VTIPY davejte sem :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: VTIPY davejte sem :)
- Přílohy
-
- kviz.jpg (193.36 KiB) Zobrazeno 838 x
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Řidič nákladního auta jede v dešti a veze náklad bowlingových koulí.
Na krajnici vidí stát dva romy, tak se mu jich zželí a nechá je nastoupit pod podmínkou,
že si vylezou na korbu a tam ani nemuknou.
Za chvíli náklad'ák zastaví příslušník a ptá se řidiče kam jede.
Řidič odpoví,že do Rakouska.
Příslušník jde dozadu,podívat se na korbu a jak odhrne plachtu zkoprní,
přiběhne k řidiči a rychle na něj drmolí ....
Okamžitě nastartujte a jed'te co nejrychleji, at' jste co nejdříve za státní hranicí !
Řidič na to dupne a jede co motor dá.
Příslušník volá přez operační středisko : všem jednotkám, ke státní hranici jede velikou rychlostí,
řidič bílého IVECA !
Prosím nezastavovat a nechat volný průjezd.
Veze náklad cigánských vajec a dva se mu na korbě už vylíhli !!!
Na krajnici vidí stát dva romy, tak se mu jich zželí a nechá je nastoupit pod podmínkou,
že si vylezou na korbu a tam ani nemuknou.
Za chvíli náklad'ák zastaví příslušník a ptá se řidiče kam jede.
Řidič odpoví,že do Rakouska.
Příslušník jde dozadu,podívat se na korbu a jak odhrne plachtu zkoprní,
přiběhne k řidiči a rychle na něj drmolí ....
Okamžitě nastartujte a jed'te co nejrychleji, at' jste co nejdříve za státní hranicí !
Řidič na to dupne a jede co motor dá.
Příslušník volá přez operační středisko : všem jednotkám, ke státní hranici jede velikou rychlostí,
řidič bílého IVECA !
Prosím nezastavovat a nechat volný průjezd.
Veze náklad cigánských vajec a dva se mu na korbě už vylíhli !!!
Zloděj vyloupí banku, vezme dva muže jako rukojmí a ptá se prvního:
"Viděl jsi mě jak vykrádám banku ?"
Muž odpoví: "Ano".
Zloděj jej okamžitě zastřelí z pistole do hlavy.
Potom se ptá druhého muže: "Tys mě taky viděl jak vykrádám banku?"
Muž odpoví: "Já ne, ale moje stará tě viděla !"
"Viděl jsi mě jak vykrádám banku ?"
Muž odpoví: "Ano".
Zloděj jej okamžitě zastřelí z pistole do hlavy.
Potom se ptá druhého muže: "Tys mě taky viděl jak vykrádám banku?"
Muž odpoví: "Já ne, ale moje stará tě viděla !"
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Pravdivý příběh (údajně) - Jak zavolat na policii, aby je obyčejný smrtelník přiměl k činnosti:
Jirka Kuřátko, již starší pán, ze Zdic, si šel večer lehnout, když mu jeho manželka povídá: "Jirko, v kůlně se svítí. Asis tam nechal světlo!"
Jirka z ložnice vidí, že má pravdu a chce jít zhasnout. V tom si ale všimne, že jsou tam zloději a že mu kradou věci.
Zavolal s tím na policii, kde se zeptali, zda má někoho i v baráku. Jirka řekl, že ne, že ale někdo vykrádá jeho kůlnu. Policista na druhé straně řekl:
"Bohužel, nemáme teď momentálně nikoho, kdo by k vám teď mohl přijet. Zamkněte si barák, a někdo přijede, až ho budeme mít."
Jirka řekl dobře. Sedl si a napočítal do třiceti. A pak znovu zavolal na policii:
"Dobrý večer, před chvilkou jsem volal, že mám v kůlně zloděje. Už se o to nestarejte, já jsem je oba zastřelil" a zavěsil.
Během tří minut smykem přijela tři auta plná policistů, nad hlavou se zastavila helikoptéra, v závěsu jela sanitka. Zloděje chytli při činu a hned je zatkli!
Náčelník říká Jirkovi: "Já jsem myslel, že jste říkal, že jste je zastřelil?!"
Jirka říká náčelníkovi:"Já jsem zas myslel, že jste říkali, že nikoho nemáte!"
Jirka Kuřátko, již starší pán, ze Zdic, si šel večer lehnout, když mu jeho manželka povídá: "Jirko, v kůlně se svítí. Asis tam nechal světlo!"
Jirka z ložnice vidí, že má pravdu a chce jít zhasnout. V tom si ale všimne, že jsou tam zloději a že mu kradou věci.
Zavolal s tím na policii, kde se zeptali, zda má někoho i v baráku. Jirka řekl, že ne, že ale někdo vykrádá jeho kůlnu. Policista na druhé straně řekl:
"Bohužel, nemáme teď momentálně nikoho, kdo by k vám teď mohl přijet. Zamkněte si barák, a někdo přijede, až ho budeme mít."
Jirka řekl dobře. Sedl si a napočítal do třiceti. A pak znovu zavolal na policii:
"Dobrý večer, před chvilkou jsem volal, že mám v kůlně zloděje. Už se o to nestarejte, já jsem je oba zastřelil" a zavěsil.
Během tří minut smykem přijela tři auta plná policistů, nad hlavou se zastavila helikoptéra, v závěsu jela sanitka. Zloděje chytli při činu a hned je zatkli!
Náčelník říká Jirkovi: "Já jsem myslel, že jste říkal, že jste je zastřelil?!"
Jirka říká náčelníkovi:"Já jsem zas myslel, že jste říkali, že nikoho nemáte!"
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Slovák má len tri želania počas dovolenky: - jemný piesok. - čistá voda. - a aby sa miešačka nepokazila.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Takto se údajně pozná kluk s jinou orientací
- Přílohy
-
- 12.jpg (95.5 KiB) Zobrazeno 853 x
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Jeden vybornej aprilovej
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
...no Vazoun to má aktuální i obrazové a nepřekonatelné, zkusím něco neaktuálního přidat:
...v malém letadle letí Paroubek s Topolánkem a Topolánek vyhodí pětikilo ať má nálezce radost, nato Paroubek vyhodí pět stokorun ať má radost víc lidí, pilot se nasere a dí já Vás vyhodím oba a budou mít radost všichni...
...v malém letadle letí Paroubek s Topolánkem a Topolánek vyhodí pětikilo ať má nálezce radost, nato Paroubek vyhodí pět stokorun ať má radost víc lidí, pilot se nasere a dí já Vás vyhodím oba a budou mít radost všichni...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Pěkný den
Tak Milane tohle řek už v roce 2002 Zeman při povodních když letěli s Klausem helikoptérou obhlížet situaci.
A Zeman tenkrát opravdu řek,že když by spadli tak by měl radost celý národ a byli u toho i reportéři.Pochopitelně Klause tenkrát nas--l .I když Zemana taky nemusím ale aspoň občas něco plácne,že se člověk aspoň i usměje.
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Tak Milane tohle řek už v roce 2002 Zeman při povodních když letěli s Klausem helikoptérou obhlížet situaci.
A Zeman tenkrát opravdu řek,že když by spadli tak by měl radost celý národ a byli u toho i reportéři.Pochopitelně Klause tenkrát nas--l .I když Zemana taky nemusím ale aspoň občas něco plácne,že se člověk aspoň i usměje.
Tak ať nám jezdí a nezlobí