VIN a servisná história

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Dimco Nubira 97

VIN a servisná história

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Prosim vás vie mi niekdo povedať kde zistiť servisnú históriu vozdila podla Vin-kódu ? dá sa to vôbec ?
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Reklama

Richard

Re: VIN a servisná história

Příspěvek od Richard »

Z VIN se dá vyčíst kde bylo auto vyrobeno, kdy, jaký má motor, typ karoserie, ale že by se dala vyčíst servisní historie to se mi moc nezdá. Samo pokud máš servisní knížku tak si můžeš např. kilometry v servisu ověřit podle VIN, ale musíš vědět kde bylo auto servisováno......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Dimco Nubira 97

Re: VIN a servisná história

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Richard píše:Z VIN se dá vyčíst kde bylo auto vyrobeno, kdy, jaký má motor, typ karoserie, ale že by se dala vyčíst servisní historie to se mi moc nezdá. Samo pokud máš servisní knížku tak si můžeš např. kilometry v servisu ověřit podle VIN, ale musíš vědět kde bylo auto servisováno......
Hm lebo som počul od viacerých ludí že sa niečo také zaviedlo na slovensku online a že každý si môže pozrieť kompletnú servisnú históriu akéhokolvek vozidla od roku 1993 podla VIN kódu... idem mi o to že ja mám to auto po rodičoch sme prvý majiteľ a viem kolko sa do neho vrazilo. Chcel by som ho predať a rapídne by to zvýšilo cenu ak by som to vedel všetko zdokladovať
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“