Benzín - LPG.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Benzín - LPG.
Kdo by vedel poradiť? Mám Nexiu aj na pohon LPG. Väčšinom jazdím na plyn, no nedávno som chcel štartovať na benzín. Nešlo mi to (benzínu je v nádrži dosť) naštartovať nabenzín, po prepnutí na plyn bezproblému. Aj počas jazdy som prepol jazdu len na benzín, no nefungovalo to. Kde by mohol byť problém, keď benzínu je v nádrži dosť? Dík za rady.
Daewoo Nexia 1,5 zelený sedan, LPG
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzín - LPG.
No za 1 ťa výtam na fóre a za 2 v pravo hore je slovíčko HLEDATtak keď ho nájdeš tak skús treba to čo si napísal dať tam a nebudeš sa stačiť diviť lebo to prečo to je tak je tu hróóóózne vela
A inak je to čerpadlo no a možno len pojistka na čerpadlo
A inak je to čerpadlo no a možno len pojistka na čerpadlo
Kolegovi sa toto stalo, bol nepriechodný filter na benzín, je umiestnený na pravej strane pod prahom.
Leganza 2,2 CDX r.v. 2000, LPG
Mitsubishi Pajero, L200 r.v.2005
Dácia Sandero Stepway DCi r.v.2013
Mitsubishi Pajero, L200 r.v.2005
Dácia Sandero Stepway DCi r.v.2013
JJ LPG je dobrá věc, já si to jen pochvaluju, ikdyž nám tady plyn přidrahnul z 12,50 na 13,70,- Kč
Simson S51 Enduro B2-4 1986 4,4Kw - Celokompletní renovace
Škoda Favorit 1,3 8V Lxi 1993 50Kw - Bosh Monomotronic, Power bass systems
Daewoo Nexia 1,5 8V MPi GL 1997 55Kw - ABS, Airbag, LPG, Posilovač řízení, Litá kola 15"
Škoda Favorit 1,3 8V Lxi 1993 50Kw - Bosh Monomotronic, Power bass systems
Daewoo Nexia 1,5 8V MPi GL 1997 55Kw - ABS, Airbag, LPG, Posilovač řízení, Litá kola 15"
Tak ja zatial nastastie za 40centikov (cca 12 byvalych sk), ale stuplo to, bolo to o korunu menej.
Inac je to moze byt nieco alebo kombinacia z: filter, cerpadlo, stary benzin, spadnuty benzin, poistka, ...
Inac mne ked mam menej benzinu nechce cerpadlo nasat pretoze je "spadnuty" cize vytlaceny odparenim pri motore az von z cerpadla. Je to moja vina, zle som cerpadlu predradil filter. ALe ked prepnem na benzin za slusnej rychlosti, tak motor sanim dokaze natiahnut benzin do cerpadla a po par sekundach uz ide na benzin. Horsie je ze minule som sa nemal kde rozbehnut a lpg mi doslo v meste v spicke takze napriek benzinu v nadrzi som musel byt potupne odtiahnuty na benzinku. Keby som mal linetku (1.5dcl striekacku) na natiahnutie benzinu tak ho natiahnem az k motoru ale nemal som ani hadicku aby som to skusil vlastnymi mocny chlapskym tahom .
Inac je to moze byt nieco alebo kombinacia z: filter, cerpadlo, stary benzin, spadnuty benzin, poistka, ...
Inac mne ked mam menej benzinu nechce cerpadlo nasat pretoze je "spadnuty" cize vytlaceny odparenim pri motore az von z cerpadla. Je to moja vina, zle som cerpadlu predradil filter. ALe ked prepnem na benzin za slusnej rychlosti, tak motor sanim dokaze natiahnut benzin do cerpadla a po par sekundach uz ide na benzin. Horsie je ze minule som sa nemal kde rozbehnut a lpg mi doslo v meste v spicke takze napriek benzinu v nadrzi som musel byt potupne odtiahnuty na benzinku. Keby som mal linetku (1.5dcl striekacku) na natiahnutie benzinu tak ho natiahnem az k motoru ale nemal som ani hadicku aby som to skusil vlastnymi mocny chlapskym tahom .
- daredriver
čerpadlo jde? většinou to dělá čerpadlolukalko píše:Kdo by vedel poradiť? Mám Nexiu aj na pohon LPG. Väčšinom jazdím na plyn, no nedávno som chcel štartovať na benzín. Nešlo mi to (benzínu je v nádrži dosť) naštartovať nabenzín, po prepnutí na plyn bezproblému. Aj počas jazdy som prepol jazdu len na benzín, no nefungovalo to. Kde by mohol byť problém, keď benzínu je v nádrži dosť? Dík za rady.
DAEWOO TICO
DAEWOO NEXIA 1,5 16V
ŠKODA 120
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=13482 nahradní díly na Nexii
DAEWOO NEXIA 1,5 16V
ŠKODA 120
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=13482 nahradní díly na Nexii