Samolepky
Moderátor: Blue Lanos
Samolepky
Protože se téma Matíz club začíná plnit vším možným, zakládám téma nové.
Co se týká samolepek, tak samolepku www.daewooclub.com mám nalepenou už čtvrtý rok na spodní hraně zadního skla a drží perfektně (na myčku už nejezdím), nic se neloupe.
Samolepky Matíz clubu, jak je navrhl Rebel, už jsou na cestě a asi ve středu už budou na autě. Mě osobně je úplně jedno, jestli bych ve větším množství vyrobených kusů ušetřil třeba 5,-Kč na jednom kusu. Prostě jsem si je u Rebela objednal a šmytec. Čekat až na jarní sraz se mi nechtělo. Je pravda, že při menším objednaném množství je problém s placením (posílat kovovou dvacetikorunu v obálce je blbost - proto jsem taky po nikom nechtěl peníze za průkazky Matíz clubu).
Co se týká samolepek, tak samolepku www.daewooclub.com mám nalepenou už čtvrtý rok na spodní hraně zadního skla a drží perfektně (na myčku už nejezdím), nic se neloupe.
Samolepky Matíz clubu, jak je navrhl Rebel, už jsou na cestě a asi ve středu už budou na autě. Mě osobně je úplně jedno, jestli bych ve větším množství vyrobených kusů ušetřil třeba 5,-Kč na jednom kusu. Prostě jsem si je u Rebela objednal a šmytec. Čekat až na jarní sraz se mi nechtělo. Je pravda, že při menším objednaném množství je problém s placením (posílat kovovou dvacetikorunu v obálce je blbost - proto jsem taky po nikom nechtěl peníze za průkazky Matíz clubu).
- Reklama
Re: Samolepky
pri odberu nad 50ks by byla cena 15kc za kus a široka škala barev samozdrejme pro zajem budou na sraz samolepky na spz a nebo jakoukoliv podle vaseho navrhu.znovu opakuju je to za cenu folie.ja mam samolepky na aute 3roky a drzi do mycky nejezdim mam s ni spatne zkusenosti.muzeta me napsat na ANNAPOSEDLA@SEZNAM.CZ nebo 604140386
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------REBEL píše:pri odberu nad 50ks by byla cena 15kc za kus a široka škala barev samozdrejme pro zajem budou na sraz samolepky na spz a nebo jakoukoliv podle vaseho navrhu.znovu opakuju je to za cenu folie.ja mam samolepky na aute 3roky a drzi do mycky nejezdim mam s ni spatne zkusenosti.muzeta me napsat na ANNAPOSEDLA@SEZNAM.CZ nebo 604140386
Využijte toho klucí " Matizácký " samolepky jsou moc pěkné a budou se vyjímat čau " Vazoun "
Tak samolepky mám doma a už i na autě. Měl jsem vyhlídnuto, kam ji přesně dám, ale nějak mi to nesedělo a tak jsem si s nimi trochu pohrál. Na fotce nahoře původní, pod tím umístění po úpravách.
Ahoj Vojto.
Je to paráda, závidím.
Jarda-Loštice
Je to paráda, závidím.
Jarda-Loštice
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------Jarda. píše:Ahoj Vojto.
Je to paráda, závidím.
Jarda-Loštice
Já ne mám to taky v merku,vždyt jsem to byl s Rebelem dohodnout zdraví " Vazoun " Objednávejte si i pro kámoše Matízkáře včas dlouho nebudou
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den díky " Vojto " máme co kopírovat pokud nám to dovolíš to víš, že se nám to taky líbí čau " Vazoun "
---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE II.0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE II.0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
ja je mela jako první
daewoo matiz 2004-světle hnědá barva,najeto 33000km,členka matiz clubu č.50.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------iva píše:ja je mela jako první
Ale jenom za oknem " IVO " kdežto " Vojta " laboruje , stříhá , a lepí ukázkově čau " Vazoun "
Ahoj Vojto,ty už máš snad i trenýrky"Daewoo Matiz"
Jinak jsem se na Vás všechny moc těšil,ale bohužel mi to do Manína nevyšlo,snad příště.
Mějte se fajn a hezký den.Happy.
Jinak jsem se na Vás všechny moc těšil,ale bohužel mi to do Manína nevyšlo,snad příště.
Mějte se fajn a hezký den.Happy.
Kdo to bonznul?Happy píše:Ahoj Vojto,ty už máš snad i trenýrky"Daewoo Matiz"
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký posváteční den rád bych touto cestou poděkoval našemu partafírovi " Vojtovi " za vánoční přáníčko / omlouvám se za opoždění ale nemohl jsem jej najít v té spoustě přáníček / určitě nepatřilo pouze členům Matiz clubu ale všem Daewoo-Chevroletákům že ano partafíro
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Ke gratulaci se připojuji s přáním do nového roku 2010 - zdraví " Vazoun " Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------REBEL píše:kdo by mel zajem do olšovce privezu samolepky
Přivez Pavlíku uvidíš že je rozprodáš ... tak se mějte hezky všichni , ahoj " Vazoun " / do Seletic můžeš také /