matýsek si chcípne
Moderátor: Blue Lanos
matýsek si chcípne
ahojky majitelé matýsků mám problém s občasným chcípnutím motoru třeba na křižovatce a musím pokaždé vyměnit pojistku ve skřínce úplně nahoře uprostřed mám model r. 2000 prosím poraďte co s tím
- Reklama
Re: matýsek si chcípne
ach jo
tuhle zavadu znam.
nikdy jsme na to neprisli a jednou se menila kabelaz motoru a pak to prestalo.nekde je prebrouseny kabel a obcas se opre na kostru je to napajeni jednotky a jeste nejakych dalsich veci.
jednou se mi to stalo kdyz odesel kondenzator u zapalovaci civky.je tam na mezistene u civky takovy maly cerny obdelnicek.zkusil bych to vymenit pokud to nekdo dokaze sehnat.
tuhle zavadu znam.
nikdy jsme na to neprisli a jednou se menila kabelaz motoru a pak to prestalo.nekde je prebrouseny kabel a obcas se opre na kostru je to napajeni jednotky a jeste nejakych dalsich veci.
jednou se mi to stalo kdyz odesel kondenzator u zapalovaci civky.je tam na mezistene u civky takovy maly cerny obdelnicek.zkusil bych to vymenit pokud to nekdo dokaze sehnat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
dík za radu zkouknu to mám ho nově od rodičů a má najeto 28000km tak se divím že už to zlobí při vypadlé této pojistce vše funguje i starter se točí jen neběží čerpadlo palivové a nejde automatické rozsvícení světel tak nenastartuji musím zjistit co je to za pojistku je úplně nahoře nad a pod ní je prázdné místo
je popsana ECM tedy napajeni ridici jednotky motoru
ale je na ni poveseno jeste neco.
kazdopadne zkusil bych ten kondik u civky.
ale je na ni poveseno jeste neco.
kazdopadne zkusil bych ten kondik u civky.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Dobrý den
Kolega má Matize 0,8 l. Po nastartování při rozjezdu motor chcípne, nutno jej podržet
pod plynem, potom je již vše v pořádku. Vypadá to na málo otáček po nastartování.
Jelikož osobně vlastním Opel Astra, tak se domnívám zda by to nemohl dělat krokový
motorek nebo ŘJ. Mechnik v servisu mu řekl. že má vždy pročistit konektor, ale to mě
připadá nelogické, aby stále čistil konektor. Tato závada se projevuje pouze po prvním nastartování, pak je již údajně vše v pořádku. Děkuji Vám za rady. Stanc.
Kolega má Matize 0,8 l. Po nastartování při rozjezdu motor chcípne, nutno jej podržet
pod plynem, potom je již vše v pořádku. Vypadá to na málo otáček po nastartování.
Jelikož osobně vlastním Opel Astra, tak se domnívám zda by to nemohl dělat krokový
motorek nebo ŘJ. Mechnik v servisu mu řekl. že má vždy pročistit konektor, ale to mě
připadá nelogické, aby stále čistil konektor. Tato závada se projevuje pouze po prvním nastartování, pak je již údajně vše v pořádku. Děkuji Vám za rady. Stanc.