Puklice, zrkadlá, drobnosti...
Moderátor: Blue Lanos
Puklice, zrkadlá, drobnosti...
Počujte páni, čo takto tu urobiť aukciu nejakých drobností pre Espero, čo máte doma navyše? Napríklad mne ujebalo puklicu, keď som mal defekt a teraz mám len 3, tak by som celkom uvítal takýto artikel Na elektróny nejsú prachy a cesta Šenkvice - BA a späť s tými dierami by im asi aj tak veľkú životnosť nepredpovedala....
Tak čo predá niekto origo puklicu? Alebo rovno 2? A čo spätné zrkadlo interiérové?? Haaa? Dajte si cenu!!
Prípadne vymením za origo ESPERO rádiá 2 kusy!
Tak čo predá niekto origo puklicu? Alebo rovno 2? A čo spätné zrkadlo interiérové?? Haaa? Dajte si cenu!!
Daewoo Espero 1.5 16V strieborná /elektróny / klíma / 272 500 km(predané)
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / tmavomodrá / 233 200 km(predané "spoluobčanom")
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / zelená / 95 000 km / ABS, AIRBAG 1x, nast. volant, klíma
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / zelená / 95 000 km / ABS, AIRBAG 1x, nast. volant, klíma
- Reklama
Re: Puklice, zrkadlá, drobnosti...
Ja ponúkam brzdové obloženie (Nové, ešte zabalené) na zadné brzdy - Espero 1.5. Cena dohodou.
to ekzorcist :
spätne zrkadlo interierove asi mam, ale len cisto zrkadlo bez drziaka
to Laxi :
Kolko by si chcel za to zadne oblozenie? a akej je to znacky?
spätne zrkadlo interierove asi mam, ale len cisto zrkadlo bez drziaka
to Laxi :
Kolko by si chcel za to zadne oblozenie? a akej je to znacky?
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
to Dark69:
Su to brzdove celuste - KAMPOL. Kupil som ich v Prahe - Krc. Ked som ich isiel menit, zistil som, ze povodnym nic nie je. Preto mi ostali. Moja predstava o cene - 20 €.
Su to brzdove celuste - KAMPOL. Kupil som ich v Prahe - Krc. Ked som ich isiel menit, zistil som, ze povodnym nic nie je. Preto mi ostali. Moja predstava o cene - 20 €.
měl by někdo celý blok antény? (s mechanikou)
potrebuju fotku te co tam mas.mam nejake nove na nexii a jsou asi stejne 100 za kusekzorcist píše:Počujte páni, čo takto tu urobiť aukciu nejakých drobností pre Espero, čo máte doma navyše? Napríklad mne ujebalo puklicu, keď som mal defekt a teraz mám len 3, tak by som celkom uvítal takýto artikel Na elektróny nejsú prachy a cesta Šenkvice - BA a späť s tými dierami by im asi aj tak veľkú životnosť nepredpovedala....
myslis elektrickou?tak tu mam celou novou za 600massic píše:měl by někdo celý blok antény? (s mechanikou)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
No posielam foto, uz som odpisal tomu panovi, co mal tento inzerat. Ale ak mas aj ty taketo, vezmem do zasoby
- Přílohy
-
- espero.jpg (55.64 KiB) Zobrazeno 5576 x
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
vypredaj garaze... za vami urcene ceny
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
mam toho doma tiež dosť ak by ktosi čosi chcel stačí napísať...
Ja som tiež jednu stratil.Kúpil som nove nie daewoo.Mam tri original.Darujem Ti ich ale prídi si zobrať. Topolčany
Olalaaaa, Ďuri, no tak tomu hovorím neodolateľná ponuka. Tak sa určite zastavím, keď pôjdem na pobočku do Nitry, cca o o týždeň . dva. Povedz si čo piješ
nepohrdnem dobrou slivovičkou.
ja by som potreboval lave zadne svetlo , spätne zrkadlo na mieste spolujazdca a na naraznuk tu manžetu
ak sa niekto najde rad ho tychto vecí zbavím
volajte na 0905 712 038
ak sa niekto najde rad ho tychto vecí zbavím
volajte na 0905 712 038
esperko modra metalízka ....pracuje sa na doplnkoch
Ahoj, ja hladam pas na zadnom pravom sedadle. V starom sa rozpadla napinacia pruzina.
Najde sa u niekoho?
Ponuknite.
Dakujem.
Najde sa u niekoho?
Ponuknite.
Dakujem.
Ahojte, zháňam šoférovú a spolujazdcovú kľučku.Mám ich polámané.Okolie MT