- P1040285.jpg (79.67 KiB) Zobrazeno 1551 x
Zadny kufor
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Zadny kufor
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Jaaaj diki moc.. Takze tak to mas urobene, tak to ma nenapadlo takto urobit ja uz som chcel vrtat kufor hore a som spekuloval ako to potom uchytim tak dik velmi si mi pomohol, uz sa pracuje na uchytkach heh
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Ale prosim tě ty úchyty musíš vystužit z druhé strany plechu(stěny) kufru. je docela slabá a po čase se začne kroutit a nebude ti to odskakovat od zámku protože držák se ti bude ohýbat směrem k sedačce. Tak z druhé strany plechu(stěny kufru dej pod matku cca 5-10 cm dlouhé stejně tlusté železo jako je na obr a vyztuž to. Já to musim udělat také. ale až se mi bude chtít. Mám teď moc učení. čekají me za 3 týdny záverečky na Zákl. odb. přípravě po četníky:-)
Já také přemejšlel že nyvrtám kufr ale ta vzpěra musí bejt docela v rovině. jinak vypadává. naštěstí v pantech kufru jsou díry kam jde vzpěra uchytit. že se to tam nemusí nijak vrtat.
Já také přemejšlel že nyvrtám kufr ale ta vzpěra musí bejt docela v rovině. jinak vypadává. naštěstí v pantech kufru jsou díry kam jde vzpěra uchytit. že se to tam nemusí nijak vrtat.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Ok vyztuzim to.. Uz sa pracuje na materiale
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
jak je toto mozne? ja mam dve 100N vzpery a na veku kufra kridlo (cca 2kg) a dva hasiace pristroje s vahou asi (3 kg) a tie 100-vecky to otvoria naplno a bez problemov.este som bol prekvapeny, ze som si spravil automaticke otvaranie kufra, co nebolo povodne v plane. islo len o to, aby mi nezatvaralo kufor...Franta P. píše:Možná sem to už tady fotil. podívej se do historie témat. zkoušel sem tam dát 300N ale ty mi nevycvakli kufr ze zámku.