Co kdo doma chovate?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co kdo doma chovate?
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den tak vážení kolegáčci a kolegyně toto je " Vazouna a Aničky " mazlík 1 roční fenečka PEGGY " a mohu všem s důvěrou sdělit že je k neutahání
----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
----------------------------
- Reklama
Vazounku, ta je krásná, ségra má taky fenečku jorkšíra, ale ta už má 7 let (Betynka), je ale stále rošťák, v prosinci to byl rok, kdy nám zemřela u porodu druhá fenečka Jůlinka, mám moc ráda jorkšíry..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
...to Vazoune a " štěká ", známí mají taky psa do kapsy Rendíka a ten neustále štěká a to na všechno na každýho a furt..., a tak přidám s dovolením opětovně našeho Fildína...
- Přílohy
-
- fildaP1.jpg (63.39 KiB) Zobrazeno 2655 x
Naposledy upravil(a) Serpico dne stř led 06, 2010 13:07, celkem upraveno 2 x.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
...a dodatek
- Přílohy
-
- uMámyNett.jpg (65.47 KiB) Zobrazeno 2654 x
Naposledy upravil(a) Serpico dne stř led 06, 2010 13:07, celkem upraveno 1 x.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Já když sleduji tu ZOO v tomto vlákně tak začínám přemýšlet o rozšíření rodiny. V úvahu přichází číča(britská modrá) ta je ale nekompatibilní s papouškem a nebo jezevčík.....jak by to ten snášel celé dopoledne a odpoledne s papouchem doma sám?
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim " Milane " možná že má " Vojta " taky doma pejska ale ten Jorkšírek " Peggy " je Vazouna a Aničky " z Dolní Poustevny okres Děčín
----------------Člen Matiz clubu reg.čís.20
s omluvou za štěkání pro Vazouna, je roztomilej... já jsem to tak nemyslel ( píši asi rychlej aneb co z huby vypustíš...znáš to... ) ale u těch známých je až s tím protivnej, promiň...a pro simona a naše " krásný " rodný jazyky není kočka jako mačka...
serpico
serpico
...ale Vazoune, já jsem se zase spletl, promiň třeba už to víckrát neudělám, nějak mi to zase " jáchym " blbě napsal ( na něco to zase musím svésti...), nicméně myslel jsem to dobře a proto pozdravuj Aničku i Peggy ( no ňákou tou mňamkou...) tu Peggy samozřejmě
Nakonec, to přeji i všem chovatelům domácích našich miláčků
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------Serpico píše:...ale Vazoune, já jsem se zase spletl, promiň třeba už to víckrát neudělám, nějak mi to zase " jáchym " blbě napsal ( na něco to zase musím svésti...), nicméně myslel jsem to dobře a proto pozdravuj Aničku i Peggy ( no ňákou tou mňamkou...) tu Peggy samozřejmě
Vůbec se nic nestalo " Milane " to jenom abychom nemátly ostatní čau " Vazoun " a ta dívenka je pěkná :lol:kočička ?
...jasně Vazoune ale s tou dívenkou - mačkou, to má ještě atmosféru prostě před " bouří " než se pohne celá zem...
serpico
serpico
My doma sice nic nechováme, ale občas je u nás kočka dcery, mimochodem velmi milá a mazlivá.
- Přílohy
-
- DSCN1208 - Kopie 1.jpg (37.4 KiB) Zobrazeno 2633 x
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Nevím, kde tady o mně byla řeč, ale když už: Momentálně jediným zvířetem v naší domácnosti jsem jáVazoun píše:Zdravim " Milane " možná že má " Vojta " taky doma pejska ale ten Jorkšírek " Peggy " je Vazouna a Aničky " z Dolní Poustevny okres Děčín
Dokud byly doma děti, tak jsme měli andulky (ukecané), pak morče. Ale až se přestěhujeme na jižní Moravu, bude určitě pes. Ne pejsek, ale PES (alespoň tak je to v plánu).
...to Vojto zase sem Vás zaměnil ale už jsem to opravil po domluvě Vazouna, jinak Vojto co takle belgičana jenom pro ilustraci přidávám a promiň záměnu...
Inu měj se fajn
serpico
serpico
Milane, již tolik nepij
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Naši mazlíci.
- Přílohy
-
- Kopie - Tak_jsem_spokojena.jpg (10.52 KiB) Zobrazeno 2619 x
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.