Novinky od CHEVROLETu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
žhavá novinka od chevroletu. zverejnené 31,12,2009
CITUJEM:::::
Bude škaredé nové aveo????
2009.12.31.
Zatiaľ len maskovane , ale teraz s skrytou kamerou sa podarilo nafotiť nový CHEVROLET SAIL.
Za pár týždňov to majú predstaviť v Číne. Tak sa podarilo nafotiť jeden model od Kórejcov.
Pravdepodobne tento model nahradí terajšie Aveo v Európe
Na fotkách je vidieť, že nový model už nie je starý Daewoo Kalos ďalšie novela bola vytvorená úplne iná strecha, dvere kontúry, a zvyčajne všetky podstatné diely vyzerajú nové. Konštrukcia nie je ničím zvláštna- rovnako ako v prípade Chevrolet Epica, tak je ľahké si predstaviť že budúcnosť to vylepšia ešte s inými dielmi od iných značiek. 4o zostalo z predchodcu auto to je-1,2-litrový, 80 koní a 1,4-litrový, 98 koní 4valcoví benzínový motor ,môže byť aby sa neskôr objavil na európskom návrhu Daewoo a WM Motory dlho očakávaný-1.5-litrový 3valec prepĺňaný vznetový motor.
Prvý modeli budú k dispozícii v Číne, Južnej Kórei, a Daewoo, ale viem že v tomto roku sa objaví aj model na európsky trh, a dokonca aj pre severnú Ameriku.
Prepáčte za prípadné preklepy a gramatiku ale prekladal som to z jednej stránky kde som to objavil....!!!
Bude škaredé nové aveo????
2009.12.31.
Zatiaľ len maskovane , ale teraz s skrytou kamerou sa podarilo nafotiť nový CHEVROLET SAIL.
Za pár týždňov to majú predstaviť v Číne. Tak sa podarilo nafotiť jeden model od Kórejcov.
Pravdepodobne tento model nahradí terajšie Aveo v Európe
Na fotkách je vidieť, že nový model už nie je starý Daewoo Kalos ďalšie novela bola vytvorená úplne iná strecha, dvere kontúry, a zvyčajne všetky podstatné diely vyzerajú nové. Konštrukcia nie je ničím zvláštna- rovnako ako v prípade Chevrolet Epica, tak je ľahké si predstaviť že budúcnosť to vylepšia ešte s inými dielmi od iných značiek. 4o zostalo z predchodcu auto to je-1,2-litrový, 80 koní a 1,4-litrový, 98 koní 4valcoví benzínový motor ,môže byť aby sa neskôr objavil na európskom návrhu Daewoo a WM Motory dlho očakávaný-1.5-litrový 3valec prepĺňaný vznetový motor.
Prvý modeli budú k dispozícii v Číne, Južnej Kórei, a Daewoo, ale viem že v tomto roku sa objaví aj model na európsky trh, a dokonca aj pre severnú Ameriku.
Prepáčte za prípadné preklepy a gramatiku ale prekladal som to z jednej stránky kde som to objavil....!!!
- Přílohy
-
- a1.jpg (82.2 KiB) Zobrazeno 14980 x
-
- a2.jpg (81.41 KiB) Zobrazeno 14980 x
-
- a3.jpg (90.84 KiB) Zobrazeno 14980 x
-
- a4.jpg (50.49 KiB) Zobrazeno 14980 x
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
Re: žhavá novinka od chevroletu. zverejnené 31,12,2009
Pěkný den
Proč by mělo být škaredé ? S auty je to jak se ženami a nebo i s módou zkrátka se vším co je na světě tak se někomu líbí no a někdo to zas pohaní
Mě se líbí hlavně aby jezdilo a nezlobilo
Proč by mělo být škaredé ? S auty je to jak se ženami a nebo i s módou zkrátka se vším co je na světě tak se někomu líbí no a někdo to zas pohaní
-
- Kontaktovat uživatele:
Co to delaj už zasa mrňavý kolečka inak je to dobré ale fakt to už preháňajú to nemajú na dobrého návrhára lebo je to len optický pohlad no ten však robí vela a divím sa že sa nepoučili pri staršom typu No ale na druhú stranu sa im docela podarilo lebo karoséria je pekná a interiér je tiež velmi podarený takže celkovo je to docela dobre vyzerajúcí autíčko
ja som nepovedal ani slovom že je to škaredé. ja som len dolsova sa snažil preložiť článok. Preto je tam aj to že citujem!!!Topol píše:Pěkný den
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
...jj peha to je fakt disproporce mezi kaslí a koly asi je to podmíněný kategorií, nevím ale je to škoda u malých peugetů je to vyvážený a vlastně 207 podle mě už nepatří mezi malé vozy, prostě kategorie se překrývají v 70letech Renault 12 byl ve střední třídě s rozvorem 245 !
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
ja som nasiel davnejsie nieco taketo..zadok to ma ako povodne aveo...chevrolet lova
- Přílohy
-
- u_5423715729581.jpg (177.64 KiB) Zobrazeno 14963 x
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
Lomngi, pekné, len to chce trochu uprav - hlavne tie kolesa, toto je katastrofa a rozdelil by som niecim tu obrovsku zadnu plochu kufra, to mi nejako nereze. ale maska, svetla, ok A ozaj, vsimol som si hlavnu konstrukcnu zmenu, ktora nebude dovodom na prispevky do "Osetreni spodni casti zadich dveri a prahu"
Asi ne, Sail je ryze čínský model a ven se dostane tak maximálně do Jižní Ameriky, jestli vůbec...lomngi píše:Bude škaredé nové aveo????
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
mě to přijde jako kdyby nějak zmenšili CRUZE
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
no je to spíše NOVÝ SPARK RS
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
-
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to AVEO a vida-vida aj kolečka už to má dôstojné Je to fešák ako hrom má to za 1 s hviezdičkou
Tohle je SPARK
Tohle je SPARK
- Přílohy
-
- 1244841898-Spark LPG.jpg (47.96 KiB) Zobrazeno 14915 x
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa náhodou aj ten SAIL páči
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Pěkný denlomngi píše:ja som nepovedal ani slovom že je to škaredé. ja som len dolsova sa snažil preložiť článok. Preto je tam aj to že citujem!!!Topol píše:Pěkný den
Nechtěl jsem aby to vyznělo,že ty píšeš že je to šeredné to ne!Naopak je potřeba poděkovat každýmu kdo dá zajímavý tema nebo příspěvek
Tak ať nám jezdí a nezlobí
kraasne
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu