Nedalo mi nevyfotit
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Re: Nedalo mi nevyfotit
...to alvine ten hnědý model mi připomíná zkušební model, který nikdy nebyl dokončen, jinak upravená shade 120 s motorem vpředu a tedy předokolka, nikdy tento společný model ČSSR a NDR nebyl dokončen...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Ďalší klon Oplu Astra? Ale ináč pekné autíčko.Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký den už jste chlapci viděli tento nový výrobek
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
warburg na tu dobu bylo super auto,hlavně v kombiku tam bylo místa.Já v něm jel a byl živější než tehdejší škody 120 i prostornější,třeba se u nas začnou vyrábět někdy auta do 150 000kč za hotové a zase to budou nějaká taková lidová vozítka i když někdo může oponovat ,že lidové vpzítko je i za 250 000kč,ale pro větší skupinu lidí je to pořád fůra peněz i pro mě
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Mne na tých varbecoch strašne vadil ten kutáč pod volantom, ved aj traboš a avia to mali, no ja som také nemusel.
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
...preco mne sa to praveze viac pacilo ako klasicka prevodovka...mal som 3 trabanty a vzdy ked som presadol do kalosa prve co bolo som lapal po stieracoch.. ...ja som to volal taka sekvencna prevdovka...nato ake to bolo stare auto to bolo super sprevodovane.. ..2 prsty a idesJarik píše:Mne na tých varbecoch strašne vadil ten kutáč pod volantom, ved aj traboš a avia to mali, no ja som také nemusel.
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den no tak možno za Ti zapáčí kolego " Jarik " takovýto kutáč pod volantem
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Člen Matiz clubu reg.čís.20 Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
No na také auto nemám ale tu sedačku si zoženiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------lomngi píše:No na také auto nemám ale tu sedačku si zoženiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to ti naozaj držím čau " Vazoun "
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tá karoséria wartburgu 610 bola robená s spolupráci s Francúzmi,ved aj škodovky vychádzali z francúzskej karosárskej školy priam dokonale a s pohonnými agragátmi sa uvažovalo alternatívne so škodováckymi aj Renaulťáckymi,ale súdruhovia z SED to stopli,.ako každý predšlý aj ďalší projekt na vový voz vo vtedajšej NDR ,
kdežto pri tej 355-ke šlo o športovú verziu klasickej 353,teda s 2dobým motorom,. Zaujímaá je však inovácie pednej časi už v r 1969,teda š roky po začatí sériovky 353-ky,ale v reále sa na inováciu predku 353 muselo čakať od r.1969 rovných 16 Rokov a na zmenu predných smeroviek,ešte ďalšie 3
kdežto pri tej 355-ke šlo o športovú verziu klasickej 353,teda s 2dobým motorom,. Zaujímaá je však inovácie pednej časi už v r 1969,teda š roky po začatí sériovky 353-ky,ale v reále sa na inováciu predku 353 muselo čakať od r.1969 rovných 16 Rokov a na zmenu predných smeroviek,ešte ďalšie 3
- Přílohy
-
- Wartburg61001.jpg (13.19 KiB) Zobrazeno 3962 x
-
- wartburg_610_01.jpg (70.72 KiB) Zobrazeno 3962 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...jo díky, alvine teď si mi vysvětlil tu " náhodnou " ale jenom s úhlu shodnou siluetu zadní části se shade 120...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
...to Vazoune to jako " živočisné airbagy " ...hm fakt ta už airbeg nepotřebuje vše obstarává silikon...
serpico
serpico
Já jsem si to nemohl vynachválit, měl jsem dva Warťase kombi 353, vždyť i pořádný ameriky maj řadící klacek pod volantem. Ještě k těm Warťasům, když jsem namontoval karburátor z Š120, spadla spotřeba na nějakých 6,5l benálu.Jarik píše:Mne na tých varbecoch strašne vadil ten kutáč pod volantom, ved aj traboš a avia to mali, no ja som také nemusel.
Jinak moc prostorný, akorát mi chyběl prostřední tunel, nebylo kde opřít nohu
Dříve: Š 1000 MB, W 353 kombi, Š 120, Opel kadett E 1,3S, Škoda Felicia 1,3 LPG
Nyní: Nubira II wagon 1,6 16v, rv 2001
Nyní: Nubira II wagon 1,6 16v, rv 2001
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou ten tunel,že tam nebol bola výdoda,najmä vzadu,tam sa 3 dospelí v pohode odviezli, v žiadnom inom soc.voze to nebolo a vpredu bola zas neoceniteľná vec ,najmä pre starších ľudí,absencia vnútornych prahov,dobre sa nastupovalo aj ťažšie mobilným ľuďom
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
a ešte jeden z nerealizovaných prototypov fy. wartburg,teda AWE,na tiež,ak si dobre pamätám spolupráca s frantíkmi
- Přílohy
-
- Wartburg360-scoccaportante_WEB.jpg (18.97 KiB) Zobrazeno 3937 x
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den toto sice není TRABANT ani WARTBURG ale auto z německa jako vyšité