Aveo vs ostatni cars
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Aveo vs ostatni cars
Tak uz zaci motor slapat jak ma Po 4000km.
Nejsem moc zastance toho ze nekdo slapne plyn na podlahu na rovince a bach a jedu.
Ale spis co se tyka akcelerace docela me potesilo kdyz se na me lepila v hustopecich na morave octavia (50km/hod) a za cedulou se marne snazila drzet krok s mym chevy aveo.
Proste to auto ma skvely odpich (mel jsem feldy tak se musim vychvalit no )
Nejsem moc zastance toho ze nekdo slapne plyn na podlahu na rovince a bach a jedu.
Ale spis co se tyka akcelerace docela me potesilo kdyz se na me lepila v hustopecich na morave octavia (50km/hod) a za cedulou se marne snazila drzet krok s mym chevy aveo.
Chevy Aveo 1.4 16V Star (LS) Stale v pohybu
- Reklama
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aveo vs ostatni cars
..a to je len 4000km pockaj co to bude ked auto bude mat 15000 a vysie to bude este len kvalitka.....ovsem pokial ho nezadusis ako to robi nektora mensina vodicovedie píše:Tak uz zaci motor slapat jak ma Po 4000km.
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
no mě na rozjezd to nepřijde nějaký živý,ještě když se nevrací ty otáčky plynu,ale až se roztáhne dvojka a trojka tak to přímo letí,ale po Brně se lítat stejně nedá skrz bezpečí provozu a policajty.Tak si to užiju trochu na dálnici směrem na svitavy
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Tak jako uprime me tesi ze toto auticko dokaze minimalne vpohode drzet krok s autama za 500 000kc at to uz je hodne dobry.
1- mam sice mensi objem ale vice KW a jsem lehci a to dela dost.
Moc moc moc zatim spokojen az na toho zkur...ho bazanta
1- mam sice mensi objem ale vice KW a jsem lehci a to dela dost.
Moc moc moc zatim spokojen az na toho zkur...ho bazanta
ako ja mam len 1,2 8v ale veru vaha na aute je skvela a casto krat dokazem aj 2litre potrapit, samozrejme nepojdem 200kmh ale tak dari sa ale jasne ze nemam uz 4000km ale 36000km veru az po tych 15 to pride to prave
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
každopádně máme pěkný brčka
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Fu no tak neviem v rodine máme jednu 1,2 8v a je to dost bieda ked sa točí ako tak ide ale to je asi všetko. Sestrina nová 1,2 16v ide o dosť lepšie. Moja 1,4 16v 100k je na tom asi najlepšie aj ked predchádzajuca 1,4 16v 94 k sa mi zdala živšia, ale tá mala už skoro 120 tis a táto zatial len 22 tis. Uvidíme.
Škoda Roomster TSI
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Připomínáte mi seriál Dva písaři Ti si taky pořád takhle notovali. Tak ať vám sloužej
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Tak trochu souhlasím s Krtkem a můžu vás všechny ubezpečit, že se hodně těžko závodí se skoro každým autem co potkáte...... ale o tom to není. Předpokládám, že všichni sledujete provoz za sebou, to za prvé a tak asi víte, že někdo jede rychleji než vy. Nikdo z vás neví proč to dělá, v 99 případech ze 100 je to nějakej blb, který na nějaké předpisy kašle, ale třeba ten jeden zrovna veze někoho do nemocnice třeba s useknutou rukou no a na silnici se vyskytují "školitelé" kteří mu při předjíždění dají plnej knedlík a libují si jak jim auto pěkně jede...... Tak nevím co je vlastně nebezpečnější, jestli jet rychle, nebo bránit v předjíždění, což samo o sobě je nenebezpečnější manévr v silničním provozu Můžu zodpovědně říci, že skoro vždy vím, že někdo za mnou jede rychleji a nikdy mu nebráním v předjetí, kdybych to s Nubi 2,0 udělal asi mě předjede jen pár vozů typu Porsche atd. všichni ostatní by neměli žádnou šanci..... Tedy ještě jednou, pokud mě někdo dojede při nejbližší příležitosti ho pustím a v předjíždění mu i ubráním plynu pomůžu a může se jednat o jakékoli auto, kromě Trabanta ty zásadně nepouštím
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ja jsem chtel jen rict to ze kdyz predyzdim a slapnu na to tak to jede ale (muj pripad FELDA)
zmacknul plyn a NIC takze jsem proste nadsen tod vse
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já nechci vaše závoďáky podceňovat a kazit vám radost. Většinou tu probíráte starty na semaforech, křižovatky atd. Odhaduju že tyhle malý a slabý motory maj prostě krátký převodovky takže se dobře točej a na rozjed jsou na tom dobře. To se asi dělá u všech příměstskejch aut.
Horší by asi bylo ject do kopce na dálnici 120, přidat a čekat co se bude dít
Richard: přesně toho školitele sem si kdysi taky zkusil. Dneska bych si za to nafackoval A když si vzpomenu na následnou honičku po mněstě co následovala To už neobhájí ani že sem měl zpočátku pravdu já.
Horší by asi bylo ject do kopce na dálnici 120, přidat a čekat co se bude dít
Richard: přesně toho školitele sem si kdysi taky zkusil. Dneska bych si za to nafackoval A když si vzpomenu na následnou honičku po mněstě co následovala To už neobhájí ani že sem měl zpočátku pravdu já.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Já jenom chtěl upozornit na takový nešvar. co se děje docela často a můžu vás všechny upozormnit že je nepříjemné předjíždět i šáde hovno to pojede když vám např. v 60 dá plnej knedlík i s relativně silným autem jako Nubi 2,0 je !!!! Místo potřebných třeba 100 metrů potřebujete 2x tolik a hlavně nečekáte takovou reakci, takže rychle např. podřadit a to celý manévr značně prodlužuje fakt jsem měl minulý týden chuť tomu s Fobií rozbít ciferník
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Scorpion.11
Nic si s toho nedělej a mi všichni ostatní co jsme přecházeli z méně výkoných vozů tak to taky tak cítíme,že jo??edie píše:Ja jsem chtel jen rict to ze kdyz predyzdim a slapnu na to tak to jede ale (muj pripad FELDA)
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
a tak lada mala lepsi krutak ale aj spotrebu myslim smerom nahor
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
Nechcem kaziť radosť, nie je to zlé autíčko, no ja z neho nejak unesený nie som. Fajn auto do mesta, na rovinky a tak, ale kopce s posádkou,to už trošku lapá po dychu. Pravda, neviem, ako sú na tom 1,4-ky. Ale tak zasa nestužujem sa, vedel som, do čoho idem. Len tá váha mi občas naháňa strach, hlavne keď idem rýchlejšie, a oproti si to šuští kamión, to vtedy autom hádže. Ale celkovo to vozítko za tie peniaze je fajn.
A s Richardom môžem len súhlasiť. Neraz sa mi stalo, že pri prebiehaní sa nejaký chytrák chcel hrať na pretekára, no neuspel, ale väčšinou to robia len so šunkami, si asi dvíhajú ego . . . Takých polo-vodičov by som rezal
A s Richardom môžem len súhlasiť. Neraz sa mi stalo, že pri prebiehaní sa nejaký chytrák chcel hrať na pretekára, no neuspel, ale väčšinou to robia len so šunkami, si asi dvíhajú ego . . . Takých polo-vodičov by som rezal
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]