tý su dneska všadeKakosWRC píše:len skoda lukas ze ked som ta bol previest tak to bola dedinska cesta a videl si sam zaradena 3 bolo tam 130 aj nieco a uz len som cakal na obmedzovac..len nam to prekazili zly ujovia policajti..
Maximálna rýchlosť s AVEOm
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maximálna rýchlosť s AVEOm
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- Reklama
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
tu je obmedzovac lukas...takyto zvuk to ma ked dosiahnes maximum otacok motora.. http://www.youtube.com/watch?v=0YXDfYiv ... re=related
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
Kokso, takto na volnobeh na to slapat... chudak motorKakosWRC píše:tu je obmedzovac lukas...takyto zvuk to ma ked dosiahnes maximum otacok motora.. http://www.youtube.com/watch?v=0YXDfYiv ... re=related
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Ja som to takisto skušal na diaľnici.Osadka 2x dospelí 2xdeti a 160 bolo v pohode.Išiel som asi tak 3-4km a potom som to stiahol na predpísanú 130 lebo hlásili čertov tak aby som im nedal zarobiť a sebe pohnojiť.Pokuta by ma až tak nebolela ako môj vodičák. Inak max. spokojnosť.
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
Nie som si isty, ale za rychlost uz tusim vodicaky neberu, len v tych vyssich rychlostiach su uz riadne palky.
resp. ked nezaplatis pokutu na mieste, tak Ti ho mozu zadrzat az kym nezaplatis.
resp. ked nezaplatis pokutu na mieste, tak Ti ho mozu zadrzat az kym nezaplatis.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
no keby odo mna chcel nejakych 500ečka tak asi by som mu ich sotva dal.Bežne taku sumu pri sebe nemám
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
Dnes Vráble - BB max 90 - 100 a Rk - domov 40 aj to ma ťahalo do garadu.... kurva a ešte plať cestnú daň a nákladiaky mýto za takú cestu - sklo...
Re:
Cafte Aveaci.eso0071 píše:no já s tim jel nejvíc 150km/h.a uplně to tomu autu stačí,protože to je dost vysoký a úzký a projevuje se na tom při vyšších rychlostech nestabilita,prostě to od 130 znenadání uhne aniž bych chtěl,prostě to pak plave.
Tento postreh môžem potvrdiť. Pri 130+ sa mi zdá auto nekľudné. Možno je to tým, že je vyššie, možno je ľahké. Ale keď to porovnám s Golf III, tak tam som pri 160 nič také necítil. Tak neviem. Ale s Aveom radšej takú kľudnú jazdu.
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Veru tých mojich vyše 170 by som neryskol nikde inde len na dialnici. Tam sa nehúpalo a tiež sme boli 4 pasažieri
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No on jeGolf trochu někde jinde ale já 160 s Aveem jel do Ostravy a jízda uplně v pohodě a to jsem jel po panelové dálnici a řízení reagovalo krásně klidně a citlivě a motor nebyl ani hlučnej ani přetočenej bylo to poprvé co jsem jel v autě co jsem vlastnil tak rychle.Felda 1,6 na tom byla o dost hůř a to aveo nemá ani takový obsah a motor od wolsvagen.Mám 14" kola ET 32 takže je širší rozvor o něco.A ůzký mě nepřijde ani vysoký možná jen lehčí to se pozná teď na sněhu ,ale i tak jezdí
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
chalosi nasetrit kupit a nahodit weitečky a kalosek sa nepohne z miesta ani pri 200
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
A čo keď stiahnem pružiny svorkou ?
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
.....to je dost divoke riesenie podla mna lebo struna ako taka peruje a ked das svorku tak ta bude v strede na pevno a tie kusky co ostanu moc nezaperuju a potom budu trpet loziska a hlavne posadka... ...moj osobny nazor...Feva13 píše:A čo keď stiahnem pružiny svorkou ?
Je zvláštní, že když jedu DO PRÁCE, tak se moje Aveo pěkně vleče.....Ovšem když jedu z PRÁCE, tak "to sůůů prdy, to sůůů prdy:-))" a když jedu z PRÁCE V PÁTEK, tak to v motoru praská ještě v sobotu ráno:-)))!!
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Absolutny suhlas, najlepsi prispevok, aky som tu kedy cital.