Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
...pokial bude mozne skus tam kde to dava vacsina aut..teda pod spolujazdcove spatne zrkadlo...Rosch píše:Chlapi - kde umiestniť vonkajšie čidlo teplomeru na vonkajšiu teplotu?
Keďže moje auto - Nubira 1.6 16V 2001 - nemá ukazovateľ vonkajšej teploty idem si ho tam namontovať.
Otázka len je, kam umiestniť vonkajšie čidlo teplomera aby ukazovalo vonkajšiu teplotu a nebolo ovplyvňované ničím iným....?
Dík za radu
hm mne dokonale stačí aj tých dokopy 120 watovKakosWRC píše:no lukyno ked sa stretneme tak si sadnes komne do afta a ti ukurim poker face ala hertz 180watt..![]()
![]()
..nie nie lucaso ma na mysli 30wattove seriove reproduktory tak dokopy to ma 120watt a ja mam bez subwofera 3pasmove repro hertz vpredu aj vzadu...vo dverach vytlmene a vzadu vyrobene plato z MDF aby to neskackalo ale basovalo...hodim foto...smolko píše:lucaso a kakos a to mate subowoofer alebo zosilovac ci len repro poriadne?
..to su papierove original...a mali by mat od 15watt do 30watt..neviem ake ma aveo ale urcite v tomto rozmedzi...mam jeden par v pivnici tak ak som sa sekol to mrknem..smolko píše:ok ok a neviete kolko watove su original repro ?:?????
....vpredu su 130watt basy+vysky a vzadu su 180watt vysky+stredy+basy...vid fotosmolko píše:v predu vo dverach mas vyskove alebo basove???? v zadu basove predpokladam
originál sú to blaupunkt sú papierové a pri tých tlakoch čo na ne dávam ja dlho nevadržia a sú od 15 - 35 watov čo mám ja v aute no ono je to robené tak že 40 watov reprák a 40 watov vstup rádia spravia 35 vatov takže origo to môže mať 40 vatov no nieje to písané tak tak niesom istýsmolko píše:ok ok a neviete kolko watove su original repro ?:?????
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |