted jsem jezdil s vozejkem na dalnici a preci jen to pri predjizdeni nejede ale nastesti byli vsichni ohleduplni.
no a dnes jsem si precet dalsi podobny pruser-nejaky debil nevydrzel na nervy a po predjizdecim manevru predjizdene auto vybrzdil az do nabourani a jeste po nem hodil sklenici na celni okno-zavrazdit na miste
zavedl bych povinne psychotesky kazdemu kdo dela ridicak a v podstate kazdemu kdo uz ho ma.mozna je to blbost ale dusevne vyrovnany clovek nema problem.a magor nebo proste nervak s narusenou psychikou by neprosel a mozna by se nestavalo tolik pruseru.
to co tady bylo natoceno ja vidim kazdy den na silnici letos a docela se zacinam bat vubec predjizdet.ted jsem jezdil s vozejkem na dalnici a preci jen to pri predjizdeni nejede ale nastesti byli vsichni ohleduplni.
no a dnes jsem si precet dalsi podobny pruser-nejaky debil nevydrzel na nervy a po predjizdecim manevru predjizdene auto vybrzdil az do nabourani a jeste po nem hodil sklenici na celni okno-zavrazdit na miste
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Aby toho nebolo málo ,akí všelijakí postiháci dnes jazdia po cestách
http://www.novinky.cz/krimi/197152-dals ... -sklo.html
http://www.novinky.cz/krimi/197152-dals ... -sklo.html
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
jo to je to co jsem psal.
Simson s 51
Simson s 51
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tolko k.....v ako tento je vela.
Toto keby mi spravil tak chlapik by posledny krat soferoval dolamal by som mu ruky nohy a zavesil za gule do prievanu.
Toto keby mi spravil tak chlapik by posledny krat soferoval dolamal by som mu ruky nohy a zavesil za gule do prievanu.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
...to Pavle hrozí mu 5 - 12 let natvrdo ale jenom pokud se prokáže " úmysl " tedy úmyslné vytlačení z dálnice a ohrožení na zdraví s následným možným těžkým zraněním až úmrtím...pokud né, bude následovat obligátní přehlídl jsem a bude to hodnoceno jako přestupek s následnou nehodou a to bez zranění, tedy horní hranice " podmíněný trest "....
...druhý případ je snad jednoznačně prokazatelný " úmysl " vyhozená lahev na okno dodávky ale kdoví co vymyslí v obhajobě právníci...
...jinak jsem si přečetl i diskusi na novinkách a názory byly velmi různé...jsem rád, že se zde schodujeme,...no FoXo je poněkud radikální a o pár století zpět ( omlouvám se je to míněno bez urážky, vlastně je to jenom to staré oko za oko atd.)..., nicméně nevím jak bych se zachoval sám, kdyby se to týkalo mých blízkých a došlo by k nejhoršímu, těžké zranění nebo případné usmrcení...a u soudu, by to vyšumělo......závěrem opravdu nevím, kam až může ta " agresivita " dojít a její následky vystupňovat, je to v lidech a v jejich " myšlení ", které se poněkud vzdaluje zažitým standartním hodnotám pro homo sapiens...
...jinak Pavle s psychotestama to je jako s diagnostikou s tím rozdílem, že lidský mozek je mnohem, mnohem složitější a tak dva posudky na jedneho se prostě budou rozcházet...
inu tak všem přeji jízdu bez nehod a excesů, co jiného lze přát...
...druhý případ je snad jednoznačně prokazatelný " úmysl " vyhozená lahev na okno dodávky ale kdoví co vymyslí v obhajobě právníci...
...jinak jsem si přečetl i diskusi na novinkách a názory byly velmi různé...jsem rád, že se zde schodujeme,...no FoXo je poněkud radikální a o pár století zpět ( omlouvám se je to míněno bez urážky, vlastně je to jenom to staré oko za oko atd.)..., nicméně nevím jak bych se zachoval sám, kdyby se to týkalo mých blízkých a došlo by k nejhoršímu, těžké zranění nebo případné usmrcení...a u soudu, by to vyšumělo......závěrem opravdu nevím, kam až může ta " agresivita " dojít a její následky vystupňovat, je to v lidech a v jejich " myšlení ", které se poněkud vzdaluje zažitým standartním hodnotám pro homo sapiens...
...jinak Pavle s psychotestama to je jako s diagnostikou s tím rozdílem, že lidský mozek je mnohem, mnohem složitější a tak dva posudky na jedneho se prostě budou rozcházet...
inu tak všem přeji jízdu bez nehod a excesů, co jiného lze přát...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Holt, Milane,my krvou stredoslováci sme takí,horkokrvnejší ja tiež,, najprv do neho vyprázdniť zásobník a potom nech dokazuje svoj úmysel či neumysel, peniaze a styky,nie právo a spravodlivosť hýbe našou justíciou,už som to písal v Minovom prípade,tak sa nebudem opakovať.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Plne súhlasím s Alvínom .tu nevládne demokracia a zákon,ale korupcia a mocipáni platí ,že kto má peniaze tak má aj pravdu a chudák sa pravdy nedovolá a zločinec sa mu smeje do očí.
Lanos 1,5 ,8v 63 kw r.v. 2000 modrozelená metalíza, predné okná v elektrike, fólie,deflektory , nové pneu. barum brilantis 2.
Me nepotesila nedele, sem si vlastni sikovnosti lehce zvrtl pravej kotnik.
Toz to se musi rozchodit
Toz to se musi rozchodit
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
...ale ale kamarádi slovenský, co Vám můžu na to napsat, já Vás v podstatě chápu..., je to stejný jako u nás spravedlnost určuje výše převedeného konta, prostě peníze hýbou světem, ovlivňují politiku, jsou zažité oběživo ...no jsou to spojené nádoby a nikdo nejspíš nevymyslí nic lepšího
serpico
serpico
jen napisu ze me uz v sobotu nepotesila zprava o padu vladniho letadla polske republiky.
skutecne velky prusvih a je mi jich moc lito.
skutecne velky prusvih a je mi jich moc lito.
Simson s 51
Simson s 51
Psychotesty by boli zbytocne, zase by tym buzerovali len poctivcov. Ked moze dostat zbrojak spitak a fetak v jednej osobe tak nevidim problem aby podobne individua presli psychotestami pre vodicov.
...jo, to je katastrofa...lítost je na místě ale muselo se to stát?...
serpico
serpico
Ozaj je pád polského špecialu veľká tragédia pre tento národ a nie len pre nich,ale aj pre nás, ako národy susedné a bratské, len by ma zaujímalo , kde boli v tom čase ich strážní anjeli, keď toto dopustili??? A teraz sa celí polský národ modlí " ANDELIČKU OPATRUJ ICH DUŠIČKU" tak teda neviem.asi by som toho ,čo už raz sklamal neprosil o dalšiu ochranu:
Lanos 1,5 ,8v 63 kw r.v. 2000 modrozelená metalíza, predné okná v elektrike, fólie,deflektory , nové pneu. barum brilantis 2.