kupim alternator na nexiu 1,5 16V
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: kupim alternator na nexiu 1,5 16V
...no alternátor dobrej má dávat 14,2 V, no jinak JRD McLaren je stadt je hodně dobrá marka, tady známá...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
hmm nerozumim co si napisal ale uz je to jedno dal som inzerat ze predam nexiu za 600€..
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..S novym alternatorom za 700 , -
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
no alternator uz je tam a fachci ale?nedobija ma 11,4v
Naposledy upravil(a) stadt dne úte led 05, 2010 16:41, celkem upraveno 1 x.
Mohol by si dať nejaké fotecky?
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
ked sa mi podari sem dat
- Přílohy
-
- Fotka599.jpg (130.65 KiB) Zobrazeno 2736 x
-
- Fotka597.jpg
- (232.2 KiB) Staženo 557 x
neska som im odvezol cele auto nech to kuknu a uroba aby to davalo tych 14,5V
...u nesie se budeš muset spokojit s napětím alt. 14,2 V ( 14,5 nové alternátory ale ty taky chtějí vyšší třídu akumulátorů )
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Pro krista pána! Co to tam máš prosím tě za nálepku pod tou SPZ? Pokud čtu dobře , tak je to zn. AAA , což je označení největších podvodníků v prodeji aut! Tady v Praze se proslavili tím, že prodávali auta, opravená zaepoxidovanými novinami!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
...no vidíš Hynku já mám jiné hodnocení, moje nesí ja taky z AAA, tedy jinak kupuji ojeté auto jdu do rizika, teď inzerují týdenní vrácení vozu, já jsem při nákupu měl príma zkušební jízdu bez námitek prodejce akorát dolil benzín požadoval jsem delší jízdu a to do centra, vyvvezl auto z prodejního místa ven ( k vůli pojištění ) no a pak jsem zkoušel sám, tedy vyhlídl jsem si prázdné parkoviště a následovaly " osmičky " pod plným plynem pak tvrdě na brzdy ( akorát se zapřel..) no a po tom " štrůdl " ve šňůře přitom jsem zjistil že nejde klakson ( při převzetí spraveno, sice dalším drátem ze svazku ale troubilo a troubí dodnes...) potom byl zvedák výfuk, kosti, poloosy, prostě podvozek, harmonika na poloosách dobrá a to dodnes a abych nezapomněl, neměl jsem u sebe 2tisíce na rezervaci a tak to nechali na 1tisíci ( jel jsem jenom okolo v práci a byl jsem se ze zvědavosti podívat ), druhý den jsem vyzvednul, jinak při další koupi se AAA nebráním naopak velký výběr, doživotní záruka na původ vozu proti vrácení celé hodnoty peněz, ošetřeno ve smlouvě ve 4. bodech no akorát bych se domluvil s palikxem s " jáchymem " diagnostika a jeho zkušenosti by se mi vyplatily za ( 1 - 2tisíce Kč ) já nevím ale určitě by jsme domluvili má pro nás vstřícné - kamarádské ceny a při případné kupní ceně by to byl jenom zlomek ceny a to k nezaplacení, tak se Hynku na mě nezlob ale je opačný názor
Inu mějte se fajn
Inu mějte se fajn
serpico
serpico
Není důvod se zlobit. Já mám v okolí tři případy, z nichž jeden je můj syn a mých vyhozených 35 tisíc. Takže mne o opaku jen tak nepřesvědčíš. Trvám na tom, že to UK co to vlastní je pěkná ku..a zlodějská.Když jsem tam přišel s reklamací, měli připraveny papíry, což dokazuje jen to, že to čekali. Našel jsem původního majitele, který mi potvrdil, že dával auto do AAA s rozbitým blatníkem a utrženým podběhem.Takže ....
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
AAA auto su pekny zmrdi!!!! Kamarat kupil Peugeot za 5000 Eur! a o mesiac sa mu rozpadol cely alternator aj z jeho remenom a kladkamy + odisla aj packa na dialkove svetla.. Po rozobrati sa zistilo ze to bolo opravene len na docasne pouzitie. Na vlastne naklady si musel dat auto opravit za 400 eur. A to sa mi tu nechce pisat dalsie pripady, nemam na to chut a ja viem svoje tiez.
Kupit dnes ojazdene auto uz je riziko vsade.takze moc na vyber nemame.
Kupit dnes ojazdene auto uz je riziko vsade.takze moc na vyber nemame.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
No ja som ho v AAA nekupoval to je tam len ta cedula pod znacku...teraz jazdim na tem megane co je tam dalej a na tej octavii co je vedla preto potrebujem tu nexiu predat,,,,
Aj som si to myslel Vela aut ma len tie podlozky pod spz..stadt píše:No ja som ho v AAA nekupoval to je tam len ta cedula pod znacku...teraz jazdim na tem megane co je tam dalej a na tej octavii co je vedla preto potrebujem tu nexiu predat,,,,
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
no ale cedula necedula,,,tema je alternator,,,preco sa tak kazi hnusoba jedna....
a este jedna vec pisem toto je 13,08 a ked sa to ulozi na stranku je tam cas 14,08
a este jedna vec pisem toto je 13,08 a ked sa to ulozi na stranku je tam cas 14,08