Spotřeba Nexie 1,5 - 8V
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Spotřeba Nexie 1,5 - 8V
Zdravím
Mám po Vas všech jednu prosbu,rád bych chtěl zjistit za kolik litru jezdíte průměrnou spotřebu.
Poslední dobou natankuju 14l, ujedu 120km a je po benálu.
Přijde mi to šílený ale nevím kde hledat chybu,slyšel jsem názory že to děla čidlo teploty,lambdasonda a pod.(jezdím 40km denně svyžným tempem)
Jinak katalizator mám venku a motor mi drží poměrně vysoké otáčky okolo 1500ot/min.
prosím o jakoukoliv radu či názor jak zjistit co může být špatně.
Díky
Mám po Vas všech jednu prosbu,rád bych chtěl zjistit za kolik litru jezdíte průměrnou spotřebu.
Poslední dobou natankuju 14l, ujedu 120km a je po benálu.
Přijde mi to šílený ale nevím kde hledat chybu,slyšel jsem názory že to děla čidlo teploty,lambdasonda a pod.(jezdím 40km denně svyžným tempem)
Jinak katalizator mám venku a motor mi drží poměrně vysoké otáčky okolo 1500ot/min.
prosím o jakoukoliv radu či názor jak zjistit co může být špatně.
Díky
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
- Reklama
Re: Spotřeba Nexie 1,5 - 8V
No to může být z mnoha důvodů. Pokud máš možnost , nech to projet testem a budeš vědět. Jinak je opravdu těžké poradit. V zimě se sice spotřeba dost zvyšuje , ale co je moc , to je příliš! Dej pak vědět!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Ja na mojej 16V urobim teraz v zime za 10L benzinu 120Km, a aj to cestou po ostrych zatackach kde sa jazdi plyn-brzda, plyn-brzda. Takze sa nestazujem... Ale pravdepodobne mas v haji Lambdu Sondu.. Chcelo by to zmerat emisie..
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Tak to já si zase ťíkám,že nexie má úplnľ super spotťebu. V zimľ jsem okolo 6l na 100km,ale na delší trasy je to i 4.9 na 100. Ve dvou lidech a s plným kufrem.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
...jo jasně Petře, já jezdím za 3,2 venku a město za 4,2...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
V Praze auta nejezděj na benzín ale na smogPetr S. píše:Tak to já si zase ťíkám,že nexie má úplnľ super spotťebu. V zimľ jsem okolo 6l na 100km,ale na delší trasy je to i 4.9 na 100. Ve dvou lidech a s plným kufrem.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
...to Franto P poznáš sám až budeš jezdit v Praze, normálka celoroční průměr okolo 8,2 / 100 km ( a to je celkem docela slušný velký TP udává na město 11,2 l / 100 km, korejci jsou velmi reální, kombinovaná tak pro výpočet náhrad vychází tuším na 8,8 l / 100 km, na rozdíl od dnes udávaných kombinovaných spotřeb, které odpovídají v reálu o 1 - 1,5 l / 100km více asi je to daný novou metodikou z válců ) ode mě to bylo jenom reakce na 4,9 !!!, na to se nic jinýho nedalo napsat, takže tak...
a tak Vám přeji co nejnižší spotřebu
a tak Vám přeji co nejnižší spotřebu
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Petr si asi myslel ze pie na forum o skodovkach tam se kazdy predhani o co nejnizsi spotrebu, ja mel s nexii 8-9l ve meste, ale kdyz byla vadna lambda tak to i o litr 2 slo nahoru.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...to milosh a co jim taky zbývá, fabie je takovej " dalamánek posolenej vepřem " a rumcajc... no takový divný malý MPV jedna moje známá, když přišel na svět o něm řekla to je " kadibudka s okny boengu "...jediná kokta je klasika a starý DTI je sakra dobrý, tady ho uznávám hejbe bezmála s 1,4 tuny a víc...a docela věřím jeho spotřebě venek pod 5litrů...no a abych zachoval objektivitu tak " retro " Š 110 R od Nováka se mi opravdu líbilo ve studii...
...no ještě k Petrovi, vono to je hlavně o způsobu tankování, pistole se mi poprvé zastaví a ještě dotankuju bezmála 10litrů je to dané odvzdušněním přes uhlí v levém předním podběhu s nesmyslným vyustění odvětrací hadičky pod chladičem...
Mějte se fajn a hlavně ať se vám líbí, to co sami uznáte za vhodný
...no ještě k Petrovi, vono to je hlavně o způsobu tankování, pistole se mi poprvé zastaví a ještě dotankuju bezmála 10litrů je to dané odvzdušněním přes uhlí v levém předním podběhu s nesmyslným vyustění odvětrací hadičky pod chladičem...
Mějte se fajn a hlavně ať se vám líbí, to co sami uznáte za vhodný
serpico
serpico