Snad na to nedojde, to je hrůza..-peha- píše:Jejda čo mu to chcú urobiť

Moderátor: Blue Lanos
Snad na to nedojde, to je hrůza..-peha- píše:Jejda čo mu to chcú urobiť
alvin píše:u nás je najlacnejší za 7 550 € v hotovosti,viď ten biely na foto,to je konečná cena.
Jájuško,za hotovosťJajuska95 píše:Alvine a jaká to je výbava? A to je za hotovost nebo leasing?alvin píše:u nás je najlacnejší za 7 550 € v hotovosti,viď ten biely na foto,to je konečná cena.
-------------------Jajuska95 píše:Milý Vazounku, také si to představuji..Dneska se mi zdálo o tom, že jsem se ráno vzbudila,koukla z balkónu na parkoviště a tam stál krásný Spark a byl můj..
![]()
Jájuško,tak to skoro o tom istom,tá čiaska 7 550 € zodpovedá 191 506 Kč a podľla toho ich builténu sa v tej základnej výbave núka takátoJajuska95 píše:Alvine, tak u nás začíná na 194.900,- v hotovosti, leasing pak vychází na nějakých 170.000,- má to je tu základní výbavu:
•ABS
•6 airbagů (přední, boční, okenní)
•Posilovač řízení
•Výškově nastavitelné sedadlo řidiče
•Dělené zadní sedadlo 60/40
přece jenom to je nové auto a není na krátkou dobu, tak je lepší koupit vyšší verzi, pokukuji po té LS Plus, srovnávám nabídky u prodejců Chevy.
LS Plus:
•ABS
•6 airbagů (přední, boční, okenní)
•Posilovač řízení
•Výškově nastavitelné sedadlo řidiče
•Dělené zadní sedadlo 60/40
•Centrální zamykání
•Rádio s přehrávačem CD MP3, vstupy AUX a USB
•Přední mlhovky
•Dálkové ovládání centrálního zamykání
•Výškově nastavitelný volant
•Manuální klimatizace
•El. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka
•El. ovládaná okna vpředu a vzadu
•Palubní počítač
•Ovládání audia na volantu
Motory: 1,0 nebo 1,2 5st. MT
A to už stojí za to
Aaaaaa, fuj tajbl. Tomu, kto toto spáchal by som ruky nechal odťať. Také pekné auto takto doku***ť-peha- píše:Jejda čo mu to chcú urobiť
Moje řeč, za ty peníze takovou hrůzumartyr píše:Aaaaaa, fuj tajbl. Tomu, kto toto spáchal by som ruky nechal odťať. Také pekné auto takto doku***ť-peha- píše:Jejda čo mu to chcú urobiť![]()
![]()
![]()
Veď to vyzerá jak Thália.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |