Leganza - vrzgot v riadiacej páke a iné veci
Moderátor: Blue Lanos
Leganza - vrzgot v riadiacej páke a iné veci
Ahojte. Síce som to už tu raz niekde písal, ale ešte raz lebo tu tému neviem nájsť a asi zapadla prachom.
Mám menší problém s riadiacou pákou a jej vibrovaním v polohe 1,3 a 5 (rýchlosti) pri nízkych otáčkach -> akonáhle stúpnu nad 2000 a niečo vibrácie prestanú. Už ste mi skôr písali, že to je nejakým usadením riadiacej páky v silonových neviem čo, ale ak by som mohol poprosiť viete mi to ukázať niekde v súčiastkách náhradných aby som to vedel objednať priamo?
Ešte s tým kúrením -> Peha ty to robíš aj pre iných ľudí to premytie radiátora kúrenia (vstup, výstup pri motore od strany kabíny...niekde si to popisoval, že to premývaš)...lebo ak áno nejako by som sa aj možno zastavil u teba, prípadne sa dám na to aj sám.
Ide mi hlavne o tu páku je to už také, že mi to totálne lezie na nervy. Leganza ale ide inak ako hodinky.
Náhodou nemá niekto obloženie ručnej brzdy na predaj na zadnú ľavú aj pravú stranu, prípadne nejaký odkaz kde sa to dá za rozumnú cenu nakúpiť (jazdím bez ručnej)...
Mám menší problém s riadiacou pákou a jej vibrovaním v polohe 1,3 a 5 (rýchlosti) pri nízkych otáčkach -> akonáhle stúpnu nad 2000 a niečo vibrácie prestanú. Už ste mi skôr písali, že to je nejakým usadením riadiacej páky v silonových neviem čo, ale ak by som mohol poprosiť viete mi to ukázať niekde v súčiastkách náhradných aby som to vedel objednať priamo?
Ešte s tým kúrením -> Peha ty to robíš aj pre iných ľudí to premytie radiátora kúrenia (vstup, výstup pri motore od strany kabíny...niekde si to popisoval, že to premývaš)...lebo ak áno nejako by som sa aj možno zastavil u teba, prípadne sa dám na to aj sám.
Ide mi hlavne o tu páku je to už také, že mi to totálne lezie na nervy. Leganza ale ide inak ako hodinky.
Náhodou nemá niekto obloženie ručnej brzdy na predaj na zadnú ľavú aj pravú stranu, prípadne nejaký odkaz kde sa to dá za rozumnú cenu nakúpiť (jazdím bez ručnej)...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Leganza - vrzgot v riadiacej páke a iné veci
Za prvé čau a skade si lebo ak sa môžeš zastaviť lepšie Ti to vysvetlím.
Ručnú mám novú ale nebrzdí už sme to tu preberali je to asi choroba starších Legyn a Nubik 2,0 ale skôr než pojdeš do obloženia tak pozri lanovody tam bývá velakrát ta chyba lebo sa pri náprave zvikne predrať a potom sa tam dostane bordel a hrdza.No Já to objednávam buď v Daewe alebo APM tam si to viem zohnať za dobré ceny ale neobanujem ani netom a PL.
Ta páka to môže robiť už od prevodovky tedy tiahla a ich gumené vložky a potom ten systém vnútry tunela tam pod pákou je všetko z plastu a to treba premazávať no a tieto vecičky sa v CZ dajú objednať cez Praha Krč alebo Drafel no a na SK bohužial len cez Daewoo servisy.
A to kúrenie som popisoval tady.......
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... i%C3%A1tor
Ručnú mám novú ale nebrzdí už sme to tu preberali je to asi choroba starších Legyn a Nubik 2,0 ale skôr než pojdeš do obloženia tak pozri lanovody tam bývá velakrát ta chyba lebo sa pri náprave zvikne predrať a potom sa tam dostane bordel a hrdza.No Já to objednávam buď v Daewe alebo APM tam si to viem zohnať za dobré ceny ale neobanujem ani netom a PL.
Ta páka to môže robiť už od prevodovky tedy tiahla a ich gumené vložky a potom ten systém vnútry tunela tam pod pákou je všetko z plastu a to treba premazávať no a tieto vecičky sa v CZ dajú objednať cez Praha Krč alebo Drafel no a na SK bohužial len cez Daewoo servisy.
A to kúrenie som popisoval tady.......
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... i%C3%A1tor
Dík ja som z Košíc .
Čo sa týka tej páky, už som tie plastové časti premazával a vôbec to nepomohlo - myslím teda to, že so m vytiahol kožu paky a v tunely biely plast uloženia páky všade kde sa niečo pohybuje som namazal. Tie vibrácie ak chytím v 3 a 5 páku a pritlačím mierne dopredu tak aj vtedy cítim vibrácie v páke samozrejme...ale na vyššie otáčky ak páku pustím samozrejme nevydáva ten hnusný zvuk...na nízkych hrúza. Nebudú to predsa len tie tiahla a gumené vložky či čo si spomínal...je to náročné na opravu?
Čo sa týka tej páky, už som tie plastové časti premazával a vôbec to nepomohlo - myslím teda to, že so m vytiahol kožu paky a v tunely biely plast uloženia páky všade kde sa niečo pohybuje som namazal. Tie vibrácie ak chytím v 3 a 5 páku a pritlačím mierne dopredu tak aj vtedy cítim vibrácie v páke samozrejme...ale na vyššie otáčky ak páku pustím samozrejme nevydáva ten hnusný zvuk...na nízkych hrúza. Nebudú to predsa len tie tiahla a gumené vložky či čo si spomínal...je to náročné na opravu?
Ahoj skús ešte skontrolovat silembloky motora a prevodovky
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo presne ten silentblok dole na prevodovke môže byť na oko OK ale dosť často je zničený takže sa na neho pozri jo a skontroluj aj predný úchyt motoru a aj bočné ono to môže spôsobovať jeden z nich ale pokud máš vymlátené tie tiahla v predu pri prevodovke tak tie to môžu robiť tiež Já by som začal tam a rozobrať je to lahké
Uchytenie motora vpredu ta guma valec a naboku by malo byť ok...známy to pozeral. Do tej prevodovky, tiahla a pod. absolútne nevidím to asi sa pekne dvihne auto a zospodu, že? neviete prípadne v tom katalógu dielov naznačiť stranu kde su tieto veci? Zatiaľ vďaka za všetko páni.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nie jeto vidno zhora a z tader je tam prístup dokonca je to jedna z vecí ktorá je najlahšie prístupná prposte pozri smerom k rúram kúrenia a tam uvidíš všetky tiahla Dúfam že nemáš dáký zaprášený motor že to tam nevidno
- Přílohy
-
- DSC02316.jpg (111.03 KiB) Zobrazeno 2493 x
Ono dostat kúpit celu sadu tiahel kdesi som to už videl
Dík pozriem na to, pôjdem ale tiež za známym. Už by mohlo byť trošku teplejšie nech znova namažem všetko potrebné a prekontrolujem . Inak ešte viem, že sa to riešilo - predná krytka výduchu na predné okno. Pravá mi praskla, ľavá je ok. Kúpil som novú sadu, ale aj keď tu ľavú dám novú proste to ten materiál trochu sa dvíhajúci z palubovky vyberie vonku z úložiska = vytlačí. Aktuálne tam mám v predu ľavú stranu bez mriežky a natlačený materiál látku aby to potiahnutie palubovky narovnalo...alebo treba tu palubovku nejako s teplovzdušnou pištoľou?
Skús tu palubku nechat cez leto poriadne na slnku a potom to tam skús dat ono sa to podá
Ja tie veci dnes odfotím lebo som z toho popravde Magor...tiahla "asi" vidím ale who knows + mám pocit, že v tej oblasti niečo tečie (z pohľadu). Takže Vám to odfotím a posúdite .
Inak palubovka práve že na Slnku je to úplne nedobré a skôr to ma tendenciu dvíhať sa (ten poťah).
Inak palubovka práve že na Slnku je to úplne nedobré a skôr to ma tendenciu dvíhať sa (ten poťah).