Vrzgaju stierace

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

]Rebro[

Vrzgaju stierace

Příspěvek od ]Rebro[ »

Co mam s tym robit? Maju asi 3 mesiace.
Naolejujem okno? Pomoze to?
Jo a minule mi primrzli o sklo ked snezilo a ja som nechal auto tyzden odparkovane. :?:

Nejake napady?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Reklama

ppp

Re: Vrzgaju stierace

Příspěvek od ppp »

ked okno naolejujes (skus povedat rychlo 3x za sebou vetu: naolejujem nenaolejovane linoleum :) ), tak mozno stierace nebudu vrzgat ani neprimrznu, ale neviem ci nieco cez to sklo este uvidis :lol:
mikikoti

Příspěvek od mikikoti »

Mne vrzgaju len po umyťi na benzínke a ked ten automat navoskuje celé auto aj s oknami. Mne vždy pomohlo umyť okná aj stierače nemrznucou zmesou . Skús a uvidíš.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...prý přestanou vrzat po namontování těch celolištových, jo myslím, že sandruš si takto libovala...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

:shock:
]Rebro[ píše:Co mam s tym robit? Maju asi 3 mesiace.
Naolejujem okno? Pomoze to?
Jo a minule mi primrzli o sklo ked snezilo a ja som nechal auto tyzden odparkovane. :?:

Nejake napady?
No naolejovať asi nie,tieto z hypermarketov v zime bežne po 3 mesiacoch vŕgajú,najlepšie po zime vymeniť,ale mal som aj stierače Zn. BOSCH a takisto začali vrzgať,možno o meiac neskôr. :P :P Takže kľudne vymeniť a netraba sa báť ani tých TESCO,kvalita primeraná a cena dobrá.
Naposledy upravil(a) alvin dne úte led 26, 2010 08:02, celkem upraveno 1 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
lemun

Příspěvek od lemun »

mikikoti píše:Mne vrzgaju len po umyťi na benzínke a ked ten automat navoskuje celé auto aj s oknami. Mne vždy pomohlo umyť okná aj stierače nemrznucou zmesou . Skús a uvidíš.
Mne tiez pomaha na vrzgot ostriekat okno nemrznucou,tak asi nieco na tom bude :PP:

To:Serpico
Mam namontovane celolištove a vrzgaju po čase,asi tak 2mesiace, tak isto :cry:
Len Neviem,co sposobuje to vrzganie. -P
Daewoo Nubira , sedan , Zelená metalíza , 1.6 16V , 1997 , servo , klima , 4x el.okna
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Kup si FLATy a máš klid.http://www.auto-filson.cz/sterac-flat-450mm-p-665.html
skoro na každé pumpě je maj. Kup si Tyhle od Filsnu nebo od Valea. ty jsou super. Hlavně ne od starlinu nebo od kompasu.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
mikikoti

Příspěvek od mikikoti »

Z mojich skúsenosti viem že predné okno je veľmi citlive na rôzne tekutiny. Preto ked nieje dosť vody na nom tak stačí že niekde na je nejaký fľak a vrzgne to celým stieračom. A nemrzka pomáha lebo na v sebe alkohol a iné čistiace látky a preto okno vyčisti a už stierače nevrzgaju.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No k stieračúm asi tolko že flaty som hodil do pola lebo je to šit a kupovať na skúšku Bosch za 30€ je drahá sranda no ale vlastne asi tak na Daewách už jazdím od 96 roku a to od Nexie,Espero ,Matiz a Lega no a mal som aj OPLA r.v. 1978 a ten ať mal aké kolvek stierače tak ani nehlesnul a to mal dosť poškodené okno od kamienkou no ale Daewa vrzgali všetky a to pomali od nova takže já kupujem ramienkové a raz do roka ich mením a je docela klud a to nekupujem ani tak drahé :lol: Jo inak ta zimná vodička do ostrekovačou fakt dobre pomáhá proste keď vrzne tak nastriekať a zasa je chvílku pokoj ale proste je to tak Daewa vrzgajú stieračami ale klídek vrzgá aj Oktávka aj Superb a Renault a to tie dva mám s Flatom a aj tak vrznú a najhoršie je že majú automatické púšťanie stierača takže aj keď na okne nie je vela vody tak spustia no a raz dobre a potom vrzgggg :lol:
Richard

Příspěvek od Richard »

Jo asi je nejrozumější kupovat levnější Někdy dokonce asi za 30,- v Tescu :D :D a po pár měsících vyhodit......
Myslím ,že měnit gumičky je celkem zbytečné. Mě osobně vrzaly nejvíc ty silikonové gumy, ty grafitové podstatně míň.
A jinak používám již dlouho takový fígl na přimrznutí stěračů......
Podkládám ramínka špunty od vína, gumičky neleží na skle, nevymačkají se, nepřimrznou a když potřebuju zapnu stěrače a šunty někam odletí, pak dám další, díky správné životosprávě jich mám dost :D :D :D :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

préééééésne,ja robím to isté,tie modré TESCO a stieračov sa netreba báť čínskych ja mám skôr zlé skusenosti s českými a poľskými :(
Ina ten smejo miesto príspevku,to včera nebol zlý vtip,ale "skúška rozhlasu" skúšal som nový net Prehliadač a akosi to nevyšlo,ráno som to zbadal a opravil
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
ppp

Příspěvek od ppp »

grafitove gumicky ked boli nove tak suchali, teraz ked maju uz dva roky :oops: tak vrzgaju ale len ked maju dost vody ale iba kratko, teda myslim to tak, ze ked zacne prsta tak vrzgaju, ale po nejakych 10minutach prestanu, neviem ci zmaknu alebo sa napiju vody. Ale na solnej brecke nevrzgaju :). Tusim by som im uz mal vymenit gumicky, ved sa od staroby rozpadnu :).
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Tady je hodnocení i když já kupuji taky za pár korun a časteji ale kdo na to má ať si připlatí :lol:

http://auto.idnes.cz/test-steracu-vybir ... tomoto_fdv
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Ahojte mne ked vrzgajú tak gumičky trocha namažem silikonom a hotovo :D
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tusim o stieracoch sa tu uz rozoberalo dlho :)
Mal som ramienkove ktore isli chvilu po kupe auta dobre. Aj auto silo dobre ako to po kupe uz byva ale len chvilku :)
Zacali vrzgat a kupil som Valeo FLAT udajne kvalitne vela ludi chvalilo a tiez vrzgaju. Musim na okno nastriekat trosku viacej vody a na chvlku prestanu alebo ked velmi prsi tak vtedy sa to da.
Ale akonahle mam cyklovat nastaveny ze zotrie raz za 5 sekund tak to vrzga vkuse.
Niekde na inom fore som nasiel aj rozpisane ze preco to vlastne vrzga ale uz si neviem spomenut ani ake forum a ani dovod :)
Ale mam na to nervy uz aj ja okrem toho ze mi ich trhaju zo zubu a chcel ich vsetky vytrhat som povedal zubarovi "Pan zubar pruser ideme trhat nervy? Tak to je velky pruser lebo ja mam nervy az v zadku :lol: "
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“