-peha- a Bielá kráska
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: -peha- a Bielá kráska
Pre Ládinka ako vyzerá oprava okna bez výmeny
- Přílohy
-
- DSC02166.jpg (61.97 KiB) Zobrazeno 2705 x
-
- DSC02159.jpg (62.99 KiB) Zobrazeno 2705 x
-
- DSC02165.jpg (78.82 KiB) Zobrazeno 2705 x
- Reklama
jj díky super vypadá to pěkně,v pondělí se půjdu zeptat někde u nás a nechám to spravit
není to ani poznat
není to ani poznat
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
-
- Kontaktovat uživatele:
No už to mám 3 roky a zatial pohoda takže je to super robotička
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska ma strašne potešil Daewoo salón kde robili úklid skladu a narazili na tohle Jo paradox je že to je vlastne môj prvý príspevok
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 36&start=0
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 36&start=0
- Přílohy
-
- DSC00095.jpg (96.29 KiB) Zobrazeno 2767 x
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
A na Lanosa uklid nerobili ?
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
-
- Kontaktovat uživatele:
Tákže som nenormálne unavený ale Kráska má nový radiátor kúrenia Robota je to ako pre vraha ale dá sa to akorát mám obe ruky rozrezané a krvavé no a tie akrobatické polohy to tedy nič moc pre moje kríže no zvládol som to presne ako je to tu na fóre deklarované odborníkom na kúrenia a ten kdo to už robil tak vie čo to je a pred každým smekám No chcel som to nafotiť ale to sa nedá len som začal ale potom už boli ruky špinavé a lepkavé no a hlavne na to nieje čas ani chuť.A to čo tieklo nebola ta rúrka ako som si myslel ale 2 diery tedy jedna bola velmi velká,no následovala zborka a to tiež je pôrod to všetko zošroubovať spátky a samo že ten molitan či co to je na podlahe mám už doma vyčistený a szuší sa lebo z neho nenormálne tieklo a to rosenie už konečne prestalo a ani sa nečudujem v plastovom lôžku radiátora bol bazén G12 Som však šťastný ako blcha a dúpfam že to už dlho nebudem musieť robiť jo a tu skrutku čo drží ten držiak na rúrkach som tam tiež nedostal ale kúskom gumenej hadice som to tam vymedzil a drží tam ako prikovaný.Tak kdo další bude odvážný
- Přílohy
-
- DSC00105 (2).jpg (126.24 KiB) Zobrazeno 2742 x
-
- DSC00106.jpg (72.65 KiB) Zobrazeno 2742 x
Peháčku vždycky něco zbyde
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
blahožela Peha čku. mna to tiez caka ale az v lete sa pustim do toho. ale teraz by som potreboval radu. odisla mi ta lista na okne z vonke na soferovi. z vnutra ju drzia tri srubky a na dvoch su zavity strhane, teraz mi okno tlaci cez gumicky von. nevedel by si poradit dajaky obchod bo dajak sa mi nedari su zohnat.
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
-
- Kontaktovat uživatele:
Držím Ti palce pri tom radiátoru ide to ale je to fakt fuška všetko okolo neho ide ako po masle ale tem plast z dola to je horor no ak bude viac času tak doplním údaje čo sem dal ATREJ (týmto jemu a Palikxovi neskutočne ďakujem lebo bez toho návodu by som tam bol ješte teraz)
No k tej lyšte ta sa dá zohnať na Slovensku len cez daewoo servis ale možno inde len doteraz som nič nenašiel a v Čechách to majú v autodiely Praha Krč a Drafel
http://www.autodilykrc.cz/eshop/daewoo/ ... 10&pocet=9
No k tej lyšte ta sa dá zohnať na Slovensku len cez daewoo servis ale možno inde len doteraz som nič nenašiel a v Čechách to majú v autodiely Praha Krč a Drafel
http://www.autodilykrc.cz/eshop/daewoo/ ... 10&pocet=9
Ahoj ja to mam tiež polamané a v krčí neviem či majú práve tú stranu čo potrebuješ ja som zohnal iba dve z internetu z bazaru tam jaden rozpredaval legu tiež to neni bohvie čo .Ja som ich z vonkajšej strany prevrtal a dal zapustenú samorezku a oblepil som ih celé carbon.foliou aspon to zatial drží po hromade.No a cez toto leto to idem spravit z plechu no a pokoj na večné časijanodvt píše:blahožela Peha čku. mna to tiez caka ale az v lete sa pustim do toho. ale teraz by som potreboval radu. odisla mi ta lista na okne z vonke na soferovi. z vnutra ju drzia tri srubky a na dvoch su zavity strhane, teraz mi okno tlaci cez gumicky von. nevedel by si poradit dajaky obchod bo dajak sa mi nedari su zohnat.
- Přílohy
-
- P1030115.JPG (251.12 KiB) Zobrazeno 2723 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo Já už mám tiež tu lyštu chytenú na obouch stranách dole skrutkou takou 3 zapustenou a mám na tom čierny silikón čo zakrývá len tie dierky a ani to nevidno no od v tedy sa zlepšilo to fúkanie pri vetšej rýchlosti už som na tom s Legynou lepšia ako Superbíci či Oktávka
Ja som ich menil na obidvoch predných sklách a je to naozaj priepastný rozdiel nové alebo rozhegané...pri nových žiadne fúkanie do auta .
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže po včerajšej nenormálnej robote som sa dneska odreagoval a dal som na palubku dekor a keď že to vlasne bolo to prvé čo som sem na fórum napísal a vlastne som sa preto sem aj registroval tak je tak troška symbolické ale Legynke to svetší je zasa o kúsok krajšia
- Přílohy
-
- DSC00114.jpg (109.31 KiB) Zobrazeno 2697 x
-
- DSC00113.jpg (56.67 KiB) Zobrazeno 2697 x
-
- DSC00112.jpg (89.86 KiB) Zobrazeno 2697 x
Petko pekné Ja dám namesto toho dreva carbon to ešte nemá nik
- Přílohy
-
- IMG_2064.JPG (153.51 KiB) Zobrazeno 2698 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale má jeden kolegáčik až ho chytím tak Ti to nafotím on má len SX a tam mal len čierný plast takže to prehodil do karbónu a robili mu to v HU tadyhle http://vtn-dekor.shp.hu/hpc/web.php?a=v ... ooldal_OJ4