tak že bol som v predajni osobne kde tieto výrobky predávaju. v Dolnej Strede.Dusan19 píše:tak tu je este nieco lepsie ale neviem to nikde zohnat.
Predaj sa dlho-očakávaná novinka od LIQUI MOLY - 7503 Abziehlack - transparentný pružný lak na vytvorenie dočasnej ochranný náter na vonkajšie detaily vozidlá: okraj kapoty, nárazníky, mriežky, parapety. Zabraňuje poškodenia od kameňov, škrabancov, a štiepané farby, lesklý náter obchody. Ľahko sa nanáša a rýchlo schne a ľahko odstrániť v prípade potreby. Používa sa pre farbené a lakované povrchy, kovy a zliatiny, plasty a sklo. Ideálne pre ochranu povlaky sú automobily pri jazde na skalnatých, prašné a špinavé cesty a transportných vozíkov alebo po železnici. Nevyžadujú špeciálne receptúry pre stripping! Abziehlack možno aplikovať nástrekom pomocou striekacie pištole, alebo UNDERBODIES, štetcom alebo tampónom. Ak je to potrebné, prípadne riedené vodou do 5%. Jedna vrstva poskytuje hrúbky vrstvy 100 - 200 mikrónov, v závislosti od spôsobu disperzie môže úplne hladké alebo mierne drsný povrch. Vzhľadom k tomu, sušenie povlaku sa stáva transparentné a odolné voči vode.
Veduci mi prislubil že po 10jan .mi zoženie zvorku a prospekt o tom výrobku. a aj cenovú reláciu. tak zatial iba tolko