Chlapaci kdyz tak to smazte toto teme ale nic podobnyho jsem nenasel hm
Vim zae Ladinek se uz o tom zminil ------------ o já mám na aveu 1500km a musím říct že jsem maximálně spokojen.To skřípání jde akorát od madel na dveřích ,ale myslím že když to vymáznu transparentním silikonem opatrně to dám k sobě tak to snad trošku přestane.Jinak autíčko jezdí pěkně a snad to i tak zůstane.Oproti mé předchozí vysoceporuchové a nízkosedadlové felicii je to pohodlný brčko,tak ať Vám jezdí!!!
Me uz to zacalo taky takze jak je demontovat uz se s tim nekdo popral
Muzete hodit foto nebo aspon navod pro ty mene chapave jako JA
Tie strieborné kritky na madlách sú tam len nacvaknuté. Ak tochceš vybrat, treba ich opatrne plochým šrobovákom podpáčit okolo a vybrat. Pod kritkou sú šroby, asi ich len treba dotiahnut.
madla jdou ven hezky ,já je mám hlavně u řidiče už pěkně ošoupané,myslím že brzy dojde na jejich přelakování,poté se pokusím nějak ztlumit to jejich vrzání protože mi to jde už na nervy
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
ladinek píše: madla jdou ven hezky ,já je mám hlavně u řidiče už pěkně ošoupané,myslím že brzy dojde na jejich přelakování,poté se pokusím nějak ztlumit to jejich vrzání protože mi to jde už na nervy
Taky mě to vrzání štve, je to lacinej tvrdej plast, mohli se výrobci více pochlapit, protože to nevypadá hezky, když v autosalonu v novém autě vezmete za madlo dveří a hned vám v ruce zavrže....
Ještě jsem přemýšlel
zkusit, když to bude rozebrané pod tentvrdý plast (krytku) prostříknout silikonovým olejíčkem, nebo VD spreem.
Možná by to pomohlo.
Ibaže ten to aj zlepí, vrzat to nebude , len ked to budeš chcet niekedy rozobrat bude problem a to já nerad. Ja som drobnosti podlepoval 5mm molitanovou samolepiacou páskou čo sa vytesnujú staré okná a účel to splnilo
já bych tím silikonem podmázl jednu stranu,uhladil,nechal zaschnout a teprve pak zacvakl,slepit bych to nenechal,silikon by mohl pomoct je pěkně pružnej a měkkej
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
ladinek píše: já bych tím silikonem podmázl jednu stranu,uhladil,nechal zaschnout a teprve pak zacvakl,slepit bych to nenechal,silikon by mohl pomoct je pěkně pružnej a měkkej