Ahoj. Pred 3 dnami sa mi stala taka zvlastna vec, siel som asi 15km za Prahu a ked som odparkoval vsimol som si ze ten smrad co som citil cestou nebol od auta predomnou ale spod kapoty a ked som ju otvoril uvidel som nieco uzasne

Cela prava strana motora...pohlad od predu bola ospliechana mtorovym olejom a olej bol na minime. Vsetko som prezrel, ale nic nie je pretrhnuta ani derave a auto ide v poriadku. Niekedy presakovalo tesnenie na kryte motora a kvapkal na vyfuk a smrdelo to, ale teraz bolo vsetko na pravo ospliechane olejom, ktory musel vystrelit pod tlakom podla rozsahu zaspinenie. Bateria, nadrzka na vodu, nadrzka na brzdovu kvapalinu, prevodovka vsetko komplet od oleja. Na druhy den som nastartoval ked som dolial olej dival som sa na motor aj som pridaval a nic. Olej netlacilo z nikade. Potom som siel na cestu, vytacal som kusok auticko a stale nic. Odvtedy sa to nestalo. Nestretol sa s tym niekto, nestalo sa vam to? Olej sa nemina, netecie a netusim odkial mohol vytresknut pod tlakom, ked je vsetko ok.