hehe ted jsem jeste k filtru pridal toto (zakoupeno od ondráše)

Moderátor: Blue Lanos
-----------------------Serpico píše:...to Vazoune doporučuji Ti ten do stávajícího airboxu, mám ho taky, nic se nemění jenom se zlepší průchodnost filtru a nepotřebuješ žádné další úpravy, ze značek údajně je nejlepší K a N, mám J a R je to na stejné bázi - principu, co se týká čístící účinnosti je v podstatě stejná ale provozem se zlepšuje nečistoty se zachytí v bavlně ale neucpávají ji je víceméně pohyblivá oproti papírákům, kde nečistoty snižují průchodnost ihned, jsou to vlastně mikrodírky v papíru, motor lépe dýchá odspodu ale nečekej zázraky na výkonu...nakonec odpor stávajícího airboxu je spočítán ve vztahu k výkonu a hluku v decibelech, připouští se 1 - 2 HP ale to se spláchne do tolerance udávaných výkonů...nezapomeň si koupit čistící tekutinu a impregnační olej a vaničku na mytí podle velikosti filtru, ušetříš na spotřebě čistící tekutiny...a na závěr tento typ filtrů byl vlastně vyvinut pro velmi prašné prostředí například v Dakaru aj. a v těchto prostředích odzkoušen a obstál...
Mějte se fajn a ať nám jezdí a nezlobí jak říká Topol
---------------------Serpico píše:...to Danny vyndáš starý a dáš nový bavlněný tzv. mokrý - sportovní do stávajícího airboxu...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |