co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Jajuska95

Re: co ma dnes potešilo

Příspěvek od Jajuska95 »

Alvine a co říkáš na Sparka? ;)
alvin píše:mňa potešilo,že som sa dnes stretol s Lomngim,posedeli sme pri kávičke,podebatili,taká menšia generálka na sobotný zraz, a potom ma ešte potešilo,že so dnes prvý raz konečne sedel v novom Sparku -i -i
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Jájuško,nemá chybu,ja ho chcéééééééééééééém,nateraz sa musím uspokojiť s prospektom a fotkami,čo som narobil,dám ich všetky na FB,niečo aj sem do sekcie SPARK,aj ten "Tvoj" ešte majú
Přílohy
IMG_0096.JPG
IMG_0096.JPG (157.29 KiB) Zobrazeno 3381 x
IMG_0098.JPG
IMG_0098.JPG (152.37 KiB) Zobrazeno 3381 x
IMG_0097.JPG
IMG_0097.JPG (143.03 KiB) Zobrazeno 3381 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Alvine, my nebudeme mít bílého, ale nakonec v té hnědé metalíze.. Bílý není na skladě, jen nejnižší výbava ve Slovinsku, jinak je na lodi z Koree a to je dlouhé čekání..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

napokon,na farbe sa nejazdí,aspoň sa môžeš potešiť na týchto fotkách,ja som zas dnes sedel v čiernom 8) 8) 8)
Přílohy
IMG_0106.JPG
IMG_0106.JPG (106.03 KiB) Zobrazeno 3378 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Dnes ma asi najviac potesilo to, ze na satelitnej platforme SkyLink zacala vysielat TV stanica retromusic. Hudobne videoklipy z rokov 50-tych az 90-tych. Hlavne rock a pop, ziadne "alternativne" styly a nic v style hip-hop, rap, techno a im podobne. Vratane Cz a Sk spevakov a skupin. Skratka pesnicky "mojeho mlaadii". Krasne spomienky na casy okolo taborakov a pasovania kaziet popularnych zapadnych kapiel. Tie kazety sa najlahsie dali kupit v Madarsku a Polsku. Problem bol ich preniest tak, aby ich colnici nenasli :lol: . Pre ludi dnes mladsich, ako 30 nieco nepochopitelne (myslim to pasovanie) :shock:
Je predpoklad, ze tento program bude postupne aj v kablovych televiziach.
Len pre zaujimavost: program vysielania je na
http://www.retromusic.cz/index.php?cont=program
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Nejdřív jsem to ani snad nechtěl psát ale protože se mě někteří ptali proč nejedu tak to napíšu a je to opravdu pravda.Problémy doma někdy od konce února a jezdil jsem dvakrát i třikrát za týden do Prahy.No a na patnáctýho března už jsem nějak blbě spal.A ráno taková divná bolest na prsou a blbě se mi dýchalo.Protože jsem tohle měl už asi před třemi roky a byl jsem i týden v nemocnici a tam nic nezjistili tak jsem zkoušel to jako rozcvičit :shock:
Protože se to nelepšilo tak jsem zavolal dceři/bydlí naproti/ aby mě odvezla na polikliniku.Už cestou čím dál větší bolest a nemohl jsem pořádně dýchat.Ještě jsme vyjeli do patra a před ordinácí mojí doktorky jsem se složil :(
Začal jsem strácet vědomí a jako jsem začal chápat,že asi bude konec.Teď už to píšu s odstupem tak je to sranda.Ale nejdřív jsem sebou mlátil vnímal jsem jak mě drží.Určitě jsem něco mluvil protože abych byl tiše a neunavoval se.Určitě se mi tam ještě nechtělo.Pak jsem si ještě uvědomoval,že se mi chce spát a že to je opravdu konec.Před tím ještě vím jak mi setra držela nohy nahoře že mi dali něco pod jazyk.Když jsem byl už pomalu na tý druhý straně a opravdu už mě to bylo jedno tak jsem ucítil ostrou bolest jak do mě píchli injekci.Jak jsem se potom dozvěděl byly u mě dvě doktorky/obvodní a srdcařka pro kterou doběhli/ a jejich sestřičky.Když jsem se probral tak už jsem vnímal partu v červených kombinézách /rychlá/ Vím,že mi píchli nějakou hadici a kapačku asi Tatranský čajík :lol: Nevím za jak dlouho a byl jsem v nemocnici.Tam na mě čekali odebrali krev udělali asi echo,tlak a takový nějaký procedůry a odvezli mě na sál kde mi doktor od levé klíční kosti píchl drát až do srdce a připojil stimulátor,který dává el. impulzy.To se mě i udělalo líp a slyšel jsem,že pro mě letí helikoptera.
Nebudete věřit ale já si v téhle blbý situaci kdy jsem měl na krajíčku vzpoměl na for jak smrtka chodí po nemocnici a vybírá si kdo sní pujde a děda před ní uteče na dětský odělení schová se pod deku a když přijde smrtka tak jen udělá pinky pinky a smrta mu povídá"Pinky pinky a zejtra pujdeme pá".Jinak do mě porád pouštěli ten čajík a helikopteru jsem jako i vnímal a během asi 18 min.jsme byli v Liberci.Tam už na mě taky čekali zas nějaký odběry už mě bylo o něco líp tak vím,že mě i oholili,pojízdný rengen,echo a napojení na různý dráty no a do asi dvaceti minut zase na sál a tam mě od pravého zápěstí prostrčil až do srdce nějaký síťky které roztáhly ty ucpané cévy.
Tady ještě jednou jsem si myslel,že je konec.Asi když prostrkoval tý siťky tak to bylo uplně ucpaný.Tohle všechno bez narkozy jen nějaký místní umrtvení.Ještě stály zaprd ty první tři dni.Člověk zadrátovaný nesměl se pohnout,samozřejmě cévku a sestřičky dávaly i mísu umyly všude a zapudrovaly jak mimino.Ale člověku je všechno jedno :shock: Celkem jsem na JIP byl čtyři dny a celkem deset dní na pozorování jestli se srdce srovná.
Už jsem týden doma zatím to není na sto procent ale jde to. ;)
Víc to nebudu rozebírat ale pro všechny i když to nikomu nepřeji ale když by jste měli tyhle příznaky tak neodkládat opravdu jde když ne o vteřiny tak o minuty určitě :!: :!: :!:
Jak jsem psal byl jsem v nemocnici hospytalizován podruhé za život.Jednou před těmi třemi lety a teď.
Jinak smekám a děkuji všem jak sestřičkám tak doktorům :!: :!: :!:
Tak vážení ať nám dál jezdí a nezlobí -i -i -i
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...tak Topole ať Ti to tam " maká... " a nezlobí, jak sám píšeš...nezapomínej na " promazání " aneb alkohol v malém množství je lék, rozšiřuje cévy...ne vážně ať vše dobře dopadne a pročistěný " trubky " fungujou...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Teda Vládíku ten príbeh je až k neuverení ale keď že už píšeš tek sa to snaď udobrilo lebo taký šok aký nám dáváš to už je niečo :o No tak čo bolo to bolo ale prosim Ťa opatruj sa a hlavne nech si zasa fit a s nami -i
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Topol vidim ze ta mam este v com dobiehat :)
Som rad ze si s tou smrtkou teda nesiel a dal si prednost nam :lol:
Drzim ti palce aby sa ti co najskor spravilo este lepsie a potom sa stretneme v Manine ;)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Vláďo držím palce,zubatá nech ide kamsi -P som rád,že si ju tam poslal -i -i -i -i .v maníne sa dúfam vidíme
kesko

Příspěvek od kesko »

Topol, tak Ti prajeme nech sa Ti to zdravičko co najskôr napraví, a nech si fit. A ako hovoríš, ať nám jezdí a nezlobí -i Kesko a Sonička
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Vláďo, chraň Tě pánbůh, abychom se v září neviděli na Vřešťově. S Jájou přejeme už jen vše dobré. ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Díky všem za přání a účast.Mělo by to být dobrý.Tak ještě jednou dík!
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Topole, přeju ti moc a moc toho zdravíčka. To je asi to jediné, co si nekoupíme. Jinak jak psal Ivoš, na Vřešťově určitě! Pěkně polehoučku si s manželkou vyšlápni na Klíč. Tam je nádherně , to ti pomůže. No a kluci ti pošlou ze Slovenska ten jejich čajíček a to by v tom byl čert, aby tě to nepostavilo na nohy :D :D :D
Ať nám jezdíš a nezlobíš -i -i -i
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Tak mě dnes potěšilo, že Vítkovice postoupily do finále a teď je čekají Pardubice... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samozřejmě fandím Vítkovicím, už si zajišťujeme vstupenky,ale každý na opačnou stranu.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Odpovědět

Zpět na „POKEC“