Olšovec 2010 bla bla
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Olšovec 2010 bla bla
zkusil jsem se zeptat co maji jeste volneho tak uvidim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, nějak nerozumím tomu, v čem je problém s ubytováním - dle informací od Rebela tam máme mít rezervované chatky podobně jako jsem to zařizoval loni. Nebo ne?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
No to nechápeme ani my veď na svojej stránke majú jasne napísané že 21 - 23 je daewoo sraz a Rebel ojdenal všetky chatky no Mne sa podarilo si Ačkovú rezervovať ale už dreuhý den sa to nikomu nepodarilo a tak si myslím že nás pán majitel alebo čo to je ten Jaroslav Farlík dobre natiahol a je to od neho nesolidné dokonca si myslím že si nechal od dakoho zaplatiť no uvidíme čo s toho ješte bude
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den vážení přátelé - hned jak jsem se dozvěděl,že si máme zajistit ubytování v kempu Olšovec - na Daewoo/Chevrolet sraz konaný 22-23.05.2010 tak jsem tak učinil a pro jistotu jsem poslal emaily dva.
22.02.2010 jsem obdržel email : Dobrý den,oba dva emaily jsem dostal,nicméně chaty jsou již plně obsazeny.Nabízím jeden z posledních bungalovů nebo chatu Lada. S pozdravem Farlík Jaroslav
23.02.2010 už ten poslední bungalov byl někým zamluvený, tak mi sdělil,že mi rezervaci chatky Lada pro 4 osoby závazně potvrzuje a email si mám vzít s sebou,je to vždy jistota rezervace. Proto s tímto počítám a doufáme, že budeme ubytováni již od 21.02.-pátek a 22.02.-sobota na tyto 2 dny tu rezervaci máme závazně přislíbenou.
Je pravdou,že organizátor " Pavel alias Rebel " - měl na tyto dny přislíbeny všechny zděné chaty typu A a B jako v loni " IVAN "? Pokud to má písemně,a nestalo se tak,pak je v tom něco moc divného !!! A jsme velice zklamáni čau " Vazoun "
------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina u38 -- STK+Emise do 07/2010
22.02.2010 jsem obdržel email : Dobrý den,oba dva emaily jsem dostal,nicméně chaty jsou již plně obsazeny.Nabízím jeden z posledních bungalovů nebo chatu Lada. S pozdravem Farlík Jaroslav
23.02.2010 už ten poslední bungalov byl někým zamluvený, tak mi sdělil,že mi rezervaci chatky Lada pro 4 osoby závazně potvrzuje a email si mám vzít s sebou,je to vždy jistota rezervace. Proto s tímto počítám a doufáme, že budeme ubytováni již od 21.02.-pátek a 22.02.-sobota na tyto 2 dny tu rezervaci máme závazně přislíbenou.
Je pravdou,že organizátor " Pavel alias Rebel " - měl na tyto dny přislíbeny všechny zděné chaty typu A a B jako v loni " IVAN "? Pokud to má písemně,a nestalo se tak,pak je v tom něco moc divného !!! A jsme velice zklamáni čau " Vazoun "
------------------
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina u38 -- STK+Emise do 07/2010
Myslím, že jednání pana Farlíka není úplně košér. Já jsem poslal objednávku na chatu A nebo B v neděli ráno. V pondělí jsem dostal e.mail, že chaty A a B jsou obsazeny. Peha objednával v sobotu a chatku A má. Hned jsem tam volal a pan Farlík mi sdělil, že tyto chatky už začátkem minulého týdne (!)obsadil nějakými cyklisty. O nějaké rezervaci ze strany našeho klubu prý nic neví. Hned jsem volal Rebelovi a i tomu pan Farlík popřel, že by spolu o rezervaci těchto chatek mluvili. Dokonce snad prohlásil, že pokud se nám to nelíbí, ať sraz zrušíme. Pro příště to asi bude chtít nechat si všechno písmně potvrdit.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k utracené celkové částce v autokempu by se mohl dotyčný chovat o něco lépe ... částka by se lehko mohla pohybovat od 60 - 100 000 Kč za chaty z minulého století. Letošní sraz je sice v běhu, ale propříště (a koneckonců i teď je ještě čas) by se organizátoři možná mohli poohlédnout jinde. Chování majitele je velmi nesolidní a spíše primitivní.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
je to presne tak chaty jsem mel zamluvene-bohužel ne pisemne- ale pote co me vojta volal tak me to bylo popreno a bylo me receno ze je v kempu hodne mista a jestli se me to nelibi at sraz zrušim ze na termin ma vic zajemcu jeho jednani povazuju není ferVojta píše:Myslím, že jednání pana Farlíka není úplně košér. Já jsem poslal objednávku na chatu A nebo B v neděli ráno. V pondělí jsem dostal e.mail, že chaty A a B jsou obsazeny. Peha objednával v sobotu a chatku A má. Hned jsem tam volal a pan Farlík mi sdělil, že tyto chatky už začátkem minulého týdne (!)obsadil nějakými cyklisty. O nějaké rezervaci ze strany našeho klubu prý nic neví. Hned jsem volal Rebelovi a i tomu pan Farlík popřel, že by spolu o rezervaci těchto chatek mluvili. Dokonce snad prohlásil, že pokud se nám to nelíbí, ať sraz zrušíme. Pro příště to asi bude chtít nechat si všechno písmně potvrdit.
Ta částka je značně přehnaná, protože loni jsme měli celkem 19 chatek při průměrné ceně cca 700,-Kč za chatku je to jen něco přes 13 tisíc. A zas tak špatné ty chatky nebyly - na Plumlově jsou chatky z padesátých let minulého století. Ale paměť má pan Farlík asi dobrou, protože si pamatuje na červené auto, které jezdilo po kempu nepřiměřenou rychlostíIvoš píše: ... částka by se lehko mohla pohybovat od 60 - 100 000 Kč za chaty z minulého století.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Pani ako je to tak ako to je tak potom neviem ci je rozumne robit v tomto kempe zraz vzhladom na malo miseta.
Darmo sa tu pise ze chatiek je dost.
Ak si pamatate minuly zraz este mesiac pred nim bolo kopec chatiek volnych, a to nas tam islo celkom dost ludi.
Teraz hned ako vysiel datum sa hned rezervovalo a miesto skoro ziadne do frasa.
Pochybujem teda ze sa tam vsetci zmestime. Jedine ak sa niekto este aj v okoli zaregistruje a nie v olsovciach.
Ja mam chatku LADA a mam 2 miesta volne !!! Zatial su uz OBSADENE pre J.Bad a Bohdanku
Darmo sa tu pise ze chatiek je dost.
Ak si pamatate minuly zraz este mesiac pred nim bolo kopec chatiek volnych, a to nas tam islo celkom dost ludi.
Teraz hned ako vysiel datum sa hned rezervovalo a miesto skoro ziadne do frasa.
Pochybujem teda ze sa tam vsetci zmestime. Jedine ak sa niekto este aj v okoli zaregistruje a nie v olsovciach.
Ja mam chatku LADA a mam 2 miesta volne !!! Zatial su uz OBSADENE pre J.Bad a Bohdanku
Naposledy upravil(a) FoXo dne sob úno 27, 2010 22:15, celkem upraveno 1 x.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den vážení organizátoři jste si jisti, že ten plánovaný hlavní sraz se bude konat tam , co jsme si zajistily ubytování ?? Zrušit rezervaci , není problém / z důvodu špatného přístupu k organizátorům /
ale pak by to chtělo bleskově zajistit jiný volný kemp a hlavně v daný termín se kterým se počítá. Kolik chatek je vlastně do této doby námi obsazených ?? Víte to někdo ?? zdraví " Vazoun "
----------------------
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK + Emise do 07/2010
ale pak by to chtělo bleskově zajistit jiný volný kemp a hlavně v daný termín se kterým se počítá. Kolik chatek je vlastně do této doby námi obsazených ?? Víte to někdo ?? zdraví " Vazoun "
----------------------
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK + Emise do 07/2010
Lidi, neblázněte se změnami kempu apod. Ubytovací kapacita není vyčerpaná - místa je dost. Jen už nejsou k dispozici ty zděné chatky A, B a chatky LADA jsou už taky obsazené. Ostatní chatky (dvou a čtyřlůžkové bez WC a sprchy) jsou volné. Rebel zamluvil i velkou chatu se šesti dvoulůžkovými pokoji a pokoje ve zděné budově. Nejdřív se podívejte na stránky kempu, jaká je ubytovací kapacita, jaké jsou možnosti. A nepanikařte, že není ubytování. Čtěte pořádně.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------------------Vojta píše:Lidi, neblázněte se změnami kempu apod. Ubytovací kapacita není vyčerpaná - místa je dost. Jen už nejsou k dispozici ty zděné chatky A, B a chatky LADA jsou už taky obsazené. Ostatní chatky (dvou a čtyřlůžkové bez WC a sprchy) jsou volné. Rebel zamluvil i velkou chatu se šesti dvoulůžkovými pokoji a pokoje ve zděné budově. Nejdřív se podívejte na stránky kempu, jaká je ubytovací kapacita, jaké jsou možnosti. A nepanikařte, že není ubytování. Čtěte pořádně.
TAK JE VŠECHNO V POŘÁDKU A ZÁJEMCI O ÚČAST, SE KLIDNĚ MOHOU HLÁSIT DO KEMPU " OLŠOVEC " TAK JAK BYLO DOHODNUTO - DÍK ZA INFO PRO VŠECHNY CO VÁHAJÍ čau " Vazoun "
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Vojta píše:
Lidi, neblázněte se změnami kempu apod. Ubytovací kapacita není vyčerpaná - místa je dost. Jen už nejsou k dispozici ty zděné chatky A, B a chatky LADA jsou už taky obsazené. Ostatní chatky (dvou a čtyřlůžkové bez WC a sprchy) jsou volné. Rebel zamluvil i velkou chatu se šesti dvoulůžkovými pokoji a pokoje ve zděné budově. Nejdřív se podívejte na stránky kempu, jaká je ubytovací kapacita, jaké jsou možnosti. A nepanikařte, že není ubytování. Čtěte pořádně.
A jéje, tolik prokalamované chatky se sociálkou nejsou...sakriš sakriš
Na Plumlově jsou chatky zhruba stejné kvality...na Olšovci jsme s rodičema ve čtyřlůžkové chtce, která podobně nebyla lepší než ta na Plumlově....na Plumlově byl problém pouze a jenom se vzdálenější sociálkou.
A proč nesrovnáváš s Baldovcem?
A jéje, tolik prokalamované chatky se sociálkou nejsou...sakriš sakriš
Na Plumlově jsou chatky zhruba stejné kvality...na Olšovci jsme s rodičema ve čtyřlůžkové chtce, která podobně nebyla lepší než ta na Plumlově....na Plumlově byl problém pouze a jenom se vzdálenější sociálkou.
A proč nesrovnáváš s Baldovcem?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Takto sa kšefty nerobia, ked raz niekomu niečo rezervujem, aj ústne, tak odtoho neustúpim, nieže to ešte aj zaprem. Keby to bolo na mne , dotičnému to nechám riadne pocítit, prípadne niekde vyzdvihnem jeho prístup a ochotu. Samozrejme idem inde. Oni ty podnikavci ešte žijú z toho, že ludia sú tam pre nich a nie oni pre ludí. Máš neseriozny prístup, idem inde, kašlem na teba. Keby to tak ludia robyli, tak by sa to zmenit jednoducho muselo, inak može zavret .
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
samozdrejme me to taky stve ale s tim uz nic neudelame mista je tam dost v pondeli napisu co je jeste volne