Chevrolet Cruze 1.8 vs 1.6
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Re: 1.8 vs 1.6
Pavlas neni nejhorsi volba ale asi tak druha po OV spis je problem ze tyhle auta prodava chvili a to tak ze zacal Ladou pak neco s Oplem a ted chvili prodava Chevrolet a ted otazka co tam bude za pul roku i ma osobni zkusenost ze servisem hodne spatna...
Blizsi info SZ
Blizsi info SZ
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
Ok, diky za info. Blizsi info SZ....
Cruzik 1.8 LT Black KONECNE!!! (po 4 mesicich cekani )
- Hanzy
Jasne dej vedet kdy autko bude,prave vcera vecer jsem jedno sede LT od Pavlase videl stat u intersparu v FM ale nevim bylo zasnezene tak to trosku ztracelo vyznam vystaveni ale to LT jsem tam videl
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ja budu objednavat Cernou metalizu. Na Cruzika se podle me nejvice hodi bud bila nebo ta cerna a ponevadz beru LT tak na te cerne nejvice vyniknou ty stribrne prvky na boku auta a v predu + 17" stribrne kola tomu dodaji ve spojeni s cernou ten spravny smrnc
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas... já bych tam teda dal černé disky se stříbrným tenkým lemem ... Jako je to na Dodge ChargerJOHNY*5 píše:Ja budu objednavat Cernou metalizu. Na Cruzika se podle me nejvice hodi bud bila nebo ta cerna a ponevadz beru LT tak na te cerne nejvice vyniknou ty stribrne prvky na boku auta a v predu + 17" stribrne kola tomu dodaji ve spojeni s cernou ten spravny smrnc
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Cerna metaliza bude pekna elegantni dej vedet jak si dopad a kdy ti dali termin dodani a muzes se tesit.Ted uz to snad netrva tak jako zpocatku a lhuty jsou kratsi...JOHNY*5 píše:Ja budu objednavat Cernou metalizu. Na Cruzika se podle me nejvice hodi bud bila nebo ta cerna a ponevadz beru LT tak na te cerne nejvice vyniknou ty stribrne prvky na boku auta a v predu + 17" stribrne kola tomu dodaji ve spojeni s cernou ten spravny smrnc
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Taky neco malo pridam do mlyna, sice uz daewoo nemam ale jsem vlastnikem dvou modelu opel astra - G + H, gecko je 1.6 a hacko 1.8 a opravdu to je dost znat kdyz clovek jede tim slabsim, ono 24 koni a kroutak vyssi o 50 je znat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Presne tak. Proste ze zacatku ma clovek snahu co nejvice usetrit, ale az vystrizlivi a uvedomi si ze to ma na nekolik let to auto a ze to nekupuje kazdy den, tak by mel radsi sahnout po tom lepsim motoru. Pri tom na splatkach se mi to projevilo o nejakych 800 kc mesicne vice pri koupi 1.8 LT nez 1.6 LS+. Coz neni nejak zavratna zmena, kdyz se uvazi ze mam silnejsi motor + nejvyssi vybavu! Takze se to urcite vyplati. A opravdu pro tohle tezsi auticko je lepsi ten silnejsi motor aby to bylo co se tyce spotreby a vykonu presne vyvazene. Skoda jen ze nenabizi Chevy nejake modernejsi TSI motory, to by bylo super.
Jinak jsem teda vcera objednal cerneho Cruzika 1.8 LT u Autopavlase v Chlebovicih u Frydku. Termin dodani mam Brezen-Duben, coz mi spise vyhovuje kvuli snehu ktery by mohl uz slezt. Doba dodani rikali ze se zlepsila, ale ze porad se celkem ceka pokud zrovna ta Vase konfigurace neni k mani. Jinak se mi jeste podarilo ukecat povinou vybavu + original gumove koberecky chevy a 1. Garancku zdarma, takze velka spokojenost . Po vsech tech slevach od leasingovky, chevroletu, autosalonu + povine ruceni zdarma po celou dobu splaceni a to prislusenstvi, jsem suma sumarum dohromady usetril nejakych 80 000kc, takze moc velka spokojenost . A na leasingu ktery mam na 4 roky pri 20% akontaci preplatim jen 30 000kc!! Coz si myslim ze je dost dobre.
BTW, jak je to s Cruzikem a alarmem?? Kazdy tvrdi neco jineho. V prirucce na ofico strankach chevroletu pro Cruze je popsan alarm ktery snima cely vnitrek auta + naklon auta, ale lide od chevroletu tvrdi ze prvni modely to meli, ale ted ty nejnovejsi pro Evropu ho nemaji! Pak jsme to ale vcera zkouseli primo v autosalonu a zacalo to houkat, ale jenom kdyz jsme zavreny vuz chteli otevrit pres kliku ze vnitr, ale mohli jste tam mavat rukou a nebo naklanet auto jak jste chteli, ale nic se nestalo. Takze takovy polovicni alarm. Tak ted nevim ktera z tech tri variant je ta spravna (full alarm, polovicni, nebo vubec zadny).
Diky za odpovedi.
Jinak jsem teda vcera objednal cerneho Cruzika 1.8 LT u Autopavlase v Chlebovicih u Frydku. Termin dodani mam Brezen-Duben, coz mi spise vyhovuje kvuli snehu ktery by mohl uz slezt. Doba dodani rikali ze se zlepsila, ale ze porad se celkem ceka pokud zrovna ta Vase konfigurace neni k mani. Jinak se mi jeste podarilo ukecat povinou vybavu + original gumove koberecky chevy a 1. Garancku zdarma, takze velka spokojenost . Po vsech tech slevach od leasingovky, chevroletu, autosalonu + povine ruceni zdarma po celou dobu splaceni a to prislusenstvi, jsem suma sumarum dohromady usetril nejakych 80 000kc, takze moc velka spokojenost . A na leasingu ktery mam na 4 roky pri 20% akontaci preplatim jen 30 000kc!! Coz si myslim ze je dost dobre.
BTW, jak je to s Cruzikem a alarmem?? Kazdy tvrdi neco jineho. V prirucce na ofico strankach chevroletu pro Cruze je popsan alarm ktery snima cely vnitrek auta + naklon auta, ale lide od chevroletu tvrdi ze prvni modely to meli, ale ted ty nejnovejsi pro Evropu ho nemaji! Pak jsme to ale vcera zkouseli primo v autosalonu a zacalo to houkat, ale jenom kdyz jsme zavreny vuz chteli otevrit pres kliku ze vnitr, ale mohli jste tam mavat rukou a nebo naklanet auto jak jste chteli, ale nic se nestalo. Takze takovy polovicni alarm. Tak ted nevim ktera z tech tri variant je ta spravna (full alarm, polovicni, nebo vubec zadny).
Diky za odpovedi.
Mluvím za LT verzi. Alarm je a funkční Vyzkoušeno. Zamkl jsem centrálem a odemkl dveře klíčkem a otevřel je....siréna se sputila ....Nemá prostorové čidla, jak je někdy vyobrazeno v manuálu.Přikoupil jsem Defendlock a nechal vypískovat skla....tak snad to bude stačit...JOHNY*5 píše:BTW, jak je to s Cruzikem a alarmem?? Kazdy tvrdi neco jineho.
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
xsoftx píše:Mluvím za LT verzi. Alarm je a funkční Vyzkoušeno. Zamkl jsem centrálem a odemkl dveře klíčkem a otevřel je....siréna se sputila ....Nemá prostorové čidla, jak je někdy vyobrazeno v manuálu.Přikoupil jsem Defendlock a nechal vypískovat skla....tak snad to bude stačit...JOHNY*5 píše:BTW, jak je to s Cruzikem a alarmem?? Kazdy tvrdi neco jineho.
Takze to same co v autosalonu. A jak dlouho ho mas? Mozna ze mas tu prvni varku jeste s alarmem, kazdopadne to je takovy polovicni alarm. Doufam ze bude stacit, kdyz uvazim ze prechcat to jde celkem snadno : rozbit okno a vlezt oknem do vnitr. Tim padem nezacne nic houkat, protoze to nema prostorove cidlo, ci ho proste nalozit cele a odvezt (zase nezacne nic houkat). Kazdopadne v tom maji pekny binec a zajimalo me jestli je to i v tech nejnovejsich.
BTW, muzu se zeptat kolik jsi daval za ten Defendlock a vypískovatni skla??
A jeste jeden dotaz ....
Co se stane kdyz mi nedejboze ukradnou auto a platim leasing s havarijnim?? Zaplati mi neco?? Nebo budu platit leasing dal na auto ktere nemam??
Stejnou kombinaci zabezpečení jsem měl na SantaFecku....a nikdy zadny problem...Taky nam nahrava do karet, ze se jedna o Koreu a to se nekrade....
Cruzika jsem objednal v zari a odebral v listopadu.
Cruzika jsem objednal v zari a odebral v listopadu.
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
- Hanzy
Mas ho pojistene i proti kradezi a hradi se tak skoda z pojisteniJOHNY*5 píše:xsoftx píše:Mluvím za LT verzi. Alarm je a funkční Vyzkoušeno. Zamkl jsem centrálem a odemkl dveře klíčkem a otevřel je....siréna se sputila ....Nemá prostorové čidla, jak je někdy vyobrazeno v manuálu.Přikoupil jsem Defendlock a nechal vypískovat skla....tak snad to bude stačit...JOHNY*5 píše:BTW, jak je to s Cruzikem a alarmem?? Kazdy tvrdi neco jineho.
Takze to same co v autosalonu. A jak dlouho ho mas? Mozna ze mas tu prvni varku jeste s alarmem, kazdopadne to je takovy polovicni alarm. Doufam ze bude stacit, kdyz uvazim ze prechcat to jde celkem snadno : rozbit okno a vlezt oknem do vnitr. Tim padem nezacne nic houkat, protoze to nema prostorove cidlo, ci ho proste nalozit cele a odvezt (zase nezacne nic houkat). Kazdopadne v tom maji pekny binec a zajimalo me jestli je to i v tech nejnovejsich.
BTW, muzu se zeptat kolik jsi daval za ten Defendlock a vypískovatni skla??
A jeste jeden dotaz ....
Co se stane kdyz mi nedejboze ukradnou auto a platim leasing s havarijnim?? Zaplati mi neco?? Nebo budu platit leasing dal na auto ktere nemam??
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Dokud ho policajti nenajdou nebo to neodložej tak platíš leasing furt na auto který nemáš. Pak to odložej a pojišťovna vyplatí leasingovce částku která je snížená o tvojí spoluúčast. Pokud si splatil víc než je vyplacená cena auta-spoluúčast tak ti možná něco málo vrátěj. Spíš ale počítej s tim že na tom projedeš boty a auto mít stejně nebudeš. Furt ale nepřijdeš o celou částku jako kdybys auto neměl pojištěný vůbec.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Zdravím,JOHNY*5 píše:Ja budu objednavat Cernou metalizu. Na Cruzika se podle me nejvice hodi bud bila nebo ta cerna a ponevadz beru LT tak na te cerne nejvice vyniknou ty stribrne prvky na boku auta a v predu + 17" stribrne kola tomu dodaji ve spojeni s cernou ten spravny smrnc
môžem s tebou len súhlasiť. Čierna metalíza je na toto auto ako stvorená. Je to kus krásneho vozidla, ktorého som majiteľom od mojej registrácie na tomto fóre.
Mám k tomu aj 17 hlinikáče a v tejto kombinácii to ukáže fakt super. Ešte mu doprajem čierne fólie a ...... niet čo dodať.
K téme 1.8vs 1.6.
Nejaké testy, v pohode, môžu slúžiť ako orientačné, ale sú značne subjektívne a v Čechách strašne ovplyvnené dominantným postavením "domácej" Octavie. Najviac ma rozosmial nejaký blb, kt. začal porovnávať Cruza s Fabiou. Dobre čítate, s Fabiou. No comment.
Viezol som sa na 1.8b a nestačil som sa diviť, ako to auto krásne zrýchľovalo a ten zvuk motora bol veľmi solídny-dravý (nie hlučný!!!). Jednoducho, 141koní sa nezaprie. Osobne som názoru, že väčší motor viac vydrží a nemusí sa toľko namáhať, aby podal rovnaký výkon ako menší (slabší) motor. Preto jednoznačne 1.8 benzín.
I keď, ja mám 2.0 diesel a som zatiaľ nadmieru spokojný.
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi, 92kW/125k, vo výbave LS+, čierna metalíza, 225/55 R17.
Re: Chevrolet Cruze 1.8 vs 1.6
Vidim docela velke nadseni! No ja myslim, ze uz ted mas vybrano, jen si to nechces priznat Tak jsem zvedavy na popis toho fluence. Vyberu zdar!
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca