Led svetla a xenony na Nubiru 1
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: Led svetla a xenony na Nubiru 1
No kdybych do toho šel, zapojil bych to tak, že by potkávačky svítily furt a jen bych rozvěcoval dálkový, tak to myslím má i fabka......... Mě by to problém nedělalo, já už dráty přestříhal a mám nový rozvody s pořádnými dráty a s pořádným napájením......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
- Dimco Nubira 97
A nevie niekdo ako je na tom teraz legislatíva SVK ? Môžem si tam prasknúť dozadu diódovky ? Viem že xenóny dopredu nie...iba ked tak s ostrekovačmi a dať si to namontovať o čo záujem nemám...
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- simone
- Kontaktovat uživatele:
DIMCO žiadne upravy ... tak je to ... svetla iba wolframove s predpisaným výkonom... niekto to kontroluje niekto nie .. je to na šloveku...aj obyčajne začiernenie zadných svetiel tu kolega . Vla ...č daval pokutu vraj znižena viditelnost a neopravnená úprava... inak má pravdu niektore tuningy su fakt nebezpečne na komunikaciu
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem příliž zastánce jakýchkoliv hrátek se světly...Nubi má už od výroby moc pěkná světla, nemá cenu je nějak předělávat, nebo dokonce měnit. Toť můj názor
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Dimco Nubira 97
To je pravda ale ked sa 11 rokov človek pozerá stále na to isté trošku ho to omrzí ked sa jedná o auto chcelo by trošku zmenu.... ani frajerka stále nechodí v tom istom a tak isto namalovaná :D:D:DIvoš píše:Nejsem příliž zastánce jakýchkoliv hrátek se světly...Nubi má už od výroby moc pěkná světla, nemá cenu je nějak předělávat, nebo dokonce měnit. Toť můj názor
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Mi se teda líbí Nubi taková jaká je.. rozhodně na ni nechci nic měnit..
Dimco Nubira 97 píše:To je pravda ale ked sa 11 rokov človek pozerá stále na to isté trošku ho to omrzí ked sa jedná o auto chcelo by trošku zmenu.... ani frajerka stále nechodí v tom istom a tak isto namalovaná :D:D:DIvoš píše:Nejsem příliž zastánce jakýchkoliv hrátek se světly...Nubi má už od výroby moc pěkná světla, nemá cenu je nějak předělávat, nebo dokonce měnit. Toť můj názor
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
-
- Kontaktovat uživatele:
No 1tková Nubi je fakt pekná ale ani malé úpravy na podtrhnutie krásy nie sú zlé takže úprava staršieho auta do troška inej podoby je docela dobrá vecička a veď keby nebolo úpravcou tak sa ani nové auta nedočkajú inovácií viz led svetielka ktoré z rádoby domácého tuningu sa usídlili už aj na nových autách takže neprehnať to ale upraviť sa to kludne môže a koniec koncou Fityho Tic-Tac no inak káčatko no dneska je z neho labuť
A asi takto Nubka sa môže kludne postaviť hocikde na parkovisko a neurobí žiadnu hanbu a pokud sa jej troška omladí vzhlad tak je to fešanda
A asi takto Nubka sa môže kludne postaviť hocikde na parkovisko a neurobí žiadnu hanbu a pokud sa jej troška omladí vzhlad tak je to fešanda
- Přílohy
-
- 219033.jpg (21.79 KiB) Zobrazeno 3338 x
- simone
- Kontaktovat uživatele:
bez uražky ale 1 verzia Nubira vyzera krajšie ako 2kova
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
Vyzerá pekne a hlavne tá biela jej sekne však Petko
No mě se taky Nubi I líbí víc než II ta mi přpadá jak vytlemenej doutník doufám že se majitelé Nubi II za toto nebudou na mě zlobit
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Sedan sa mi paci maloktory ale tento na obrazku veeeelmi pekny.
V BB som raz videl Nubi sedana bol spraveny takto podobne a soferoval ho strasne stary pan bol podareny
Bohvie ci auto zobral synovi alebo si to robil on ale bolo to decentne a nevedel som sa vynadivat
V BB som raz videl Nubi sedana bol spraveny takto podobne a soferoval ho strasne stary pan bol podareny
Bohvie ci auto zobral synovi alebo si to robil on ale bolo to decentne a nevedel som sa vynadivat
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
- Dimco Nubira 97
Presne tak a juuj táto je nádherná-peha- píše:No 1tková Nubi je fakt pekná ale ani malé úpravy na podtrhnutie krásy nie sú zlé takže úprava staršieho auta do troška inej podoby je docela dobrá vecička a veď keby nebolo úpravcou tak sa ani nové auta nedočkajú inovácií viz led svetielka ktoré z rádoby domácého tuningu sa usídlili už aj na nových autách takže neprehnať to ale upraviť sa to kludne môže a koniec koncou Fityho Tic-Tac no inak káčatko no dneska je z neho labuť
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- bjes_des
- Kontaktovat uživatele:
A čože také si predstavuješ pod pojmom "strasne stary pan"?FoXo píše:V BB som raz videl Nubi sedana bol spraveny takto podobne a soferoval ho strasne stary pan bol podareny
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Biele vlasy, biela brada, biele fuzy santa to nebol
Okuliare, oci nalepene na clenom skle a jazda pod 30 km/hod
Okuliare, oci nalepene na clenom skle a jazda pod 30 km/hod
Seat Altea XL 1,6 TDI
Já taky nejsem pro předělávání světel, ale není od věci tam nějaká přidat, když to neodporuje předpisům a nemusí se nic moc vrtat nebo předělávat. Na dálku jsem přidal Helly (to už dřív), no a na Olšovci jsem dostal inspiraci a dodal jsem homologovaná světla pro denní svícení.Ivoš píše:Nejsem příliž zastánce jakýchkoliv hrátek se světly...Nubi má už od výroby moc pěkná světla, nemá cenu je nějak předělávat, nebo dokonce měnit. Toť můj názor
- Přílohy
-
- 280520101444 a.jpg (99.76 KiB) Zobrazeno 3215 x
NUBIRA Wagon SX 1.6, 1999