jsem v šoku
právě jsem se dozvěděl že LPG má vlastní filtr vzduchu?
může to být pravda? mám LOVTEC+AEB .
prý se má měnit ale vůbec nevím kde bych ho měl hledat.ničeho jsem si nevšiml...
vzduchovy filtr LPG ???
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: vzduchovy filtr LPG ???
Na toto lepsie odpovie peha ale ak je to vstrekovanie tak to ma medzi zplynovacom a ventilkami/distributorom plynu ku vstrekom filter plynneho propanbutanu. Tusim sa dost casto meni a je relativne drahy samozrejme podla toho kto vam ho vymeni, samotny ho len tak lahko nezozeniete, kedze veci na lpg v beznych autodeloch nedostat.
-
- Kontaktovat uživatele:
LPG nemá žiaden vzduchový filter veď je to uzavrený systém tak kde by tam bol
Elektronic má filter kvapalnej fáze
Sekvenc má filtek kvapalnej aj plynnej fáze
No nakolko neviem aký tam máš ventil tak neviem presne aký filter tam ide ale na tvojom systému je len jeden a to kvapalnej fáze a je vo ventile alebo pri nem no a vnútry je papierová vlažka a ten filter je namontovaný na tej medenej rúrke čo ide od nádrže.
Takhle dáko vyzerá LPG ventil a filter
Elektronic má filter kvapalnej fáze
Sekvenc má filtek kvapalnej aj plynnej fáze
No nakolko neviem aký tam máš ventil tak neviem presne aký filter tam ide ale na tvojom systému je len jeden a to kvapalnej fáze a je vo ventile alebo pri nem no a vnútry je papierová vlažka a ten filter je namontovaný na tej medenej rúrke čo ide od nádrže.
Takhle dáko vyzerá LPG ventil a filter
- Přílohy
-
- evlpg.jpg (45.2 KiB) Zobrazeno 2800 x
-
- launch.jpeg (6.53 KiB) Zobrazeno 2800 x
ty jo to musi byt hrozne malé ne?
ta spodni fotka, to je prumer tak dva centimetry ne?
ta spodni fotka, to je prumer tak dva centimetry ne?
ani nie tusim 5cm, 2cm mozno na vysku, kupis to u lpg montaznikov ale niektori to neradi predavaju pretoze sa podla mna opravnene obavaju ze si to nejaky sikovnik rozvrta a spacka. Ak mas taketo otazky tak si to radsej daj vymenit priamo v lpg servise pri rocnej kontrole.
Ale mne auto fungovalo aj s nadherne zapchatym filtrikom plnym siveho prachu. To uz musi byt nieco aby tento filter sposobil problemy.
Ale mne auto fungovalo aj s nadherne zapchatym filtrikom plnym siveho prachu. To uz musi byt nieco aby tento filter sposobil problemy.
Asi budu znít natvrdle, ale pořád mi není jasné zda je ten filtr v tom ventilu a nebo někde zlvášť.
Ten ventil jsem vymontoval protože mi na něm odešla cívka. Mám to teda nějak ještě rozebírat že v tom najdu ten filtr?
nebo ten je jako díl zvlášť někde na přívodní trubce plynu ?
dík
Ten ventil jsem vymontoval protože mi na něm odešla cívka. Mám to teda nějak ještě rozebírat že v tom najdu ten filtr?
nebo ten je jako díl zvlášť někde na přívodní trubce plynu ?
dík
v tej mosadznej nadobke pod elektromagnetom je ukryty filter, sam som to este nerozoberal, nemal som najprv filter a potom mi to vzdy vymenil servisak pri rocnej prehliadke nez som nezistil ze ju uz netreba, ale tipujem ze to drzi pokope skrutka, ktorej hlavu vidno pod mosadznou nadobkou, a pozor je tam O kruzok, nestratit.
Super díky moc, a ještě mám dotaz. Magnet jsem sice neztratil ale nevím kde tam má být?
je Volně? jestli ano v které části. Před filtrem nebo za ním. (tzn. uprostřed válečku-fitru nebo vně) ?
dík
je Volně? jestli ano v které části. Před filtrem nebo za ním. (tzn. uprostřed válečku-fitru nebo vně) ?
dík
tak to netusim, ale logicky by mal byt pred filtrom