...je to to iste na chlup presne...jamal89 píše:ved tvoj hb je na tom istom podvozku ako 4d aveo akurat je kratsie nie???

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
...je to to iste na chlup presne...jamal89 píše:ved tvoj hb je na tom istom podvozku ako 4d aveo akurat je kratsie nie???
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
....mas na mysli ceckovy molitan???martyr píše:Neviete mi niekto poradiť, kde by sa dali kúpiť / objednať za dobrú cenu materiál na tlmenie rezonancií pod reproduktor + domček pod neho, aby mi zvuk neunikal do kufra?
inšpirácia a zasa pre mňa a kakoša to už nás tu máte tak radilomngi píše:niečo z ukrajiny na inšpiráciu.
no len či ten tvoj doplnok nebude štrajkovaťJarik píše:Tolko sa tu preberajú tie doplnky a podvozky, že ma začína pálit ten moj podvozok
Podla partnerky neštrajkovalLucaso1 píše:no len či ten tvoj doplnok nebude štrajkovaťJarik píše:Tolko sa tu preberajú tie doplnky a podvozky, že ma začína pálit ten moj podvozok
Je to vela ja viem ale je to rozdiel ktory niekedy ale mnohi z nas nepocujememartyr píše:FoXo, dík za linky. Na aftermarkete som našiel silikónovú kocku na tlmenie DYNAXORB SUB PAK. Ale vzhľadom na cenu si asi teké niečo vyrobím sám. Spravím kocku, vystliem ju penou a uvidím ako to bude. 110 Ečiek za to nedám![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |