Dopravna nehoda
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Dopravna nehoda
Dnes som mal dopravnu nehodu. Na kruhovom mi nedala prednost vodicka Skody Fabia. Vinna nevedela, ze je ale po prichode policajtov ktory jej to vysvetlili pochopila. Nehodovka nebola privolana takze to riesime dohodou. A teraz by ma mal kontaktovat odhadca z jej poistovne. Len neviem co ako dalej. Ked odhadne skodu nizsiu ako realne je(casto to tak byva) co potom dalej...
Popis:
JA: Dost slusne som to schytal vystupoval som ako z konzervy. Cele skrcene soferove dvere zadne su pokryvane tiez trochu. Potom blatnik pokryvany a prah pod vodicovimi dverami.
ONA: Predny lavy blatnik a naraznik a oskrete dvere spolujazdca a tiez zadne prave(taky pekny ornament tam ma-vazne pekny vizual tuning).
Dakujem za postrehy a pomoc.
PS: Chcel by som spat svoju nessi ked uz som ju tak pomaly zacal vylepsovat.
Popis:
JA: Dost slusne som to schytal vystupoval som ako z konzervy. Cele skrcene soferove dvere zadne su pokryvane tiez trochu. Potom blatnik pokryvany a prah pod vodicovimi dverami.
ONA: Predny lavy blatnik a naraznik a oskrete dvere spolujazdca a tiez zadne prave(taky pekny ornament tam ma-vazne pekny vizual tuning).
Dakujem za postrehy a pomoc.
PS: Chcel by som spat svoju nessi ked uz som ju tak pomaly zacal vylepsovat.
Daewoo Nexia 1.5 16V - moja tmavo zelenkava kraska.
- Reklama
Re: Dopravna nehoda
Ahoj nechcem byt zly ale podla toho co pises by som sa bal aby auto nedali na total chcelo by to hodit nejake foto.
Ak je to mozne skus si zohnat na obhliadku nejakeho mechanika alebo lakyrnika najlepsie ak mas nejakeho znameho.Poistovne na obhliadacov dost tlacia a uz som velakrat videl na zapise zo skodovej udalosti napisane poriadne bludy.Davaj si pozor hlavne na pracovne hodiny ake ti napise pripadne ti stoji za to skocit si do predajne a zistit zhruba ceny za nahradne diely ktore budu na vymenu.Ohladne hodin su dane na jednotlive prace normohodiny ale tie ich tabulky sa moc s realom nezhoduju.
Ak je to mozne skus si zohnat na obhliadku nejakeho mechanika alebo lakyrnika najlepsie ak mas nejakeho znameho.Poistovne na obhliadacov dost tlacia a uz som velakrat videl na zapise zo skodovej udalosti napisane poriadne bludy.Davaj si pozor hlavne na pracovne hodiny ake ti napise pripadne ti stoji za to skocit si do predajne a zistit zhruba ceny za nahradne diely ktore budu na vymenu.Ohladne hodin su dane na jednotlive prace normohodiny ale tie ich tabulky sa moc s realom nezhoduju.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně, aby nebyly poškozeny nosné části karoserie. Pokud by to vypadalo blbě, není nic jednoduššího, než koupit v bazaru Nexii za 10.000 Kč (ideálně stejné barvy jako máš Ty) a použít z ní díly na Tvoje auto - tohle je asi nejlevnější varianta.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Já před půl rokem dostal za totálku Espera(rv97, měsíc po STK) od Kooperativy "krásných" 14000Kč, takže tak
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Sak toto mne pred mesiacom nabural nejaky pan do 106ky a prevalil mi zadny blatnik.Obhliadac mi na rovinu povedal ze stare auto rok 1997 a tak ziadna hodnota takze ak mi da blatnik na vymenu tak to bude totalka.Dal to na opravu a rozpoctom som dostal asi 250EUR.
Preto som to predal a teraz sa vozim na CHEVY
Preto som to predal a teraz sa vozim na CHEVY
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Ja som mal tiez nedavno blizke stretnutie 3 druhu akurat som tomu nebol pritomny a vinicku som doteraz nevidel, ale nehodu ohlasila, ja teda tiez (s udajmi co mi po telefonickom dohovore poslala mailom), nasledne ma este v den ked som to ohlasil aj ja kontaktoval technik a este v ten den absolvoval obhliadku. A odvtedy nic, akurat som poistovni pred dvoma dnami volal ze ze nic neprislo, tak ze vraj poslu papiere znovu, tak cakam. Tych 250eur to je pekne, keby som za predny naraznik (posunuty, lak) predny lavy blatnik (lak) a smerovku (vymena) rozpoctom dostal aspon polovicu toho co PeterF tak som spokojny, pretoze ND ma zatial vysli asi na 60eur, plus jeden sprej na ten blatnik a opravim si to sam. Na vrakaci mali pekny naraznik vo farbe mojho auta komplet aj s hmlovkami (jedna prasknuta ale uz som ju prehodil za dobru z mojho auta), takze teraz caka v pivnici na namontovanie. A bude krajsi nez ten oskrety co som mal . Stary naraznik je na vyhodenie, pretoze ma prasknutu vystuhu. Ibazeby som ju nahradil jeklami a vypenil pur penou .
Akurat ta robota a cez velku noc bude zima takze z toho nic nebude, to by mi ani lak nezaschol.
Akurat ta robota a cez velku noc bude zima takze z toho nic nebude, to by mi ani lak nezaschol.
- Scorpion.11
Mě když nabourala felda zadek kufru i nárazník tak jsem zajel do Chevrolet servisu,aby se na to podívali a řekli mi předběžnou cenu a při opravě ta jejich cena seděla na puntík
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pridavam fotky z miesta nehody oboch aut:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To nic není - zdá se, že je to velmi rychle opravitelné.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
v autorizovanom servise TOTALKA...
a neautorizovanom ti to nikto "na poistku" nezobre..
nedohodnesh sa racej s tetou, ze nech ti zaplati dvere a blatnik ..??
ze ju to vyjde "lacnejsie" ..a bez sresou v poistovni ..??
a neautorizovanom ti to nikto "na poistku" nezobre..
nedohodnesh sa racej s tetou, ze nech ti zaplati dvere a blatnik ..??
ze ju to vyjde "lacnejsie" ..a bez sresou v poistovni ..??
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Ta babena bola vstresovana ze nevedela kolka bije. Anilen najskor netusila ze je na vine. Az potom co jej to policajti vysvetlili. A v jej poistovni sme boli hned. Ona bola cela vyhukana ze co dalej. Ako aj ja som nevedel co ako postupovat kedze moja prva nehoda. Uvidim asi teraz co povie obhliadajuci technik z jej poistovne. Mam tam ist na buduci utorok, ze skor nema cas...
Nejako ma zacali boliet krize vcera okolo obeda a to len ked sedim. Ked lezim tak ma to neboli tak. Teraz skusam ci zacnu boliet a ked hej idem k svojej lekarke nech sa na to radsej pozrie. Moja spolujazdkina je ok aspon co hovorila. Tak dufam ze je. A ja si to pojdem dat pozriet naraz z boku je dost blby...
PS: Dvere to je urcite na vymenu(to bude zazitok central a el. okna) a blatnik to uvidim. Ale desi prah pravych dveri. Blus nejake to dolakovanie zadnej casti atd...
Nejako ma zacali boliet krize vcera okolo obeda a to len ked sedim. Ked lezim tak ma to neboli tak. Teraz skusam ci zacnu boliet a ked hej idem k svojej lekarke nech sa na to radsej pozrie. Moja spolujazdkina je ok aspon co hovorila. Tak dufam ze je. A ja si to pojdem dat pozriet naraz z boku je dost blby...
PS: Dvere to je urcite na vymenu(to bude zazitok central a el. okna) a blatnik to uvidim. Ale desi prah pravych dveri. Blus nejake to dolakovanie zadnej casti atd...
No pred casom /asi 1,5 roka/ som aj ja dostal ranu zo zadu - este dobre ze nase auta maju take mohutne narazniky - skoda skoro ziadna oskreta harba a ulomene spodne plastove uchytky + deformovana ECV ktoru som vyklepal a prepisal ciernou centro fixou k tomu rieseniu nehody -od kamosa klampiara som ziskal info - opisat TP aj OP vynnika pozor musis mat zaznamenane aj majitela ,aj vodica vela krat to niesu tie iste mena - tie iste udaje poskytnes aj ty vynnikovy a on musi ist nahlasit do svojej poistovne - dalej som to riesil rozpoctom pri nasich starsich autach som mal poradene /od toho kamosa /ze jedine tak , no a po niekolkych urgenciach u prislusnej poistovne suma - cca. 400 Eur /pouzite na dovolenku /. U policajta /rodina/ som za informoval ako to je lebo aj mna zacalo ale az na druhy den pobolievat v krku - v dnesnej dobe ludia POLICIU nevolaju k nehodam / ani nemas ak nedojde k hmotnej skode nad nevie ciasku ale je dost velka, ak nedojde k usmurteniu alebo zrianeniu osob, ak nedoslo k poskodeniu cesty / no a tu je chyba tie bolesti sa velmi tazko dokazuju na dalsie dni po nehode, v case momentu nehody je dost ludi v soku tak len tolko.Zatial bez nehody tuk tuk na drevo aby to tak aj zostalo dlhe roky.
CRUZE 1,8 LT,Pewter
To ze majitel auta a vodic nie su ta ista osoba bolo aj v tomto pripade. Nejako velmi sa ponahlali odtial prec tak som si rychlo opysal ECV jej auta a vypytal cislo na mobil. A uz som bol spokojnejsi, lebo hned chceli ist do poistovne vypisat papiere ona totuizto tu spravu o nehode v aute nemala... A co sa tyka dalej poistovne tak to ma dorazila jedna vec a to ta ze ked som bol na obhliadke tak pofotil a hotovo. A hovorim mu ze mi blbne central aj okna ved ze nech to tam napise. On mi na to povedal ze potom ho mam zavolat ked to rozoberiem ze spravi doobhliadku. No a vcera som to zaniesol ze nech mi zatial spravia blatnik a ostatne ze dvere potom. A dnes ked som tam bol tak dvere vyklepali provizorne aby som mohol tadial nastupovat. Tak uz sa asi ziadna doobhliadka nebude moct spravit... Tak to som uz aj ja riesil rozpocotom tiez mi odporucali prave to. Peknu sumicku ti dali to bola v akej poistovni. To by som bral aj ja...
No on mal UNIQU ked sa nemylim , no pri obhliadke ich likvidatora som ja trval aby tam zapisal aj new ECV ze je poskodene co sa mu dost nepacilo ale napisal vsetko likvidator do papierov, potom uz ziadne doobhliadky ani nic podobne sa nedialo.
CRUZE 1,8 LT,Pewter
Ona mala Komunalnu poistovnu. A to ma presne napadlo potom, kedze bola znicena jedna ECV ze preto sa ta cena tak vyskocila. Inak este ze ti to tam napisal. Potom pocitali s tym ze musis vsetko nanovo vybavovat... Ja este stale neviem kolko penazi pride a ani kedy ich poslu...čoky píše:No on mal UNIQU ked sa nemylim , no pri obhliadke ich likvidatora som ja trval aby tam zapisal aj new ECV ze je poskodene co sa mu dost nepacilo ale napisal vsetko likvidator do papierov, potom uz ziadne doobhliadky ani nic podobne sa nedialo.