PROSÍM ADMINOU O POMOC...
Moderátor: Blue Lanos
Re: PROSÍM ADMINOU O POMOC...
pokud tady mate nekdo hesla ve tvaru 123456 tak se nedivte
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Veru,asi by bolo najlepšie,si zmeniť heslo.predsalen toto fórum prodělalo útok hakera a vňbec na niektorých serveroch čas od času vyzývajú ku zmene prístupových hesiel užívateľov,ozaj to z času načas nezaškodí,veď vlastný PC si ľahko zapamätá aj nové heslo
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Treba spravit ako na www.pokec.sk ked ich napadol hacker IgI tak azet dal hned kazdemu vyskakovacie okienko ZMENTE SI HESLO
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
amen
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hekři už mají takový programy že si stáhnete třeba s filmem špiona a ten pak sleduje nejčastěji mačkané klávesy na Vašich počítačích a nasledně je odesílá na druhý počítač.Dneska není problém se nabourat i do emailové adresy natož do registrce na foru.Internet není anonymní
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
V poslední dnech mi chodí SZ od různých členů jako odpověď na omluvu Ivo R., kterou rozeslal jako skupinovou soukromou zprávu. Bohužel - kdo tuto soukromou omluvu dostal a pokusil se odpovědět, jeho odpověď došla Bůh ví kam. Je v tom nějaký bordel
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Vojto,nie je v tom bordel,iba pri odosielaní odpovede,bo treba odstraniť všetkých spoliadresátov originálu tej SZ,nechať príjemcu len Iva,ja som sa s tým pohral,ale všetko fungujr tu,v tomto smere,ako má ono tie SZ trošku inak fungujé ako maily,ani ja som to nevel,len pri odpovedi mi vyhodilo ako príjemcov všetkých,tak som to "vyšistil"
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L