krídlo nexia 4D
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
krídlo nexia 4D
zdravím,predám krídlo na daewoo nexia 4dverové...100%stav,farba červená..cena dohodou pietro12@azet.sk....0915800221
- Přílohy
-
- P1000176.JPG (104.53 KiB) Zobrazeno 2089 x
- Reklama
Re: krídlo nexia 4D
Copak problémy s policií?petoo píše:zdravím,predám krídlo na daewoo nexia 4dverové...100%stav,farba červená..cena dohodou pietro12@azet.sk....0915800221
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
[b]...inu nadchází silvestr a tedy homologaci - schválení pro silniční provoz dodáš ???[/b]
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
šel bych do toho. ale zustaly by mi tam diry po starem kridle. tak to nechci. ale je moc fajn. Kamos ma takovehle na mazde a nikdy nemel problem s cetnikama ani na technicke.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Franta P. píše:šel bych do toho. ale zustaly by mi tam diry po starem kridle. tak to nechci. ale je moc fajn. Kamos ma takovehle na mazde a nikdy nemel problem s cetnikama ani na technicke.
Franto a musí být nějaký doklad?
Když koupíš křídlo a ne zrovna originál na daný vůz.?.
Zajímá mě to na C. Berlingo na střechu vzadu.
Franto a musí být nějaký doklad?
Zajímá mě to na C. Berlingo na střechu vzadu. [/quote]
stačí vyražená homologace na křídle. To třeba má ten kamarád a neměl nikdy problém. Mělo by to být schválené pro provoz na čes. komunikacích. ale víš co, kolik tech pičovinek ji dneska má. zase to je jen o lidech na koho narazíš.
ale na křídlo postačí vyzaženej štítek na něm. a nikdo by ti neměl nic.
Zajímá mě to na C. Berlingo na střechu vzadu. [/quote]
stačí vyražená homologace na křídle. To třeba má ten kamarád a neměl nikdy problém. Mělo by to být schválené pro provoz na čes. komunikacích. ale víš co, kolik tech pičovinek ji dneska má. zase to je jen o lidech na koho narazíš.
ale na křídlo postačí vyzaženej štítek na něm. a nikdo by ti neměl nic.
stačí vyražená homologace na křídle. To třeba má ten kamarád a neměl nikdy problém. Mělo by to být schválené pro provoz na čes. komunikacích. ale víš co, kolik tech pičovinek ji dneska má. zase to je jen o lidech na koho narazíš.Franta P. píše:Franto a musí být nějaký doklad?
Zajímá mě to na C. Berlingo na střechu vzadu.
ale na křídlo postačí vyzaženej štítek na něm. a nikdo by ti neměl nic.[/quote]
O.k. to mi stačí Sice už nemám Nexii, ale děkuji za info.
Já mám také křídlo a žádný papír k tomu nemám. a na křídle je homologace zespodu vyražená. schválně se podívám co tam je napsáno.
zdrávím...certifikát k nemu nie je...problem s policajtmi nebol ak tak iba za rýchlosť ...ja som kupil druhé autoa toto maju teraz rodičia...inak nexia je super autíčko vždy podržalo a aj dufam ešte dlho podrží(ma najzdene150000km)elmi príjemne vozenie i ked su tam už tlmiče kayaba a auto trochu stuhlo.. ...oproti mojmu terajšiemu autu je aj tak mäkšie je to fajn vozenie držím majitelom nexii palce a vela km bez problemov...
- Přílohy
-
- zmensenina.jpg (99.25 KiB) Zobrazeno 1937 x
moc hezká...
...takže ve škále historic, že by za " jedna ", né to není dloubavý, je pěkná...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
takže dakujem za pochvalu no to autíčko je naozaj v super stave a ten nárazník už prežil menšiu šupu ktorá ho dosť načala...nechce sa mi ho znova opravovať lebo moj tata zasa niečo trafí a bude nexia je aj preto super auto že ked sa na nom niečo pokazí tak nahradne diely su za uuuplne smiešne ceny---vidím to podla mojnho terajšieho auta kde termostat stál3000SK teda po new okolo 100eur+- a opravu nexie vačšinou zvládne človek aj sám a ked aj nie tak v servise ho neoberu aj o posledne peniaze...pridal som zopár fotiek snád sa niekto na mna nenahnevá a ak hej tam ho pozvem na ...
- Přílohy
-
- Snímek 019.jpg (147.19 KiB) Zobrazeno 1915 x
-
- SP_A0065.jpg (24.6 KiB) Zobrazeno 1915 x
-
- SP_A0204.jpg (142.24 KiB) Zobrazeno 1915 x