kontrola check
Moderátor: Blue Lanos
kontrola check
Auto Lanos ide zda sa v pohode, akceleruje , proste funguje, len neviem preco svieti kontrolka check.Pri pokuse vyblikat kod chyby mi hlasi len standartnu chybu a nic ine.Neviete kde moze byt zadrhel?????? Dakujem
- Reklama
Re: kontrola check
Ja som si veselo jazdil , zacalo svietit check, nechal som tak , check prestalo svietit , auto slo normalne , ziadne zmeny som nebadal , az mam motor v prdeli , ide na 3 valce, je skosena vackova hriadel -tzn.problem okolo tlaku mazania. tolko stastia na zimu a pred emisnou. Tak radsej pozor na to .U lanosov dost casta vada poslednou dobou .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
ako sa to da zistit, ten tlak oleja??? pomoze diagnostika na pocitac??
Nemusi to byt tvoj pripad, moze to byt milion inych veci . Tlak oleja sa mera v servisoch na to maju manometer, spravny tlak je tak cca 30 kpa pri 80 stupnoch oleja. Tiez aky olej pouzivas , ako casto je meneny a podobne . V lanosoch sa stavalo ze sa upchali kanaliky v hlave alebo vo vacke .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
olej shell 10w-40 , asi tri mesiace po vymene oleja a olejoveho filtra.
- vojtasUL
- Kontaktovat uživatele:
čaves, taky se mi rozsvítila kontrolka CHECK, ale dřív se mi rozsvítila kontrolka airbagu. Auto jede docela v poho, občas ale cuká, ale táhne taky nevim čim by to mohlo bejt
Daewoo Lanos 1,4, 55kW, r.v. 99, stříbrná metla, 14" disky, klima
- vojtasUL
- Kontaktovat uživatele:
tak kontrolka dosvítila a s tim dojezdilo i auto
Daewoo Lanos 1,4, 55kW, r.v. 99, stříbrná metla, 14" disky, klima
pokial ma pamät neklame tak v niektorych oploch (zda sa mi ze si to pamätam z Fkovej Astry) sa chyba (kontrolka check) po nejakych 30tich startovaniach vymazala a objavila sa az potom neskor, takze bacha na to- to ze kontrolka nesvieti neznamena ze chyba sa opravila. ak svieti ropzhodne hned na diagnostiku...
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
Zdravim, na nasom Lanose 1.6 rv.99 v poslednych 2 mesiacoch hned po starte zasvieti kontrolka check. Vtedy motor vypnem, nastartujem znova a uz nesvieti.. niekedy zmizne az po 2-3 startoch.. Co by to mohlo byt? Viem ze sviecky boli menene.. Treba s tym ist na diagnostiku alebo co??? Sry za amaterske otazky
- Dimco Nubira 97
Check engine neni sranda a vždy je lepšie obetovať tých pár korú za diagnostiku ako potom prísť o celý motor a vycálovať majland. Ale môže to byť kadečo a sviečky určite nie Sviečky ti to nenájde.... skús si vyblikať chybu čo to povieKukiak píše:Zdravim, na nasom Lanose 1.6 rv.99 v poslednych 2 mesiacoch hned po starte zasvieti kontrolka check. Vtedy motor vypnem, nastartujem znova a uz nesvieti.. niekedy zmizne az po 2-3 startoch.. Co by to mohlo byt? Viem ze sviecky boli menene.. Treba s tym ist na diagnostiku alebo co??? Sry za amaterske otazky
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
-
- Kontaktovat uživatele:
Kuki skús tohle (nalistuj si tam posledný príspevok už som to popisoval na všetky modely je to rovnaké)
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=10&t=15377
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=10&t=15377
Dakujem, zajtra za svetla to pozriem.. Este by si mi mohol priblizit, kde cca orientacne by to malo byt?? nech to tam nehladam dlho
-
- Kontaktovat uživatele:
Veď predsa tam kde končí lanko plyn Proste tam uvidíš skrutku ktorá je vetšinou zakrytá takým čiernym návlekom ale je vždy pri tom koliesku čo cez neho ide lanko.
Na legyne takto
Na legyne takto
- Přílohy
-
- DSC00530.jpg (61.32 KiB) Zobrazeno 2971 x