Zelený káblik

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Kajo 79

Zelený káblik

Příspěvek od Kajo 79 »

Nazdar všetci......keď som otváral kapotu z vnútra auta zostal mi v ruke nejaký zelený káblik. Je pripevnený na konštrukcií , ktorá drží spojkový, plynový a brzdový pedál. Neviem, kam vedie ten druhý koniec a k čomu slúži.....poraďte. Previezol som sa a zdá sa, že všetko funguje ako má......
Reklama

Kajo 79

Re: Zelený káblik

Příspěvek od Kajo 79 »

Neviete mi naozaj poradiť?
ppp

Příspěvek od ppp »

Nemam sice nexiu, ale pri pedalovej skupine ma napada len jeden kablik a to ten, ktory zabezpecuje informovanost vodica iduceho v aute za tebou o tom, ze si si zmyslel zabrzdit. Ale netusim ako by mohol niekomu ostat v ruke po potiahnuti packy na otvaranie kapoty motora, ani to ci je zeleny
Kajo 79

Příspěvek od Kajo 79 »

brzdové svetlá mi svietia......ten kábel bol možno už utrhnutý....to auto mám asi mesiac....
Kajo 79

Příspěvek od Kajo 79 »

Ten kábel nevedie priamo do nejakého pedálu, ale je pripevnený na konštrukcií, ktorá tie pedále držia...
ppp

Příspěvek od ppp »

Tak asi nejaky kostriaci. Na espere tam ale nie je ziaden kostriaci bod takze asi nejake dorabane, mozno niekto dorabal alarm a potom ho vytrhal. To by mohlo byt ono, pretoze skatulka alarmu alebo DO sa obvykle pcha potom pod palubovku priblizne tam kde je packa na otvaranie kufru, jednak sa tam da ukryt, je tam miesto a anivisiaci drotik anteny nezavadzia tolko ako inde.
Kajo 79

Příspěvek od Kajo 79 »

ďakujem za pomoc.....zajtra pojdem do práce a dúfam, že ho tam nebudem musieť dotlačiť......to auto :lol:

Ak máte ešte niekto nejaký iný nápad čo by to mohlo byť, tak píšte...
Kajo 79

Příspěvek od Kajo 79 »

Záhada vyriešená!!!!!!!!!!!!
Ten káblik tam mal predchádzajúci majitel.....bolo tam čidlo na teplotu vzduchu....
Ďakujem za rady a za ochotu.....
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“