Zapalování Daewoo nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Zapalování Daewoo nexia
Zdarec, sem tu novej, mám nexiu rok 96 8V plně v elektrice, a mám problém s automechanikem před měsícem a půl jsem mu dal svoji nexiu na opravu, protože mi prasklo těsnění pod hlavou a mám najetých 220 000 tak mi dal novou vačkovou hřídel, ta stará byla uplně zhoblovaná, a taky nový rozvody, přetěsnil motor a novou komplet spojku, já bych si to udělal doma sám, jenže chodím do práce a nemám nato čas:-( což mě dost štve když se mi v ní někdo hrabe, a ten debil ju složil a něco posral s eletrikou, a do svíček nejde eletrika, rozdělovač je dobré aji trafo, a on pořád tvrdí že to nejede, jinak všude jinde eletrika jde, nevíte někdo prosím co mi natom mohl posrat:-(( dík moc.
- Reklama
Re: Zapalování Daewoo nexia
Ako viete ze rozdelovac je v poriadku? Ide z neho prud do cievky? Kedze menil vacku, tak by som to tipoval prave na rozdelovac. Da sa to otestovat mimo auta bez RJ ale na to treba poznat schemu modulu v rozdelovaci, cize asi rada onicom.
Díky za odpověď , no on mi to tvrdí že to funguje, já sem nexiu od toho ce sem mu ji tam zavezl neviděl chuděru:-( mě to napadlo hned, a já to nechápu jak to může tak dodrbat, když předtím to fungovalo, asi to dopadne tak že si ji dotáhnu dom a vemu si volno a spravím si to sám .
...tak Tě vítám u nás, ...hm aneb co si neuděláš sám to ti " zkurví ", taky jsem měl podobnou " zkušenost ", byl jsem líný, ...no trochu byla zima, tak jsem si nechal vyměnit zadní tlumiče a auto jsem dával do formy ... no půl roku přes Srby aj., jezdilo ale blbě až jsem u nás našel doctora palikxe a ten to vyřešil, taky to skončilo v rozdělovači...
přeji brzké uzdravení nesii
přeji brzké uzdravení nesii
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Hoci by som mal vymeniť rozvody tesnenia a vacku ale nehrniem sa do toho pretože sa obávam že ide mi to ok a potom by to už nemuselo ísť. Ako povedal Serpico čo si nespravis sám... Len skontrolovať rozdeľovač a či nie sú prehodené vn káble.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
...to mikikoti " přehozený kabely " to bych od " automechanika " nečekal, prostě na to nemá nárok...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Čudoval by si sa ale mám jedného kamaráta a ten menil na fabke vn káble no a auto nechcelo naštartovať. Celý vyplasený hľadal pomoc lebo nevedel čo tomu autu je. Až napokon prišiel jeho otec (tiež mechanik ) a prehodil káble a bolo.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
prosim ta.. a co to bola za FABIA ..???
ja som teda Fabiu s VN kablami este nevidel... a to chodim v robote okolo nich kazdy den...
..no ale k problemu...
ze pretoceny rozdelovac o 180st ma napada..
ked tak vehementne tvrdi ze "elektrika tam ide"...
to treba z inucky dat kabel a sviecku na priamo, ..a musi hadzat iskru...
ked ne, .."tak tam elektrika nejde"...
alebo ked teda menil vacku, lebo stara bola zodrata...
takze tym padom budu dvihatka natlacene na maximum..
..a dovolim si so 100% istotou tvrdit ze si nedal tu namahu ich rozobrat a cistit..
..ale len prehodil vacku v domku a zlozil nas5...
takze tu je pricina prozaicky jednoducha... a to ze SU OTVORENE VSETKY VENTILY..
a kedze viem co vnich bude za sajrajt, tak si to urcite samo nesadne...
ja som teda Fabiu s VN kablami este nevidel... a to chodim v robote okolo nich kazdy den...
..no ale k problemu...
ze pretoceny rozdelovac o 180st ma napada..
ked tak vehementne tvrdi ze "elektrika tam ide"...
to treba z inucky dat kabel a sviecku na priamo, ..a musi hadzat iskru...
ked ne, .."tak tam elektrika nejde"...
alebo ked teda menil vacku, lebo stara bola zodrata...
takze tym padom budu dvihatka natlacene na maximum..
..a dovolim si so 100% istotou tvrdit ze si nedal tu namahu ich rozobrat a cistit..
..ale len prehodil vacku v domku a zlozil nas5...
takze tu je pricina prozaicky jednoducha... a to ze SU OTVORENE VSETKY VENTILY..
a kedze viem co vnich bude za sajrajt, tak si to urcite samo nesadne...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
-
No pokiaľ je všetko tak , ako píšeš, prikláňam sa k JRD McLarenovi. To znamená znova rozobrať.
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
...při rozdělání rozdělovače u nexie lze snadno přehodit jeho vačku o 180° prostě si ji neoznačil ( stačí si napsat na kus papíru její postavení vůči palci ) při demontáži...Pavel mi snad promine hanobení mechaniků ale to nebyl " meccanico "
serpico
serpico