Kontrolka paliva
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Kontrolka paliva
Zdravím páni. Mám takô otázku, neviete kedy začne svietiť kontrolka rezervy? No neviem kedy by mala začať svietiť ale podľa mňa na foto ktorú prikladám to už asi malo byť, čo myslíte?
- Přílohy
-
- 28012010013.jpg
- (44.57 KiB) Staženo 719 x
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
- Reklama
Re: Kontrolka paliva
Na, tak to by zaujímalo aj mňa.
Na predošlom aute som mal to červené políčko, označujúce rezervu, normálne hrubé, tak som videl, ako na tom som, ale tu dali len jednu červenú čiarku a basta . . . A kedže nemám palubák, tak som na rezerve pre istotu ani nebol.
Na predošlom aute som mal to červené políčko, označujúce rezervu, normálne hrubé, tak som videl, ako na tom som, ale tu dali len jednu červenú čiarku a basta . . . A kedže nemám palubák, tak som na rezerve pre istotu ani nebol.
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Tak v pohode sa dá jazdiť aj pod červeným políčkom. Ak začne svietiť tak niekedy len tak preblikne. Niekedy tankujem až ked začne svietiť stále. Niekedy pri takomto stave paliva v nádrži začne svietiť. Aj na Kalose som to tak mal. Ked som ho kupil bolo skoro pod červeným a nesvietilo. Som si myslel že to je pokazené. Dnes mi začalo svietiť a palubák ukazoval dojazd ešte 74 km.
Škoda Roomster TSI
jj svítí až je to skoro pod čárkou
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ahhaaa lebo ja som cakal kedy to zacne svietit a stale nic som sa bal ze este vysiet niekde ostanem ale ani nepreblikavalo ani nic.
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
Smolko zober do kufra bandasku a skúšaj,určite zasvieti a ak nie tak budeš mať bandasku v rezerve.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
no mne to na takom stave ako je na fotom ked stojim do kopceka tak blika a po par kilometroch zacne svietit
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
Smolko vidím že máš ujeto 10000 a ptáš se na tuto otázku? Toto mne zajímalo jako jedna z prvních věcí. Kolik ujedu a nebo kolik mám v nádrži – když se kryje ručička a když začne blikat kontrolka a když začne svítit . Trvalo mne to 4 tankování. Neuvádím záměrně žádné hodnoty protože u každého vozu můžou být rozdílné. Každý by si mněl toto měření udělat sám. Ale né stylem že začne svítit kontrolka a ted kolik ujedu a až auto zdechne.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Samm mna to vobec nezaujimalo, kazdeho zaujima nieco ine ako prve, zacalo ma to zaujimat teraz, nieje jedno ci to spravim pri 2000 km alebo 10 000km?
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
Má saamm trošku pravdu že treba vedieť čo od auta možeš očakávať. Ale na druhej strane ja ešte tu kontrolku som nevydel svietiť na mojom aute..Ani neviem či to funguje..Stále tankujem do plna na shellke ked idem okolo a vydím že sa mi blíži ručička na koniec. a tak ešte to nemalo šancu svieťiť
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
nuz tak v tom pripade aky som nedosledny heh ale naco vozit zbytocnu vahu v nadrzi hehe
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
Možno máte Pravdu . Ale zas skuste porozmíšlať nad tým že, ked je ráno zaspím do práce tak musim ísť autom 100km a ráno o 3,40hod. hladať pumpu na tankovanie tiež nie je príjemné. Tak rasdšej auto mám stále pripravené tak že kedykolvek kho možem použiť .
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
To je pochopitelné . Ja mám do roboty len 500m a ked zaspím, čo sa mi stalo za posledné 3roky asi 2krát, dojdem aj na výparoch
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
mě svítí ted a ručička je až skoro pod čarou,nejdřív jen problikává a svítí málo intezivně,potom se rozsvítí úplně a je jasně oranžová!!! musím natankovat ale kde vzít oběživo pořád
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke