stierače
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
stierače
Auto mam pol roka a uz som musel menit stierace. Len neviem preco mi dal zbohom prave ten na soferovej strane. Na spolujazdcovej strane je este ok. Bol som nuteny kupit na rychlo nove lebo mi zacali rozmazavat vodu po skle a videl som velke H.... Kupil som VALEO COMPACT C55 par. Len skoda ze stierace su roznej dlzky. Ale do buducnosti si kupim rezervne gumicky za 3e ako nove stierace za 10e. Aj to je len na soferovu stranu lebo nemaju balenie kde su rozmery urcene na nase auta. Jeden dlhsi a druhy kratsi.
5x lada 2101, Aro 240, Aveo sedan, biela farba, 1,4 16v 69kw
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: stierače
S toho si nerob hlavu veď rôzne velkosti majú už asi všetky auta jo a stierače to je večná téma a pokud máš šťastie tak narazíš na dobré ale to sa občas nepodarí a tak i drahé škrípú a mažú
Ale sú, aj tu po páre priamo pre typ auta. Majú rozne druhy.http://www.autobiznis.sk/product/stiera ... -fox-3313/
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Tak 38e to je dost za stierace davat cca kazdy rok. Z minuty na minutu mi zacal rozmazavat tak som rychlo utekal Metra kupit nove. Radsej kupim gumicky za cca 3e a vymenik kazdeho pol roka alebo roka.
Tam majú aj obyčajné, len sa treba v tom trochu prehrabat
Ano, ale ked to potrebujes na rychlo tak si rad ze nieco zozenies a to uz bolo vecer a vsetko zatvorene.
-
- Kontaktovat uživatele:
No Já to raz riešil tak že som kúpil po pároch tedy 1x dlhšie a 1x kratšie a bolo na dve výmeny Jo inak raz z TESKA nevrzgali a drahé Bosch mazali no a inokedy naopak proste je to sazka do loterie,mám 3 auta ale stiuerače fakt sehnať dobré je umenie a dokonca na renaulte sú originál flaty a od nova ten šoférov maže pri návrate
Presne toto robilo aj mne. Ked som ho zhodil tak bolo vidiet ze je opotrebovany. Tieto co som kupil maju tu gumicku lepsiu ako original.
No já mám ešte origo od kúpi auta a to už od 10/08. dobrá životnost
Ahoj, a dávali ste si niekto už nižšie stierače, alebo ich máte na okne ako boli originál...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
ještě se dají koupit ty celogumový kolega je má.Jednou mu nějak sjel ten olechovej držáček a poškrabal tak přední sklo,měl tam oblouk.Ty celogumový mají i v tescu do 120kč.Nejsou špatný
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
To ako myslíš, že nižšie?sacurovca píše:Ahoj, a dávali ste si niekto už nižšie stierače, alebo ich máte na okne ako boli originál...
Ahoj jarik, no tak, že by boli skryté dole pri pohľade z vnútra auta, tak ako je to na niektorých nových autách, napríklad na kia ceed, že ich z vnútra nevidieť, ale to majú väčšinou tie plastové stierače...
Farba modrá impresion
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
No mne ich vidno zvnútra a neviem či by sa to dalo celé posunút dole, ak nemyslíš len viac otočit na oske.