Nyní jsem se zeptal jako blb. Stejnak nevím o čem je řeč, promiň že obtěžuji, když tomu nerozumím. ( pro neznámé slovo - jdu to zadat do vyhledávače o čem je řeč)milosh píše:chyba v matrixuV.Brousek píše:čím to bylo ?
Problem???
Moderátor: Blue Lanos
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
Vaclave, to se tak rika, hledej film MATRIXV.Brousek píše:Nyní jsem se zeptal jako blb. Stejnak nevím o čem je řeč, promiň že obtěžuji, když tomu nerozumím. ( pro neznámé slovo - jdu to zadat do vyhledávače o čem je řeč)milosh píše:chyba v matrixuV.Brousek píše:čím to bylo ?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dík za vysvětlení, to víš počítačovou hantýrku moc neznám, jsem samouk, ale pochopil jsem, že chyba byla tam, čemu absolutně nerozumím. Jsme holt starší generace
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
smajlíci jedou normálně i ve firefoxu i IE. Pokud někomu nejedou (spíše problém IE bych tipnul) bude problém v nastavení bezpečnosti. Doporučuji přejít na jiný prohlížeč.
Pokud máte problém s načtením stránek tak za to nemůžou ani tyto stránky ani Vy. Většinou je to bordel v DNS záznamech nebo přecpany server kde se stránky nacházejí. Někdy se to stává.
Takže schovivavost a trpezlivost Vám přeji
Pokud máte problém s načtením stránek tak za to nemůžou ani tyto stránky ani Vy. Většinou je to bordel v DNS záznamech nebo přecpany server kde se stránky nacházejí. Někdy se to stává.
Takže schovivavost a trpezlivost Vám přeji
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
Jak pise KARSTN, kazdy prohlizec je lepsi nez IE, vy co vam to hazelo chybu doporucuju stahnout firefox nebo operu, ja teda pouzivam FF uz asi rok a maximalni spokojenost, kor v nejnovejsi verzi - WWW.FIREFOX.CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem???
Aby som nevytváral zbytočne nové témy,ina by sa zišla aj jedna špecialne ohľadom COMPov a NET-u
ale tu sú linky na stiahnutie všetkých dostupných prehliadačov. O mnohých som ani nevedel
http://www.browserchoice.eu/BrowserChoi ... ice_sk.htm
ale tu sú linky na stiahnutie všetkých dostupných prehliadačov. O mnohých som ani nevedel
http://www.browserchoice.eu/BrowserChoi ... ice_sk.htm
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám inštalované všetky ale IE nepoužívám najradej mám OPERU tu mám tuningovanú a potom je dobrý Chrome a Safari
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám IE,Safari a dnes som na skúšku nainštaloval ten Avant Browser mometálne ho skúšam. Mal som Mozillu,tam my pri ten najnovšej zamrzalo celé PC,pri Opere a chrome zas nešlapala niektoré stránky tak,akomali
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
IEčko som odstránil preto že tolko bordelu z netu som už potom nikdy nemal jo a OPERA má turbo a hlavne je dobre chránená no a mám v nej rádio a pameť kódou , prepínacie pozadie , super smajlíky no proste ju mám aj v mobile aj v PDAčku a vlastne všade
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Peha opera dobre chranena?
Akurat pred tyzdnom davali daku novinku ze ma ipera daky problem z bezpecnostnymi prvkami
ja pouzivam Firefox. Mam ho prisposobeny, Kopec hesiel ulozenych, zvyknuty som proste.
Ale cakam kedy uz konecne vydaju odlahcenu verziu lebo zabera dost ramky kua a zerie aj procak jak svina A sem tam pohneva jasna vec.
Akurat pred tyzdnom davali daku novinku ze ma ipera daky problem z bezpecnostnymi prvkami
ja pouzivam Firefox. Mam ho prisposobeny, Kopec hesiel ulozenych, zvyknuty som proste.
Ale cakam kedy uz konecne vydaju odlahcenu verziu lebo zabera dost ramky kua a zerie aj procak jak svina A sem tam pohneva jasna vec.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Byl nějaký výpadek. Naštěstí již chodí
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Vypadek byl bohuzel, ale aspon jsem mohl nasadit novou reklamu primo od Chevroleta
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý fachčí a reklama je kúlová