problem spotreba Matiz

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
asterix4652

problem spotreba Matiz

Příspěvek od asterix4652 »

dobrý den chalani a dievčatá dnes som sa zaregistroval na matiz fore a mam jeden problem mam uz druhého matiza a bez problémov ale teraz som spozoroval jeden a to spotreba jazdim každý den do práce tú istú trasu a niektorý den spotreba do 6 litrov a niekedy 10 a ked zastavým mam dojem že motor ide vo vysokých otačkach ako keby na sytič neviete čo to može robiť mam 0.8 SE 1999 z posilovačom a klimou dovoz z A 130000 km toho prvého som mal skoro od nova 12000 km a syn ho rozšaloval asi v 120 km odtrhnuté pravé predné koleso ohnutá poloos lavý nosník skrčený až po motor pravou stranou zobral oplotenie z ocelových rúrok lavou stranou zohol rúru priemeru 80 mm a nosníkom trafil roh domu auto na odpis a on ani skrabanec takže verim že bezpečnosť tohoto auta nieje až taká zla .je to moje už asi 8 auto a doma mam aj druhé auto koreu a to KIA ceed predtým renaut Thalia max. nespokojnosť spolahlivosť dobrá pohodlie slabé výkony spotreba nič moc predťým znova korea Daewoo Espero po 260000 km som predal v plnej spokojnosti bez žiadných poruch a len bežné výmeny akurat menený termostat do dnešnej doby jazdí bez poruchy neviem sice konečný stav ale asi dosť ked ho už 5 rokou nevlastním ale stále vídam .Troška som sa rozpísal ale je to na oslavu tak zatracovaných a podcenovaných made in Korea
1037462_1.jpg
1037462_1.jpg (83.78 KiB) Zobrazeno 1838 x
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: problem spotreba Matiz

Příspěvek od palikx »

jedine co me napada ze obcas zazlobi termostat.
vysoke otacky muze byt obcas zasekly nebo pridreny krokovy motorek.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Rado77

Re: problem spotreba Matiz

Příspěvek od Rado77 »

Z Renaultu si nic nerob :D Ja mam Megane II 3-dverak 1.6 16V, a sama elektrika, samy senzor, mrte problemov na fore...neni nad starsie klasicke poctive motory s minimom elektriky, ako napr. Fiesta r.v. 2000 co mam ako druhe auto - s tym sa da pomaly po schodoch jazdit, a tomu autu proste stale nic nie je!
Noa k problemu so spotrebou.....majster uz poradil ;)
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“