Ahoj Jakuska tak gratulujem som rad ze vam to dobre dopadlo
Mam nabehane zatial len 500 km takze este stale tazko hodnotit ale zatial som spokojny aj ked medzi ludmi pocuvam coraz castejsie reakcie typu take male za tolko penazi a tak cim na niektory pomerne nasier...ju.
Auticko si veselo jazdi a uz som par krat aj potlacil plynovy pedal ku podlahe a bol som milo prekvapeny auto sa sprava aj pri vacsich rychlostiach stabilne a predvidavo teda az na jeden kamion v protismere co so mnou celkom pekne zamaval
V sobotu ma caka cesta na zraz do BB cez jeden mensi horsky prichod tak som zvedavy ako sa bude spravat.Poznam tam kazdy kamienok tak pravdepodobne dostane Sparky mierne na frak potom napisem dojmy.
A budem pravdepodobne riesit malu reklamaciu a to na parkovacie senzory ktore asi nefunguju ako maju lebo pistia ako o zivot aj ked vzadu ziadna prekazka nieje uz som musel neraz vystupit a kontrolovat a pripadal som si ako blbec.
Ak sa to nebude dat spravit tak ich dam odpojit myslim ze na sparkysovi su zbytocne alebo ich premiestnim dopredu tam by sa hodili viac.
A este jedna vec uz ste niekedy videli aby sa od vyroby na pekne elektrony davali klasicke zavazia?Dnes som bol dat kolesa prevazit nemohol som sa na to pozerat
Tak sa tesim na vase prve dojmy a prajem vela spokojnych km na paradnom afticku.
Ozaj a co poviete na toto stale spekulujem ako odlahcit bok auta a ten bocny polep na sport mode sa mi celkom paci tie pasy na kapote samozrejme nie.Kuk link.
http://www.chevrolet.co.uk/offers-finan ... -sets.html