Cruze ako 5 dverový alebo ako SW?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze ako 5 dverový alebo ako SW?
Koukal jsem do ceniku a docela me zarazi ze se nedelaji na cruze xenony ani u vyssich vybav. Nikdy jsem je nechtel ale ted je mam v astre H a uz nikdy auto bez xenonu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ono kdo ví, jestli by ho ty detaily taky trošku neprodražily.mikem píše:Presne o tom som hovoril.Krtek píše:Cruze je prostě podle GM spotřebka sekaná jak u Bati cvičky, no. Ale těch detailů je škoda. Mně by do dneška třeba vytáčely ty nesmyslný vzpěry u kuftu co pak trčej dovnitř a ničej mi v Nubiře náklad když mam plnej kufr. Bohužel takovýhle detaily udělaj často svý a někdo dá třeba přednost jinejm autum.
Tieto detaily (vzpery v kufri, podopieranie prednej kapoty tyčou namiesto teleskopov, nemožnosť namomontovania xenónov a podobne) na úkor Cruzu v prospech Astry sú umelo "naordinované" tak, aby bol preferovaný Opel Astra.
Ale cruze aj tak krajší
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
U nás v topoľčanoch stali dve predvádzacie a to Cruze a astra. No a úprimne opel sa môže nekan strčiť. Inak opel prevzal niečo od Cruza a niečo od Sparka. Teda agila je celý Spark .nuž nemci už nevedia ako poraziť daewoo tak podvádzaju.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Ale nevadi ti ze kdyz si sednes dovnitr Cruze tak vidis vsude veci o opla prevzate?mikikoti píše:U nás v topoľčanoch stali dve predvádzacie a to Cruze a astra. No a úprimne opel sa môže nekan strčiť. Inak opel prevzal niečo od Cruza a niečo od Sparka. Teda agila je celý Spark .nuž nemci už nevedia ako poraziť daewoo tak podvádzaju.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslim si,ze opel a cruze si nemaju co vycitat. Takisto ni je na skodu,ze cruze ma spustu oplackych veci vratane stredobeho panelu palubovky.
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi, 92kW/125k, vo výbave LS+, čierna metalíza, 225/55 R17.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ked sa na to tak pozriete na terajsie nove modely aut tak vsetky su skoro take iste.
Len jeden zmeni trosku zaoblenei svetiel tak druhy tak ale navoonok je to vsetko rovnake.
Niektore nove modely su nic moc.
Ono je skoda ze to je medzi oplom a chevy ale to mate tak napriklad aj Skoda a Volkswagen
Len jeden zmeni trosku zaoblenei svetiel tak druhy tak ale navoonok je to vsetko rovnake.
Niektore nove modely su nic moc.
Ono je skoda ze to je medzi oplom a chevy ale to mate tak napriklad aj Skoda a Volkswagen
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Nuž sme jeden koncern no a opel je aj importérom daewoo do eú. No a tá spolupráca nieje naškodu . Ale štve ma ked opel si myslí že kraľuje nad daewoo. Pritom Chevrolet je významnejší pre GM nez opel.
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Chlapi, koncern je koncern a ani Opel nepřejímá od Chevyho díly a ani Chevy od Opla, jak se píše výše. Design centrum doplňků a ovládání vytvoří, pod GM part číslem, globální ovladače, kličky a měřáky, atd. A jednotlivá design centra značek, sdružená pod GM, si vytáhnou z portfolia co chtějí a použijí. Určitě není Cruze okopčený vnitřkem z Opla. Já tam vidím jen samé GM part numbery, ale nic se znakem Opel... Takže asi tak. GM je nadřazeno a zajišťuje komponenty, automobilky pak staví auta a používají právě ty své mateřské komponenty....
Tak se mějte!
Tak se mějte!
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja nemám nič ani proti Oplu ako takému,ani proti inej značke GM,iba tvarova sa mi nové Daewrolety oveľa viac páčia. čo sa táka ovládacich prvkoc,tak Daewrolety majú mnohé zhodné z Hyundaimi,majú proste jedného dodávateľa v Kórei a tým to hasne (napr páčky pod volantom a pod.
Takisto ako u nás mali a možno aj majú rovnaké ovládacie prvky ako osobné škodovky,tak autobusy karosa ,či nakladiaky a traktory. Bolo to aj za socíka a je to aj teraz. Komponenty z prístrojocky z Filcky,či FUCKbie sa najdú v kdečom a kedysi 120-kové malo úplne všetko čo malo kolesá a bolo u nás vyrobené. Ale to som trošku odbočil
Hlavne našťastie,ako čítam,OPEL ostal v rukách GM a nedostal sa do nejakých ruských či čínskych rúk,ako tomu hrozilo.
http://www.periskop.cz/koncern-gm-vycle ... xhall.html
Taký predaj by som doprial šKOMde a aby číňaniazačali di nich vyrábať všetky motorové komponenty z tvrdeného papiera
Takisto ako u nás mali a možno aj majú rovnaké ovládacie prvky ako osobné škodovky,tak autobusy karosa ,či nakladiaky a traktory. Bolo to aj za socíka a je to aj teraz. Komponenty z prístrojocky z Filcky,či FUCKbie sa najdú v kdečom a kedysi 120-kové malo úplne všetko čo malo kolesá a bolo u nás vyrobené. Ale to som trošku odbočil
Hlavne našťastie,ako čítam,OPEL ostal v rukách GM a nedostal sa do nejakých ruských či čínskych rúk,ako tomu hrozilo.
http://www.periskop.cz/koncern-gm-vycle ... xhall.html
Taký predaj by som doprial šKOMde a aby číňaniazačali di nich vyrábať všetky motorové komponenty z tvrdeného papiera
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
No alvin moja reč.
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Kazdopadne cruze je asi prvni kvalitni auto co daewoo/chevrolet udelal, co se techniky a zpracovani tyce.
Chlapi,
nič proti Daewoo (moja rodina s nimi má dobré skúsenosti, dokonca krsný ich aj predával), ale prečo tu píšete že Deawrolety a podobne, keď Daewoo ako také predsa zaniko? Či nie?
Veď automobily Daewoo sa už nevyrábajú, fabrika síce existuje, ale už nemá nič spoločné s výrobou Daewoo áut. GM kúpilo fabriku, v ktorej sa vyrábajú Chevrolety a nie Daewá.
Opravte ma, ak sa mýlim.
A mimochodom honza72, prevodovka a podvozok sú z nového Opla Astra.
nič proti Daewoo (moja rodina s nimi má dobré skúsenosti, dokonca krsný ich aj predával), ale prečo tu píšete že Deawrolety a podobne, keď Daewoo ako také predsa zaniko? Či nie?
Veď automobily Daewoo sa už nevyrábajú, fabrika síce existuje, ale už nemá nič spoločné s výrobou Daewoo áut. GM kúpilo fabriku, v ktorej sa vyrábajú Chevrolety a nie Daewá.
Opravte ma, ak sa mýlim.
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi, 92kW/125k, vo výbave LS+, čierna metalíza, 225/55 R17.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Trošku sa mýliš,nič nezaniklo vyrábajú sa,len v EU nesú obchodný názov Chevrolet, už sme to riešili v iných témach,tak nebudem to opakovať,v Korei aj napr v Rusku je stále Daewoo Daewommikem píše:Chlapi,
Opravte ma, ak sa mýlim.
http://www.daewoomotor.com/
ja osobne by som si tiežradšej kúpil zas nový Daewoo Matiz M-300 než CHevy SPARK,ale čo už obchodná politika je taká. Názov Daewrolet je slangový,vznikol na zjednotenie oboch obchodných značiek a odlíšenie normálnych Kórejskych áut od Chrapúnskych,teda pardon,amerických Chevroletov
Amíci sú totiž Američanmi v USA a v Kanade, v latinskej Amerike a Španielsku prašiví Gringovia, v Anglicku a inde v EU Bastardi a u nás Chrapúnci
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
mikem píše:Chlapi,
Opravte ma, ak sa mýlim.
Neee:
podvozek je tzv. globální platforma GM = delta2!!!
Není tam nic opláckého, vše je oraženo GM part! Nicméně kastle a světla, aj., jsou Daewoo!!! Chevrolet to není, je to jen globální obchodní značka, opravdu je tam označení Daewoo nebo GM DAT, což je Daewoo aut. and technol.! Takže to, že se něco od Oplu podobá = znamená = , že použili stejný GM díl nebo řešení! Opel není nositelem platformy Delta2!
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
No, tak som zase o nieco mudrejsi. Nepredpokladal som, ze by som sa nemylil. Kazdopadne vdaka za info.
Mimochodom, kto je vyrobcom motorov?
Mimochodom, kto je vyrobcom motorov?