Vazoune, ty neprijedes?Vazoun píše:Tak atˇVám to " houfování " přátelé vyjde a nám zvědavcům dejte vědět jaké to bylo ahoj všem " Vazoun "
Středočeský sraz 2010
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Re: Středočeský sraz 2010
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------------Latrele píše:Vazoune, ty neprijedes?Vazoun píše:Tak atˇVám to " houfování " přátelé vyjde a nám zvědavcům dejte vědět jaké to bylo ahoj všem " Vazoun "
Nazdar " Kubíku " na plesování sem už trochu dýchavičný a bolej klouby ale až budou pozvánky na středočeský srazík - tak to se s bábinkou hlásíme mezi prvníma ahoj " Vazoun "
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Tak to rad slysim. Bez Vas by to nebylo onoVazoun píše: Nazdar " Kubíku " na plesování sem už trochu dýchavičný a bolej klouby ale až budou pozvánky na středočeský srazík - tak to se s bábinkou hlásíme mezi prvníma ahoj " Vazoun "
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Přidávám se...
Aktuálně: Daewoo Leganza 2.0 CDX, r.v. 99, cca 200t. km, max. výbava ...
+ Citroen Jumper 2,5 D , Kia Pride 1,3 GLXi Wagon
Vzpomínáme: ALFA ROMEO 156 , r.v. 99, 180tkm, 114Kw, Italský hřebec... 12/2009 tragicky zahynul na dálnici...
+ Citroen Jumper 2,5 D , Kia Pride 1,3 GLXi Wagon
Vzpomínáme: ALFA ROMEO 156 , r.v. 99, 180tkm, 114Kw, Italský hřebec... 12/2009 tragicky zahynul na dálnici...
- Honza Beneš
Zdarec lidi! Na konci dubna mám termín na vykuchání žlučových kamenů. Snad se pak moje zažívání uklidní, a budu moci vyrazit do Seletic a pojíst něco dobrot. Kdy vlastně sraz proběhne? Dřív jak v květnu snad ne? Rád bych mezi vás zavítal, to už je dávno, kdy jsem byl naposledy na srazu.
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
No Honzíku, když budeš v pořádku, bude to dobře a ze srdce Ti to přejem, ale on takový závistivý pohled od člověka držícího dietu a v ruce minerálku, taky není k zahození!! Nic ve zlém, mám to za sebou!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------Hynek píše:No Honzíku, když budeš v pořádku, bude to dobře a ze srdce Ti to přejem, ale on takový závistivý pohled od člověka držícího dietu a v ruce minerálku, taky není k zahození!! Nic ve zlém, mám to za sebou!!!
Tak,tak " Honzíku " nejméně půl roku budeš závistivě koukat a slintat také nic ve zlém toto vše máme také za ssebou a taky jsme jen slintali - ahoj " Vazoun " / na Seletice se mooooc těšíme /
- Honza Beneš
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------Honza Beneš píše:Půl roku na dietě? To snad néé..
Však se to dozvíš od pana chirurga - uvidíš , už dopředu je mi Tě líto - čau " Vazoun " a nic si z toho nedělej,taky sem to přežil a tohle - pouze pravou PLZENˇ
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Žádnej strach , já jsem přišel o žlučník a pár dní nato jsem již jedl výborné Řezníkovi klobásky Když víš , kdo to vyrobil, tak není problémHonza Beneš píše:Půl roku na dietě? To snad néé..
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Jen aby jsi dorazil TYLatrele píše:Vazoune, ty neprijedes?Vazoun píše:Tak atˇVám to " houfování " přátelé vyjde a nám zvědavcům dejte vědět jaké to bylo ahoj všem " Vazoun "
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------Ivo R. píše:Jen aby jsi dorazil TYLatrele píše:Vazoune, ty neprijedes?Vazoun píše:Tak atˇVám to " houfování " přátelé vyjde a nám zvědavcům dejte vědět jaké to bylo ahoj všem " Vazoun "
No to si piš " Ivo " že si Seletice nenechám ujít cítím se velice dobře a veškeré hodnoty z krevních testů mám v normě, a tak se moc těším na vás všechny
Honzo, já jsem přišel na to, když jsem držel přísnou dietu, že se dá žluč--ník nahradit fernetem! Fakt to funguje bezvadně!Ale čistým, ne ten co je řezaný citrusem!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hynku máš 100% pravdu práve teraz ma drží mrcha a vďaka Peťovy S mám Fernetík čistý a horký jo a zaberá to
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------------peha- píše:Hynku máš 100% pravdu práve teraz ma drží mrcha a vďaka Peťovy S mám Fernetík čistý a horký jo a zaberá to
No ano chlapci je to docela dobré pití ale není to čiré ale přibarvované a to už není to pravé alesponˇtak říkají všichni ti " Slivovičku " rádi mají ahoj " Vazoun "