Střešní nosiče
Moderátor: Blue Lanos
Střešní nosiče
Zdravím. Nemáte tady někdo střešní nosiče na Matiza? Chystám se do Rakouska na jeden den a nechci je kupovat jelikož by žadného dalšího využití neměly tak bych je jestli by bylo možné potřeboval půjčit. Nejlépe Brno a okolí. Díky
Daewoo Matiz 0.8
- Reklama
Re: Střešní nosiče
Su vobec stresne nosica na Matiza povolene?
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Samozřemě povolené jsou, ale těžko se shánějí. Ten kdo má hagusy, kupuje jen příčníky. Já chci na jaře jet do Polska koupit klasický nosič (bude stěhování ).
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
jasné,že sú,veď sa robili aj nástavcami na boku pre ich montáž
- Přílohy
-
- matiz_6b.jpg (59.34 KiB) Zobrazeno 2428 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Aha, tak potom asi tazne zariadenie nie je povolene...? Viem ze kedysi som ostal zaskoceny, ze nejaka "stanmdardna vec" nie je povolena...tak som myslel ze ide o strechu
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Ano tažné zařízení je zakázané, je to napsané ve velkém techničáku.Někde jsem se dočetl že od roku výroby 2005 se může na Matize instalovat tažné zařízení, ale jen na převoz bicyklů.
Ahoj
Jarda-Loštice
Ahoj
Jarda-Loštice
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Jardo,tou M 150-kou som si nie istý,ale M 200,u nás Spark to má už v katalógu doplnku,ale ten má už inú konštrukciu zadnej nápravy,ktorá to umožňuje.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ahoj Alvine.
Nevím přesně jak je to povolené, ale někteří prodejci to nabízejí jako homologované.
Nevím přesně jak je to povolené, ale někteří prodejci to nabízejí jako homologované.
Na tažné zařízení na Matize staršího typu jsem se ptal u autorizovaného prodejce tehdy ještě v Chabařovicích u Ústí nad Labem a tam my řekly,že konstrukce automobilu není uzpůsobená na montáž.Brali to jako dobrý vtip,když jsem se na tažný ptal.Nosiče na střechu jsem koupil u prodejce.Jsou přímo na Matize,značka Thule (cena před 4 lety byla 4000 kč ).Uchycení je za kraj střechy,takže nepatrně nedosedají těsnící gumy na dveřích ( ale do auta nezatéká ).