Pedál brzdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Pedál brzdy
Obávám se spíš toho samoštelovacího vymezovače-že je zarezlý-dám vědět.
Daewoo Nechcijet 1.5
- Reklama
Dark69: No pokud ti pracuje seřizování vůle - samoštelování, tak to samozřejmě nepoznáš. Pokud je to ale mimo provoz......zarezlé,vypadlé,zaseknuté atd...
Pro Kubu :
Pro Kubu :
- Přílohy
-
- Aby se ti to lépe dělalo!!!
- skenovat0002.jpg (86.52 KiB) Zobrazeno 2581 x
-
- skenovat0001.jpg (108.91 KiB) Zobrazeno 2581 x
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
To je velmi pekna stranka, vlasten z nej clovek nema sancu poznat ako ten samostav funguje . Ktovie co za cloveka to zostavoval. Nastastie je to take jednoduche ze sa na to staci nazivo pozriet a hned je to jasne.
Dnes som niečo zaujímavé našiel v príručke od auta a to: v pripade že pedál zaberá príliš nízko tak pohybujte autom dopredu a dozadu a pri tom dupnite na pedál. Opakujte to pokým sa to nezlepší. No ja osobne som pokladal túto vetu za nezmyslel ale potom dodali : pravdepodobne budú zle samostavy na zadních brzdach. Len toľko a veľa šťastia.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
...to Hynku přehledné ( stačí jenom číst ten výkres...) a vše vysvětlující nakonec i ten " samostav " se musí při montáži nastavit viz. obr. ( pakny nesmí chytat, proto se při montáži nových protočí kolem a pak se sleduje napsaní na paknách a upraví se zbroušením " ovalita "...), nicméně to měla už i v minulosti shade...
inu brzdy jsou základ...
inu brzdy jsou základ...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
To serpico : právě proto! Bez brzd...........
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
...jojo Hynku bez brzd je to v haj... , u volhy mi vystřelilo " prasátko " na předku byly v jednom bubnu dvě, u shade jsem " prošlápl " hlavní brzdový válec, ...no měl nárok stáří, u Avie mi odešly přední brzdy...vše bez následků ale furt klika bejt nemůže..., štěstí jsem už vyčerpal a tak mi zbývá jenom opatrnost s pečlivostí a důkladnou údržbou, brzdy si proto dělám sám...
Inu, ať nám to brzdí...
Inu, ať nám to brzdí...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Zaujímalo by ma koľko vás stála výmena komplet celých bŕzd. Ja som to dal vymeniť v servise no a sú to origo GM diely a po 100tkm sú este na nich tie bezpečnostné reflexne nálepky. Stalo to 550 eur ale od vtedy pokoj svätý. Nuž nech mám to jazdí a brzdí!
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
ja som dal za ATE komplet predne a zadne brzdy okrem prednych strmenov vva 10 000 SK
Este ich ale nemam vymenene
Este ich ale nemam vymenene
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Jo chlapci, se špatnýma brzdama je to o kejhák.
Kdysí dávno, to ještě nebyla dálnice jsem sjížděl z kopce na první křžovatku světelně řízenou do Brna. Na Volze GAZ M3 mě "klekly" brzdy a jen díky duchapřítomnosti jednoho řidiče náklaďáku se nic nestalo. Pochopil co se stalo a "zablokoval" svým autem křižovatku .Prolítl jsem asi 90kou křižovatkou na červenou.Ruční brzda tam byla na kardanu, tedy v této rychlosti na mokrém asfaltu n e p o u ž i t e l n á.Auto se zastavilo asi 150 metrů za křižovatkou.
V servisu , podotýkám autorizovaném, mě to opravili ,ale museli vyměnit všech 6 "prasátek". Nešly povolit odvzdušňovací šrouby.Odjížděl jsem ze servisu s dobrým pocitem a fakturou, kterou jsem měl do týdne zaplatit.Celou cestu z Brna do Dolních Bučic u Čáslavi, kde jsem tenkrát bydlel jsem projel s vědomím, že mám na autě nové brzdy.Zapnul jsem směrovku a vjel na asi 10metrový plac před vraty našeho domu,šlápnul jsem trochu ostřeji na brzdy a ono nic. Noha na podlaze,předek auta rozbil a rozrazil vrata,přejel jsem dvě kola a zastavil o studnu na dvorku.
Jak je to možné? Z těch šesti nových prasátek, mělo 5 stržený závit na odvzdušňovacích šroubech a bez větší námahy jsem je vyndal rukou.Takto jsem ujel 175 km!!!!!
Jak to dopadlo?Samozřejmě jsem se okamžitě spojil s tím servisem a řekl,co se mi stalo. Šef servisu mi řekl, ať nic nepodnikám, že to všechno zařídí. Druhý den si pro auto přijela odtahovka z Kolína, auto odvezli a za 5 dnů jsem měl opraveny jak brzdy,tak i přední masku a auto mělo i nový lak. Faktůru zrušili a mě to stálo tři stovky , co jsem dal těm klukům co mi to přivezli.
Poučení: N I K D Y nevěř ani vlastnímu bráchovi, že je to uděláno dobře, dokud se sám nepřesvědčíš!
Kdysí dávno, to ještě nebyla dálnice jsem sjížděl z kopce na první křžovatku světelně řízenou do Brna. Na Volze GAZ M3 mě "klekly" brzdy a jen díky duchapřítomnosti jednoho řidiče náklaďáku se nic nestalo. Pochopil co se stalo a "zablokoval" svým autem křižovatku .Prolítl jsem asi 90kou křižovatkou na červenou.Ruční brzda tam byla na kardanu, tedy v této rychlosti na mokrém asfaltu n e p o u ž i t e l n á.Auto se zastavilo asi 150 metrů za křižovatkou.
V servisu , podotýkám autorizovaném, mě to opravili ,ale museli vyměnit všech 6 "prasátek". Nešly povolit odvzdušňovací šrouby.Odjížděl jsem ze servisu s dobrým pocitem a fakturou, kterou jsem měl do týdne zaplatit.Celou cestu z Brna do Dolních Bučic u Čáslavi, kde jsem tenkrát bydlel jsem projel s vědomím, že mám na autě nové brzdy.Zapnul jsem směrovku a vjel na asi 10metrový plac před vraty našeho domu,šlápnul jsem trochu ostřeji na brzdy a ono nic. Noha na podlaze,předek auta rozbil a rozrazil vrata,přejel jsem dvě kola a zastavil o studnu na dvorku.
Jak je to možné? Z těch šesti nových prasátek, mělo 5 stržený závit na odvzdušňovacích šroubech a bez větší námahy jsem je vyndal rukou.Takto jsem ujel 175 km!!!!!
Jak to dopadlo?Samozřejmě jsem se okamžitě spojil s tím servisem a řekl,co se mi stalo. Šef servisu mi řekl, ať nic nepodnikám, že to všechno zařídí. Druhý den si pro auto přijela odtahovka z Kolína, auto odvezli a za 5 dnů jsem měl opraveny jak brzdy,tak i přední masku a auto mělo i nový lak. Faktůru zrušili a mě to stálo tři stovky , co jsem dal těm klukům co mi to přivezli.
Poučení: N I K D Y nevěř ani vlastnímu bráchovi, že je to uděláno dobře, dokud se sám nepřesvědčíš!
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ty kokso tak to si mal teda poriadne stastie ze si este tu medzi nami
Takyto pocit mam ja niekedy ci vobec zabrzdim.
Takyto pocit mam ja niekedy ci vobec zabrzdim.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ten člověk za volantem toho náklaďáku má na mým dalším životě tu největší zásluhu. Blikal jsem,houkal co to šlo, ale on jediný pochopil, že před tou křižovatkou nemůžu zastavit a tak najel "napříč" přes oba jízní pruhy , aby ostatní museli zastavit i když měli zelenou. A to jsem měl v autě oba kluky a manželku. Ještě teď mám husí kůži. Mám dobrý pocit z toho, že jsem mu mohl poděkovat,než odjel.
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda ano.
Takych ludi je malo a v dnesnej dobe clovek moze aj neviem co robot a kazdy si ho radsej nevsima.
Takych ludi je malo a v dnesnej dobe clovek moze aj neviem co robot a kazdy si ho radsej nevsima.
Seat Altea XL 1,6 TDI
...to Hynku " rusové " si nedělali žádný problém s prasátkama a s ničím od brzd, taky jsem prošlápl pedál doslova mi " vystřelilo " nové prasátko na Volze 24 ...no jak správně píšeš vpředu byly čtyři dvě a dvě na kolo obě přední pakny byly náběžný, ...no tenkrát jsem vezl kolegu zastavoval jsem u jeho baráku a propad mi pedál, ...no kolega vystoupil a podíval se pod přední kolo " hm... dnes si dojezdil...ale jak odhadl, že jde zrovna o pravý kolo to jsem dodnes nepochopil...inu volha byl držák, ale při výrobě bylo moc vodky a kladiva...
serpico
serpico