Katalog ND na Matize
Moderátor: Blue Lanos
Katalog ND na Matize
Katalog nahradnich dilu na Matize a to i s kody
http://babel.altavista.com/babelfish/tr ... ru/daewoo/
http://babel.altavista.com/babelfish/tr ... ru/daewoo/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Martin Dvořák
- Kontaktovat uživatele:
U Kladna je daewoo vrakac, ale sou tak kur*vsky drahyMartin Dvořák píše:E-SHOP v Krči:
Obě tři ramínka do stěračů mám značně orezlý, škoda, že je tam nemaj. Už bych je objednal.
Pokusím se domluvit s prodejcem ... nebo nevíte o nějakém Daewoo vrakáči?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kaufiku, delas pekny stranky, ale po precteni jsem dosel k nazoru, ze Palacky s Gellnerem se musi obracet v hrobe, kdykoliv sahnes na klavesnici. Promin tu kritiku, ale Italove si nemyslely, oni si totiz mysleli a silembloky taky neexistujou, pouze silentbloky, ale to budiz prominuto. Popremyslej o nejakem kurzu jazyka ceskeho, alespon v urovni zakladni skoly..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
eh, ja jsem to nechtel zacinat, ale ...shaman píše:Popremyslej o nejakem kurzu jazyka ceskeho, alespon v urovni zakladni skoly..
Kód: Vybrat vše
<!-- saved from url=(0056)http://www.tuningscene.org/system_files/odsazeni_lev.htm -->
Kód: Vybrat vše
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage Express 2.0">
OT: ja bych jen podotkl, ze frontpage jako takovy problem neni (jakkoli zde se to slije), problem nastane ve chvili nespravneho pouziti, coz je bohuzel temer vzdy - mne nevadi lidi, co ho pouzivaji, dokonce ani ti, co ho pouziji spatne - do te doby, dokud je to amaterska tvorba - casto se jedna o nadsence, kteri se chteji o nejake sve vedomosti podelit na netu a v podstate diky bohu za to, informaci neni nikdy dost. Problem nastane ve chvili, kdy to nekdo pouziva stejnym zpusobem na tvorbu "takyprofi" prezentaci ... cili to jen takova odbockashaman píše:Frontpage??? No FUUUUUUUUJ!
Ahojte,
na www.mjauto.cz som na Matiza 0,8 nasiel zadne plastove podbehy od firiem KLL (kod KLL7024387) a KLOKKERHOLM (kod klk1103547). Oba druhy stoja len 230 CZK za kus. Neviete, ci je to standard vybava auta? Alebo je to len doplnok, ktory sa standardne nemontuje?
Diki-diki
na www.mjauto.cz som na Matiza 0,8 nasiel zadne plastove podbehy od firiem KLL (kod KLL7024387) a KLOKKERHOLM (kod klk1103547). Oba druhy stoja len 230 CZK za kus. Neviete, ci je to standard vybava auta? Alebo je to len doplnok, ktory sa standardne nemontuje?
Diki-diki
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Shamane od tebe kritika moc nesedí, přečti si co píšeš a ono to vyjde nastejno. Háčky,čárky patří také do českého jazyka . Tak že, sklidni hormony a pokud se nemýlím, když tak mě opravte, psali jsme tu,že tu na fóru budeme tolerovat sem tam nějakou tu hrubku.shaman píše:Kaufiku, delas pekny stranky, ale po precteni jsem dosel k nazoru, ze Palacky s Gellnerem se musi obracet v hrobe, kdykoliv sahnes na klavesnici. Promin tu kritiku, ale Italove si nemyslely, oni si totiz mysleli a silembloky taky neexistujou, pouze silentbloky, ale to budiz prominuto. Popremyslej o nejakem kurzu jazyka ceskeho, alespon v urovni zakladni skoly..
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
¨Docent píše:Váslave, ten Shamanovo příspěvek je dva a půl roku starej, třeba od tý doby dospěl a zmoudřel .
Díky za upozornění, toho jsem si nevšimnul, přišlo mi upozornění na téma. Jen tak na okraj. Pokud chce něco kritizovat, musí být sám příkladem pro ostatní, což Shamanův příspěvěk nebyl. Proto má reakce, byť velmi pozdě.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Re: Katalog ND na Matize
dúlešžití jsou in formace tadi snad nejsme ve škole, vi moralysťi
Modrý Matýsek 0,8 r.v. 7 / 1999, základní výbava, najeto: kousek přes 100 000 km, spotřeba cca 6l
- velkejkarel
Re: Katalog ND na Matize
Modrej - Bože,to je hrůza,na tebe si musím koupit slovník.Ale jaký ?
Bordové Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009
člen AVEO Fanclubu č.23
Komfort, rok výroby 2009
člen AVEO Fanclubu č.23