Navigace
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Navigace
Všimli jste si akce v Ostravě ? Nevim jestli u jenom nich nebo všude ale k novějm Chevyum je ted možnost pořídit si navigaci za 5000 Kč místo 20ti ! Za ty praschy bych si jí dal snad i do Matesa. Zatim mně Chevy jenom těší. Stejně tak Lacetti 1.4 se dá pořídit už za 289 000 !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, za 4990 je to velice slušná nabídka. Nehledě k tomu, že PDAčko se využije i jinak než jen pro navigaci. Jediné, co bude třeba dokoupit bude paměťová karta (alespoň 256MB), ale to je dnes věcí pár korun...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
na co ? Tam píšou že je to s mapama takže počítam že na navigaci to musí stačit.Ondras píše:Jj, za 4990 je to velice slušná nabídka. Nehledě k tomu, že PDAčko se využije i jinak než jen pro navigaci. Jediné, co bude třeba dokoupit bude paměťová karta (alespoň 256MB), ale to je dnes věcí pár korun...
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Do těch PDAček bez karty nahraješ vždy jen část mapy, kterou si předem na PC vyřízneš, podle toho kam jedeš. Interní paměť toho strojku je pouhých 64MB, z čehož značnou část zabere OS. Jsou to wokna, takže tak...Krtek píše:na co ? Tam píšou že je to s mapama takže počítam že na navigaci to musí stačit.
|\/| /\ '|' | '/.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Aha, dík za vysvětlení. Každopádně mam ještě na Amize dost podrobnou mapu evropy a mapy čr. Celej program má max 15 MB tak nevim co je na dnešních mapách tak obsáhlýho. Vždyt ty body jsou jednouduchý vektorový údaje. Kdyby tam k tomu byly filmy nebo obrázky. Ale údaje o poloze něčeho + název něčeho zabere pár b.Ondras píše:Do těch PDAček bez karty nahraješ vždy jen část mapy, kterou si předem na PC vyřízneš, podle toho kam jedeš. Interní paměť toho strojku je pouhých 64MB, z čehož značnou část zabere OS. Jsou to wokna, takže tak...Krtek píše:na co ? Tam píšou že je to s mapama takže počítam že na navigaci to musí stačit.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
No a to je jeden z důvodů, proč pracuji na zabudování PCčka s dotykovým displayem do autakarstn píše:...
Druhou moznosti je to pripojik notebooku ale jet z notebookem na vedlejsim sedadle neni moc pohodlne (hlavne pri prudkem brzdeni)
Naja, ale to byla hustá Amiga. Si vem, že většina OS byla v 512KB romce a umělo to preempitvní multitasking. OS jsem na Amize nikdy nereinstaloval. Pokud jsi měl 16MB RAM byl jsi king . Ovšem je jiná doba a moje 2 roky staré PDA má procesor 4x rychlejší a paměť 32x větší než moje první A500. Btw. s Amigou jsem končil na konfiguraci A1200 + BlizzardIV 1230/50MHz 32MB FAST RAM, 214MB HDD, CD-ROM a Multisync 14" monitor. jojo, kde jsou ty časy....Krtek píše:... Každopádně mam ještě na Amize dost podrobnou mapu evropy a mapy čr...
|\/| /\ '|' | '/.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně se zdálo že takhle "postiženej" musí mít něco společnýho s Amigou Škoda že mi vyhořela jinak na ní jedu do dnes Furt si myslim že nemá cenu se někam hnát ale naučit se využívat to co máme, čehož byla Amiga zdářnym příkladem). Ale furt se mi nezdá co je na těch mapách tak velkýho. Program aby uměl pracovat s mapou může mít tak 1-5 MB a zbytek jsou data, ze kterejch program dopočte zbytek. Osobně na tom nevidim nic náročnýho. Leda že by ty mapy baly fotky z družiceOndras píše:No a to je jeden z důvodů, proč pracuji na zabudování PCčka s dotykovým displayem do autakarstn píše:...
Druhou moznosti je to pripojik notebooku ale jet z notebookem na vedlejsim sedadle neni moc pohodlne (hlavne pri prudkem brzdeni)
Naja, ale to byla hustá Amiga. Si vem, že většina OS byla v 512KB romce a umělo to preempitvní multitasking. OS jsem na Amize nikdy nereinstaloval. Pokud jsi měl 16MB RAM byl jsi king . Ovšem je jiná doba a moje 2 roky staré PDA má procesor 4x rychlejší a paměť 32x větší než moje první A500. Btw. s Amigou jsem končil na konfiguraci A1200 + BlizzardIV 1230/50MHz 32MB FAST RAM, 214MB HDD, CD-ROM a Multisync 14" monitor. jojo, kde jsou ty časy....Krtek píše:... Každopádně mam ještě na Amize dost podrobnou mapu evropy a mapy čr...
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Velikost map pro mensi prehledKrtek píše: ....Vždyt ty body jsou jednouduchý vektorový údaje. Kdyby tam k tomu byly filmy nebo obrázky. Ale údaje o poloze něčeho + název něčeho zabere pár b.
Mam u sebe 2 cedla:
mapa francje cca 600MB - kartografická mapa
mapa cest evropy cca 250MB - evropske silnice
ceska vevim jak je velka pac ji ma sev v aute.
Tezko rict co tam davaj ale neni mapa jako mapa. pokud jsou body np. co krizovatka nebo nejakz vetsi zachytnej bot nebo co zatacka tak to uz v mnozstvi dat neco udela.
Pokud jste vcera videli serial 24Hodin, tak tam byl videt palubni pocitac v akci. Podle me je to dobra vec akorat na dovolenou, nebo kdyz clovek jede do velkyho mesta - Praha, Brno. Jinak to podle me ztraci vyznam. ale uz znam 2 lidi, co maj v aute zapojeny PDA a fakt to je dost dobry
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ze to je na nic pri dojizdeni do prace bych souhlasil ale pro lidi co vice cetujou do mist kde to neznaj se to i sikne a v provedeni PDA je i vyhoda ze to lze pouzit i mimo automilosh píše:Pokud jste vcera videli serial 24Hodin, tak tam byl videt palubni pocitac v akci. Podle me je to dobra vec akorat na dovolenou, nebo kdyz clovek jede do velkyho mesta - Praha, Brno. Jinak to podle me ztraci vyznam. ale uz znam 2 lidi, co maj v aute zapojeny PDA a fakt to je dost dobry
Jeste zajimavejsi to bude, jestli u nas zacne fungovat to, co ted zkousi CVUT (v Nemecku to uz snad castecne funguje), ze radia v RDS vysilaji informace o objizkach, havariich a intenzite provozu a navigace prijima i tenhle signal a trasu planuje s ohledem na tyhle informace, pak se to muze hodit i tam, kde to clovek zna.
- Blue Lanos
Ja mam Amigu 1200 s HD pekne ulozenu v policke plne funkcnu ale je pravda ze Blizzarda som vzdy chcel len ta cena vtedy pridam fakt keby som ho ted niekde zohnal tak ho tam prsknemOndras píše:Naja, ale to byla hustá Amiga. Si vem, že většina OS byla v 512KB romce a umělo to preempitvní multitasking. OS jsem na Amize nikdy nereinstaloval. Pokud jsi měl 16MB RAM byl jsi king . Ovšem je jiná doba a moje 2 roky staré PDA má procesor 4x rychlejší a paměť 32x větší než moje první A500. Btw. s Amigou jsem končil na konfiguraci A1200 + BlizzardIV 1230/50MHz 32MB FAST RAM, 214MB HDD, CD-ROM a Multisync 14" monitor. jojo, kde jsou ty časy....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01